Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק את החבר'ה מעלי. מה שיש לך עכשיו הוא 2 ליטר עצלן שגם לא מתיימר להיות חזק. הV5 שכביכול אמור להיות חזק הוא עגלתי לא פחות רק עם צריכת דלק גרוע עוד יותר. חבר התלהב מהרכב וקנה כזאת אוטומטית, חשב שקנה איזה רכב ספורטיבי וחזק, עכשיו הוא כבר לא לוחץ ברמזור כי יותר מדי משפחתומטיות עשו לו בית ספר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא יודע כמה ההבדל בין אוטומט לידני גדול באמת, אבל יש לי חבר עם runx 2005 שקיבל בראש פעם או פעמיים

תהיה בטוח שאם זה היה הפוך(מנוע 1.6 ידני קורולה RUNX) הוא היה מביא לך בראש עם מנוע 1.6 בזמן שאתה נתת לו בראש עם מנוע 2000 ידני.

פורסם

אושריקו, בזמן האחרון יצאת למלחמת חורמה למען כבודה של הקורולה. בהתחלה זה היה מבדר אבל זה כבר מתחיל להפריע. השירשור פה הוא לא על המנוע המופלא של טיל הקרקע-קרקע הידוע בכינויו "קורולה". אז תפסיק לדחוף ולהלל אותה בכל מקום. הבנו הרכב הזה הוא "אול-ראונדר" מטורף, גם רכב משפחתי מופלא, גם רכב ספורט בכל רמ"ח איבריו, עם מנוע 1600 מדהים שלועס ויורק מנועי בי-טורבו על ימין ועל שמאל ואני מתאר לעצמי שהיא גם מתהדרת ביכולת שטח של האמר לפחות.

הוכחת את הטענה שלך ומבחינתי זה לא רכב העשור זה רכב המאה!

תודה, הייתי חייב לפרוק את זה (ללא שום כוונה להעליב).

ד"א, כשלוחצים בקורולה צריך להיזהר לא ללחוץ חזק מדי על הגז כי אתם מסתכנים במסע בזמן אל עבר העתיד מרוב שהיא מהירה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יש משפט שאמרת בהתחלה וזה- יצאת למלחמת חורמה למען כבודה של הקורולה.

אתה צודק! יצאתי למלחמה, ויודע למה? כי בכל שרשור שפתחתי על הרכב(בכללי), אנשים כמוך רק ירדו ועקצו.

כמובן שאני עשיתי לא מעט מחקרים באינטרנט על הרכב הזה ואני יכול לומר לך בוודאות שבידני הוא מטוס ואסור לזלזל בו! כן, זאת האמת!. דבר שני, הקורולה 124 נחשבת להכי חזקה או לפחות כמעט הכי חזקה במנועי 1.6, ופח קוריאני לא באמת יכול לקחת ממנה את התואר.

אני מעולם לא ניסיתי לתת בראש גם בכתיבה וגם בביצועים לרכבים גדולים וחזקים יותר, עם זאת- מעולם לא אתן לאף אחד לזלזל ברכב הזה כאילו זה מינימום רכב צרפתי שלא זז ולא אמין.

דרך אגב, אני בסך הכל בן 19 בשיא ההתלהבות שלו מרכבים,(אפילו יותר מכשהתחלתי ללמדו נהיגה), לכן כל דבר שאומרים על רכב שאני מכיר אותו מקרוב זה מעצבן.

כמו שמישהו אמר, אם אני אפתח נושא על סיאט לאון או ניסאן GTR, אני אקבל באן כי גרמתי למיליון ואחד תגובות ועומס רציניות, אבל כשפותחים על קורולה המצב גרוע.

אגב, גם לך אין רכב על בלשון המעטה מבחינת כח, אז מספיק.

פורסם

אושריקו. מילא אתה לא קורא הודעות של אחרים, וחוזר על דבריהם. זה מוציא אותך סתאם אחד שבא לכתוב ולא איכפת לו מכל השאר.

במקרה לי הייתה ידנית מהזן החביב עליך. בקו ישר היא ממש הייתה בסדר, בכל השאר מלכת הממוצעים. אגב, בשביל שבקו ישר היא תתפקד, צריך לעבוד, כי עקומת המומנט שלה שילמה את מחיר ההספק הגבוה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה צודק! יצאתי למלחמה, ויודע למה? כי בכל שרשור שפתחתי על הרכב(בכללי), אנשים כמוך רק ירדו ועקצו.

כמובן שאני עשיתי לא מעט מחקרים באינטרנט על הרכב הזה ואני יכול לומר לך בוודאות שבידני הוא מטוס ואסור לזלזל בו! כן, זאת האמת!. דבר שני, הקורולה 124 נחשבת להכי חזקה או לפחות כמעט הכי חזקה במנועי 1.6, ופח קוריאני לא באמת יכול לקחת ממנה את התואר.

אני מעולם לא ניסיתי לתת בראש גם בכתיבה וגם בביצועים לרכבים גדולים וחזקים יותר, עם זאת- מעולם לא אתן לאף אחד לזלזל ברכב הזה כאילו זה מינימום רכב צרפתי שלא זז ולא אמין.

דרך אגב, אני בסך הכל בן 19 בשיא ההתלהבות שלו מרכבים,(אפילו יותר מכשהתחלתי ללמדו נהיגה), לכן כל דבר שאומרים על רכב שאני מכיר אותו מקרוב זה מעצבן.

כמו שמישהו אמר, אם אני אפתח נושא על סיאט לאון או ניסאן GTR, אני אקבל באן כי גרמתי למיליון ואחד תגובות ועומס רציניות, אבל כשפותחים על קורולה המצב גרוע.

בגלל זה אמרתי, אני לא מתווכח איתך. להפך אמרתי שאתה צודק ושקורולה זה רכב על והצלחת להוכיח את הטענה שלך אז אולי מספיק?

על הרכב שלי בכלל לא דיברתי, הוא לא מדגדג את הקרסוליים של הקורולה ואת זה אני יודע.

פורסם

מה החוכמה להיות הכי חזק מבין ה- 1.6 בארץ?

היום כל יצרן נוד שם טורבו קטן על הרכב ועומד על מינימום 140 כ"ס.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אם אני רואה עוד מישהו פה ממליץ על גולף V5 אני נוטש את הפורום, יש לחבר אחת כזאת שנת 2.0 ידנית.

כמות הרכבים שהשאירו לו אבק בלתי נספרת כבר והרכב במצב הכי טוב שיכול להיות עם 0 תקלות בואג.

אין MK4 נורמאלית מלבד ה-GTI וגם היא זקוקה לשיפור מאסיבי.

וכן אני מדבר גם על ה V6.

תהנה מהאוטו אין בסכום שלו רכב יותר נוח ממנו, בעתיד תשתדרג למשהו יותר חזק.

צודק.

הV-5 היא אחת המכוניות הגרועות ביותר שנתקלתי בהן הן מבחינת אמינות והן מבחינת ביצועי מנוע וצריכת דלק.

גם ה GTI כסטנדרט,מאכזבת למדי ,אבל ניתן להתנחם בפוטנציאל שבה.

ה V-6 הציגה נפח מנוע גדול ביחס לגודלה הפיזי ,אבל מערכת ההנעה הכפולה ,הוסיפה לה משקל רב שסרס את הרכב לחלוטין.

דרך אגב: היו כאלה שהגדישו את ה V-6 והפכו אותה מקצה לקצה.

מנוע ה 2 ליטר שהותקן בגולף ,הציג הספק נמוך ביחס לנפח ,אבל מצטיין בזמינות מומנט ובאמינות מוכחת.

גם צריכת הדלק אינה הצד החזק שבו ובניגוד לאחיותיו אינו פוטנציאלי לשיפורים מסיביים .

פורסם

אושריקו, תעשה לנו טובה: בא לך להוכיח משהו, בבקשה, רק על תהפוף את השירשור הזה לבדיחה, ואל תגרום למנהלים לסגור לנו אותו על ידי המנהלים, בבקשה.

עכשיו כל רכב כבודו במקומו מונח לו, כשתסע על רכבים אחרים אז תבין היכן מקומה שלך הקורולה, אגב אם תנסה לעשות בקורולה מה שאפשרי לעשות עם GTI6 של פגיו זה עלול להגמר במוות או נפילה מצוק או כניסה באיזה עץ.

אגב לקורולה הזאת יש גם יתרונות ואתה בהחלט מוזמן להציג אותן, בבקשה בשרשור נפרד, כאן בגולף אלפיים עסקנן!

תודה

פורסם

הייתה לי גולף מנוע 2000 שנת 2003 רכב מאוד יציב עם אחיזת כביש מצויינת ונוחות מפנקת,

ביצועים פחות התחום החזק של הגולף והדגם שלך לא נועד לכך,יש לזכור שהרכב כבד מאוד ולכן,ביצועיו מושפעים מכך.:-)

C!V!C

פורסם
הייתה לי גולף מנוע 2000 שנת 2003 רכב מאוד יציב עם אחיזת כביש מצויינת ונוחות מפנקת,

ביצועים פחות התחום החזק של הגולף והדגם שלך לא נועד לכך,יש לזכור שהרכב כבד מאוד ולכן,ביצועיו מושפעים מכך.:-)

אך כולכם טוענים לאחיזת כביש טובה? אולי בכל זאת אני ירד מפגיו וינסה לקחת סיבוב בגולף הזאת, הסביב הוא סיבוב של פגיו, נראה האם האם הגולף הנ"ל באמת מחזיקה כביש.

פורסם

כמעט כל מי שהיה איתי באוטו העיר על זה שהאוטו מאוד יציב, עם שום רכב אחר לא הרגשתי כ״כ תחושת בטחון ויציבות בסיבובים חדים, וגם הרכב נועל צמיגים של חברה סינית בשם ספורטיבה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אולי אבל רק מרגישים, הוא לא באמת אוחז כמו שהתחושה אומרת!

סע פעם בסיטרואן AX עם צמיגי אופנים, תראה אך זה לוקח סיבוב, ובמחיר של רביעת צמיגים אצלך.

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל גם להונדה וגם למיצובישי יש מנועי 1600 (אטמוספריים) שחוצים את קו ה 170 סוסים אז לא הייתי מתהדר במנוע ה"מופלא" של הקורולה.

אחרי שתשב בטייפ R כזאת או בVTI תביו מה זה מנוע 1600 מבריק.

קצת נתונים להרגיע אותך:

הונדה:

B16B (Type R)

VTEC

Found in:

1997–2000 JDM Civic Type R[EK9]

Displacement: 1,595 cc (97.3 cu in)

Compression: 10.8:1

Bore: 81 mm (3.2 in)

Stroke: 77.4 mm (3.0 in)

Rod/Stroke ratio: 1.84:1

Rod Length: 142.42 mm (5.6 in)

Power: 185 hp (138 kW) @ 8200 rpm & 118 lb·ft (160 N·m) @ 7500 rpm

Redline: 8500 rpm

Rev-limit: 9000 rpm

Transmission:S4C With Helical LSD (4.4 final drive, dual-synchromesh on 2nd, 3rd and 4th gears)

VTEC engagement @ 6200 rpm

ECU code: PCT

מיצובישי:

4G92-MIVEC DOHC 16 Valve

Total Displacement - 1597cc

Bore - 81.0mm

Stroke - 77.5mm

Compression Ratio - 11:1

Maximum Output - 128 kW (174 PS; 172 bhp) @ 7,500 rpm

Maximum Torque - 167 N·m (123 ft·lbf) @ 7,000 rpm

keep drooling im spooling :twisted:

• תוכן חדש...