Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הכותרת בשאלה..

הבנתי שהחיפושית כבר נמכרת ברחבי העולם, אז נשאלה השאלה- למה לא כאן?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

לפי התמחור שהיה לה, אני לא רואה סיבה מוצדקת לייבא אותה שיש את השירוקו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

צ'מפיון אמרו בכמה ראיונות שהם מנסים להביא אותה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

למה להביא את החיפושית החדשה? כמה כבר נמכרו בישראל מהדגם הקודם? 20 או 30 יחידות? זה לא נראה לי מצדיק ייבוא סדיר. אני מאמין שגם אם הם לא ייבאו, אם תבוא לסוכנות ותבקש - הם יהיו מוכנים להביא לך איזה דגם שתרצה - זה עניין של מדיניות יבואן (שלא כמו דלק מוטורס שאם תבוא אליהם, תתחנן לפוקוס RS ותביא מזוודה מלאה מזומנים - הם יזרקו אותך החוצה או שבמקרה הטוב ינסו לשכנע אותך לקחת פוקוס טרנד 1.6 אוטומט...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

כשהשיקו את החיפושית החדשה השנה בעולם, היה כתוב שיביאו אותה לארץ לקראת סוף השנה. זה לא ספר של הארי פוטר שאפשר להדפיס במליוני עותקים ולשמור במחסנים ואז ביום אחד לעשות השקה עולמית ללקוחות. רוב המכוניות מתחילות להימכר קודם בשווקים החשובים יותר של היצרן ורק אחר כך מגיעות ההקצאות של השווקים הקטנים יותר. זו גם מן הסתם החלטה שנובעת ממערכת שלמה של שיקולים מצידו של היבואן מתי כדאי להתחיל להביא את הדגם. מה שבטוח, לפי הכתבות שמתפרסמות עליו בעולם, מדובר אכן בדגם מוצלח מאוד שבחו"ל מחירו זול מהגולף. מעניין יהיה לראות איך יתמחרו אותו בארץ.

פורסם

לא מעניין בכלל. כפי שהימרתי - ולצערי צדקתי - לגבי תמחור הטויובארו (ואם כבר טעיתי אז כלפי מטה לצערי*2), גם כאן צ'מפיון יתמחרו את זה הרבה יותר מהגולף. זה הרי "רטרו" מיוחד לא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מעניין איך הולך להם איתה. בביקור האחרון שלי בארה"ב ראיתי מקלארן, פרארי ומזראטי, אבל חיפושית חדשה לא ראיתי.

emotion of motion

פורסם
למה להביא את החיפושית החדשה? כמה כבר נמכרו בישראל מהדגם הקודם? 20 או 30 יחידות?

וזו לגמרי אשמתם של האנשים שתמחרו את "החיפושית החדשה" אי שם בסוף שנות ה-90'. התמחור, יחד עם מוצר פחות מוצלח ממה שצופה (לא משהו שאפשר להגיד על החיפושית הנוכחית ) יצר את הכישלון המסחרי שלה בארץ.

עכשיו, כשהחיפושית יותר מוצלחת מבעבר, היא תוכל להצליח יחד עם תמחור נכון. אבל בנינו, מה הסיכוי..?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

ללא ספק, החיפושית "החדשה" הקודמת תזכר כאחד הכשלונות המהדהדים של פולקסווגן, למרות שלא נכשלה מיסחרית.

החיפושית הקודמת התבססה על שילדתה ומיכלליה של הגולף MK4, ולמעט עיצוב נאה ויחודי היא נפלה מהגולף ברוב האספקטים.

בנוסף, היא לא היתה פרקטית ומיצוב שגוי של פולקסווגן גרם לה להיות יקרה מידי, בדיוק הפוך ממה שהיה אמור להיות.

פיאט למדה את לקח החיפושית היטב בבואה לתכנן ולמצב את ה 500 החדשה, והשתדלה מאד לא לחזור על הטעויות הבסיסיות של פולקסווגן.

אם החיפושית החדשה לא תהייה זולה מהגולף, אין לה הרבה סיכויים כאן, אלא אם ימצא מי שמוכן לשלם על עיצוב נטו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ללא ספק, החיפושית "החדשה" הקודמת תזכר כאחד הכשלונות המהדהדים של פולקסווגן, למרות שלא נכשלה מיסחרית.

אם לא נכשלה מסחרית, מדוע כשלון?

החיפושית הקודמת התבססה על שילדתה ומיכלליה של הגולף MK4, ולמעט עיצוב נאה ויחודי היא נפלה מהגולף ברוב האספקטים.

לדעתי זו היתה המטרה היחידה, והיא הושגה יופי. היא נמכרה בארה"ב בכמויות לא רעות לחובבות עיצוב :-)

אם החיפושית החדשה לא תהייה זולה מהגולף, אין לה הרבה סיכויים כאן, אלא אם ימצא מי שמוכן לשלם על עיצוב נטו.

כמו על וולוסטר נניח? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מכונית יכולה להיות כשלון קולוסאלי ועדיין להמכר מצויין.

הפורד אסקורט שיוצרה בין 90' ל 98' היתה, לפחות בשנתיים הראשונות שלה, מכונית רעה לתפארת ובכל זאת היא נמכרה מצויין.

בנוסף, אם פולקסווגן רצו לשחזר את רוח החיפשות המקורית, המכונית היתה צריכה להיות זולה בהרבה (מאד), והבעיה שהיא היתה יקרה יחסית, נחותה מהגולף, ואפילו האיכות היתה רחוקה מלעמוד בסטנדרטים של פולקסווגן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

למה שלא יביאו אותה וימצבו אותה כ׳מיני פרימיום׳? משהו שיתחרה ב500 או מיני קופר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הייתי בהשקת החיפושית החדשה לפני כמה חודשים (חפשו כתבת השקה ב"אוטו"). בהחלט קפיצת מדרגה מהדור הקודם. בארצות מסוימות היא נמכרת במחירים זולים בעד כ-10% משל הגולף. אמורה להגיע לארץ לקראת סוף השנה למיטב הבנתי (אולי תחילת השנה הבאה) במחירים קצת יותר גבוהים משם הגולף (אבל הרבה פחות משל הדור הקודם שמחירו היה מופרך לגמרי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...