Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניתי למשטרה לגבי רכבים שחונים על המדרכה, וחוסמים את המעבר להולכי רגל.הגיעה ניידת, עצרה לדקה והמשיכה.כשהתקשרתי שוב לשאול למה העניין לא טופל, נאמר לי שבגלל שמדובר ביותר מרכב אחד, העניין הועבר לטיפול העיריה.

ואני שואל, האם זה לא תפקידה של המשטרה לתת דו"חות מסוג זה?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מרבית הדוחות שראיתי על מכוניות החונות שלא כחוק היו מטעם העירייה. לדעתי רק במקרים בהם המכונית החונה בניגוד לחוק מפריעה לתנועה תתערב המשטרה.

ממליץ לפנות למוקד עירוני שלך (106)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כן ולא.

המשטרה יכולה לתת דו"חות בגין חניה על המדרכה, אבל לרוב הם משאירים זאת לטיפול היעריה, כי הקנס העירוני גבוה יותר וכי לשוטרי תנועה אין חשק להתעסק עם דו"חות חניה, זה "משעמם" ולא מוגדר כדו"ח איכותי מבחינת המפקדים והיעדים שלהם.

בנוסף, המשטרה לא גוררת רכבים שחונים על המדרכה, את זה עושה רק העיריה (וגם היא לרוב מסתפקת בדו"ח כי כמות הגררים מוגבלת), כך שאם מדובר באחת הערים הגדולות, מוטב לפנות למוקד העירוני מראש.

פורסם

אם אתה כבר טורח להתלונן לא חבל שתטריד שוטר שאמור לטפל בדברים יותר חשובים מדו"ח חניה.

תתקשר לעירייה הם ישמחו לתת דוח על 500 ש"ח.

נ.ב

מעניין איך תרגיש אם רק "במקרה" עצרת באיזה עבירת חניה ותקבל דו"ח כי מישהו התקשר להתלונן.

פורסם

אלקמינו - אני בטוח שאפילו לך זה לא קורה.

אותי יותר מעצבן לרדת לכביש עם הילדה שלי, כי איזה ש*** לא מוכן ללכת 200 מטר מחניון מוסדר וחינמי וחייב, אבל ממש חייב לחנות על המדרכה.

אם אני מגיע לעיר שאני לא מכיר ואני לא מוצא חניה, אני אעדיף לשלם כסף ולא לעמוד במקום שיכול לגרום למישהו לרדת לכביש או לחסום מישהו. אצלי אין טעות, אני בודק מליון פעם!

פורסם

נ.ב

מעניין איך תרגיש אם רק "במקרה" עצרת באיזה עבירת חניה ותקבל דו"ח כי מישהו התקשר להתלונן.

אני גר במרכז ת"א ומעולם לא חניתי במקום אסור. לא על המדרכה, לא בחניית נכים ולא בכניסה לחניה פרטית. אולי אני דפוק אבל זה החינוך שקיבלתי.

ואתה יודע מה? אם הייתי מחנה במקום אסור 'במקרה' מגיע לי הקנס ומגיע לי שיתלוננו עלי ואשלם את הקנס ובטח לא אתחיל להתבכיין על זה.

עברת על החוק? תשלם!

פורסם
blackice, אך תהייה בטוח שלאקמינו זה לא קורה.

קורה גם קורה, גם הוא חושב שחוקים נועדו על מנת לכופף אותם בהתאם לצרכים האישיים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=436794

אני גר במרכז ת"א ומעולם לא חניתי במקום אסור. לא על המדרכה, לא בחניית נכים ולא בכניסה לחניה פרטית. אולי אני דפוק אבל זה החינוך שקיבלתי.

ואתה יודע מה? אם הייתי מחנה במקום אסור 'במקרה' מגיע לי הקנס ומגיע לי שיתלוננו עלי ואשלם את הקנס ובטח לא אתחיל להתבכיין על זה.

עברת על החוק? תשלם!

אני תמיד בדיעה שאם עשית עבירה תשלם כמו גבר ואל תבכה כמו ילד.

אני אומנם מחנה את ריכבי האספנות שלי בת"א אבל גר בגבעתיים אצלנו אין חניה וכולם חונים על המדרכה ועל הכביש בכפולה

איפה שרק ניתן להעמיד רכב מעמידים אף אחד לא מתלונן כי היום אני חונה ומחר השכן בעצמו.

כמובן שאני לא חוסם חניה פרטית לא חונה בחנית נכים אבל המציאות היום יומית היא חניה לא חוקית בכל גבעתיים בשעות הערב.

לעיניין הרכבים שלי בת"א אם לא הבנת את הכוונה שלי אני חונה בחניה חוקית כבר שנים רבות, קיבלתי התראות כי החוקים השתנו ואי אפשר להחנות יותר ברחוב, שאלתי אם זה נכון או סתם איום.

במידה ואכן יש חוקים חדשים אני אצטרך לשנות מיקומים אבל אם לא, לא כדאי להתעסק איתי.

פורסם
תתקשר לעירייה הם ישמחו לתת דוח על 500 ש"ח.

איך אמר פעם שייקה לוי מהגשש ? "הצחקת אותו".

מתחת לבית שלי חונים באדום לבן / בתוך הצומת / על המדרכות / באלכסון במקום במקביל למדרכה, כל עבירה עירונית שבת"א כבר היו מתעשרים ממנה בקלות. לא רכב אחד, עשרות רכבים כל יום.

לא המשטרה ולא העיריה טרחו להגיע לחלק דו"חות למרות אין ספור טלפונים. המשטרה לא מטפלת בחניות באדום לבן והעירייה לא מטפלת במי שחונה בתוך הצומת. כשאני שואל למה בכלל מאפשרים לחנות ככה (מיותר לציין ששדה הראייה אפסי עד לא קיים, כמה פעמים כמעט הורדתי רוכב אופניים שהגיח מאחורי רכב חונה, ועוד כמה פעמים כמעט תאונה כי אי אפשר לקחת את הסיבוב כמו שצריך כי הרכבים חונים ממש בתוך הצומת בזוית) עונים לי שבגלל מצוקת חנייה מתחשבים בתושבים. ( 150 מטר משם יש חנייה בערימות. רחוב שלם בלי בנייה, רק שדות קוצים עם מדרכה אפורה בלי שום כחול/אדום לבן, אבל הישראלי העצלן חייב לחנות בכניסה לביניין). וזה נכון גם ברמת גן באחת השכונות שחבר שלי גר בהן. התשובה שהוא מקבל היא "אין פקח באיזור". לא ברור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...