Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

היום הסתובבתי במשך 4 שעות בין 6 חנויות אלקטרוניקה בירושלים.

מה להגיד? היה מייאש.

החלטתי שאני רוצה לקנות את הדיבורית של BURY - מדגם CC9090 (דגם שנמכר עם לוגו של פלאפון - נראה משהו טוב).

החלטתי גם שאני רוצה להתקין את הדיבורית בהתקנה ישירה למערכת ולרמקולים ולא לקדוח איזה רמקול מעפאן לרכב.

אז מה הבעיה?

אף אחד מאלו שהייתי אצלו לא מבין/מוכן/רוצה לעשות את זה.

כמעט כולם סיפרו שלל מעשיות. "אין לדגם הזה אפשרות להתחבר/לא עובד/לא קיים/צריך לחתוך לך את הצמה/לא רוצה.

כמעט כולם גם התעצבנו כשהתחלתי לדבר איתם על מתאמי ISO.

הגדילה לעשות חנות אחת, שהציעה לי את הדיבורית הזאת ב850 שקל "כולל התקנה" שהיא למעשה חיתוך והלחמה של הכבלים ברדיו כשבאתר האינטרנט שלה עצמה, מציעה את הדיבורית הזאת ב 450 ש"ח..

רק צדיק אחד היה בסדום שהבין את כוונת המשורר אך ביקש, אוי לאותה בושה, 1400 ש"ח.

בקיצור חברים, מי מכיר מתקין מיקצועי אבל אחד שלא שוחט, שיבין מה לעזאזל אני רוצה ממנו?

לחלופין, למי מתחשק להעביר איתי אחר צהריים בהתקנה?

(שווארמה עלי :lol:)

פורסם

יצא לי להתקין דיבורית כזאת אצל חבר,בפורד מונדאו.

נמכרים מתאמים מיוחדים לפורד, לחתוך צמות ברכב חדש עלול להיות בעייתי.

בהתקנה הראשונה של אותה דיבורית,הדיבורית הייתה נשארת דולקת קבוע בלי קשר לאם הרכב מונע או לא. כנראה חיברו ל+ קבוע.

בהתקנה השניה, הייתה נדלקת רק כאשר המערכת נדלקת. ואז אתה חייב לעשות פעולה כלשהיא במערכת כדי להגיע למצב של "השתק" אוטומאטי מהדיבורית כדי שתפעל.

אותו חבר,פנה לדלק מוטורס. אשר במחוות רצון טוב דאגו לו למתאם - כמובן,בתנאי שיתקין אצל אם אני לא טועה "קוברה".

לאחר ההתקנה הדי יפה יש לציין. פירקנו הכל מחדש והרכבנו שרשוריות ועוד 2 פיוזים לאבטחה.

פורסם

אז עדיף ללכת ליבואן?

וכמה עלה לו המתאם הזה?

אני חייב לציין שברכב הקודם עשיתי את ההתקנה בסניף של מוטורולה והיא היתה מקצועית לעילא. אבל הם כבר לא עושים את זה יותר. רק ללקוחות מירס/הוט. או לפחות ככה אמרו.

פורסם

נתנו לו בתור מחווה של רצון טוב,בהתחלה נפל על נציגי שרות שלא מבינים עניין בשיט. ודווקא בחורה בסופו של דבר דאגה לו לקשר מול מתקין שידאג להתקין לו עם מתאם מיוחד. אם לא ,היינו מלחימים.

אגב,המחווה של רצון טוב יכול להיות נבעה מכך שהוא התלונן הרבה על תצרוכת הדלק של המונדאו אקו-בוסט :lol: אנחנו קוראים לה אקו-בוסטר (לתחנת הדלק הקרובה :lol:).

פורסם

אילולי המרחק, הייתי בשמחה עוזר לך להתקין את הדיבורית.

היום כל מערכת לאוטו מגיעה כסטנדרט עם חיבור לדיבורית. כבל אפור וכבל ורוד.

כל דיבורית בלוטות' מגיעה עם החיבורים להלן, שבשניה שנכנסת שיחה, המערכת משתתקת והקול מועבר דרך הרמקולים של הרכב.

למרות שזה רכב ליסינג, ההתעסקות הזו כיפית לחלוטין.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...