Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל טוב וחיובי.

אתה אוהב את הרכב שלך וכולנו שמחים איתך ועבורך.

שיהיה ערב טוב ושבוע טוב.

העיקר לנהוג לזהירות,

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכם, יש ברשותי גולף דור רביעי מודל 2001 עם מנוע 2 ליטר.

אני עם הרכב הזה כבר 4 חודשים ואני דיי מבסוט ממנו חוץ מדבר אחד - ההאצות שלו.

האוטו הזה מרגיש כבד מאוד (וגם יציב מאוד בסיבובים ובבלימה, יציבות שלא הייתה מביישת רכב ספורטיבי.).

רציתי לעשות השוואה בהאצה עם רכב אחר, אז חבר בא עם קורולה מודל 2006 עם מנוע 1.6 והלכנו למקום מבודד.

עמדנו בקו ישר, הדבקנו את הדוושה של הגז לרצפה ולמען האמת, הייתי די בשוק שראיתי את הטויוטה פשוט מתרחקת ממני וממשיכה קדימה. (עד משהו כמו 35 - 40 קמ"ש אני פתחתי פער ואז פשוט הטויוטה עקפה אותי בלי כאילו כלום)

אחרי המקרה הזה דיי ירד לי מהרכב שלי, גם זולל דלק וגם לא נותן ביצועים? ואין לי שום אפשרות להחליף אותו כרגע.

יש אפשרות אולי לשפר את הביצועים שלו בלי לרסק את החשבון בנק לגורמים?

תודה רבה לעוזרים.

אין מה לעשות הגולף מרגישה כבדה יחסית ,ואולי זה יעודד אותך לחבר קרוב שלי יש גולף 99 1.8 ידנית דגם עם ה20 שסתומים מיושרת קו ,ולי יש (יותר נכון היה לנטיס F 97 1.8 ידנית )מיושרת קו, על הנייר לגולף יש יותר כ"ס עשינו את ההשוואה כמו שעשיתה ועשינו כמה פעמים והלנטיס פשוט מאיצה יותר מהר (גם החבר שלי היה בשוק)
פורסם

מנסיון של חודשיים על הגולף 2 ליטר ידנית שנת 2002.

היא לא מרגישה עצלנית (גם לא זריזה במיוחד) בסה"כ נושמת יפה ומאיצה חביב...אבל לומר עליה יציבה או פונה זה כמו לומר על חילזון מהיר.

הדבר הזה רוכן כמו יאכטה ומכניס את הesp לעבודה כשאתה מדליק וינקר.

הדבר האחרון שאפשר לומר על גולף סטנדרטית זה שהיא פונה כמו שצריך.

פורסם
מנסיון של חודשיים על הגולף 2 ליטר ידנית שנת 2002.

היא לא מרגישה עצלנית (גם לא זריזה במיוחד) בסה"כ נושמת יפה ומאיצה חביב...אבל לומר עליה יציבה או פונה זה כמו לומר על חילזון מהיר.

הדבר הזה רוכן כמו יאכטה ומכניס את הesp לעבודה כשאתה מדליק וינקר.

הדבר האחרון שאפשר לומר על גולף סטנדרטית זה שהיא פונה כמו שצריך.

כמו תמיד, הם לא יודעים מה זה סיטרואן!

פורסם
אוקיי, לך תברר מה זה טויוטה קורולה XRS, אני מבטיח לך שהרבה רכבים של אנשים כאן רק יכולים לחלום "לקחת" את הרכב הזה בפתיחה. אתה חושב על מה שיש בישראל, בניגוד אליך ואל אנשים שחושבים שהם מלכים כאן קורולה מקבלת את המקום שמגיע לה בעולם.

תכתוב ביוטיוב קורולה XRS נגד כל מיני רכבים ותבין, הונדה סיביק לא מדגדת את הרכב הזה.

עוד עריכה:

אתה חושב שאכפת לי שיש יפניות טובות יותר ?

מצטער אבל המנועים שציינתי דווקא דגמיהם לא יובאו באופן סדיר לישראל, הטויוטה המדוברת מגיעה עם 170 סוסים והמנועים והרכבים שציינתי גם מגיעים עם יותר כוח מנועים יותר זריזים ופחות משקל, לכן תעשה את החישוב שלך מי "ייקח" טייפ R או XRS (במצב סטוק כמובן).

לא הבנתי איך בדיוק ממה שכתבתי הבנת שאני מלך כאן?

קורולה מקבלת את שמה ומקומה בעולם בתור משפחתית אמינה וטובה ותו לא ואני גרתי 3 שנים בציינה טאון בווגאס וראיתי על מה צעירים נוסעים כספורטיביות ועל מה המבוגרים האסיאתים נוסעים, רוצה לנחש מי נסע על מה או שהבנת כבר?

צריך להיות לך אכפת, שכן ההילול שלך לא מוצדק אם כבר תהלל משהו ששוה את "המלחמות" שלך.

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

טויוטה קורולה שנתון 2006? זה לא הדגם החדש יותר עם הגיר טיפטרוניק הבעייתי?

אם כן, אני לא מבין איך כולכם משבחים אותה כי זריזה אי אפשר לקרוא לה, הגיר והמנוע ברכב הזה מתפקדים גרוע, מספקים ביחד הרבה פחות ממה שהרכב מסוגל.

אין סיבה לדעתי שהגולף שלך תהיה בקצב שלה או ממה קצת מאחוריה.

פורסם
מצטער לאכזב אותך אבל גם להונדה וגם למיצובישי יש מנועי 1600 (אטמוספריים) שחוצים את קו ה 170 סוסים אז לא הייתי מתהדר במנוע ה"מופלא" של הקורולה.

אחרי שתשב בטייפ R כזאת או בVTI תביו מה זה מנוע 1600 מבריק.

קצת נתונים להרגיע אותך:

הונדה:

B16B (Type R)

VTEC

Found in:

1997–2000 JDM Civic Type R[EK9]

Displacement: 1,595 cc (97.3 cu in)

Compression: 10.8:1

Bore: 81 mm (3.2 in)

Stroke: 77.4 mm (3.0 in)

Rod/Stroke ratio: 1.84:1

Rod Length: 142.42 mm (5.6 in)

Power: 185 hp (138 kW) @ 8200 rpm & 118 lb·ft (160 N·m) @ 7500 rpm

Redline: 8500 rpm

Rev-limit: 9000 rpm

Transmission:S4C With Helical LSD (4.4 final drive, dual-synchromesh on 2nd, 3rd and 4th gears)

VTEC engagement @ 6200 rpm

ECU code: PCT

מיצובישי:

4G92-MIVEC DOHC 16 Valve

Total Displacement - 1597cc

Bore - 81.0mm

Stroke - 77.5mm

Compression Ratio - 11:1

Maximum Output - 128 kW (174 PS; 172 bhp) @ 7,500 rpm

Maximum Torque - 167 N·m (123 ft·lbf) @ 7,000 rpm

נכון, מנועים חמודים מאוד. חבל שיש להם מומנט של פיאט אונו. -16/17 קג"מ.

קומפרסור קטן היה מוסיף אושר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מצטער אבל המנועים שציינתי דווקא דגמיהם לא יובאו באופן סדיר לישראל, הטויוטה המדוברת מגיעה עם 170 סוסים והמנועים והרכבים שציינתי גם מגיעים עם יותר כוח מנועים יותר זריזים ופחות משקל, לכן תעשה את החישוב שלך מי "ייקח" טייפ R או XRS (במצב סטוק כמובן).

לא הבנתי איך בדיוק ממה שכתבתי הבנת שאני מלך כאן?

קורולה מקבלת את שמה ומקומה בעולם בתור משפחתית אמינה וטובה ותו לא ואני גרתי 3 שנים בציינה טאון בווגאס וראיתי על מה צעירים נוסעים כספורטיביות ועל מה המבוגרים האסיאתים נוסעים, רוצה לנחש מי נסע על מה או שהבנת כבר?

צריך להיות לך אכפת, שכן ההילול שלך לא מוצדק אם כבר תהלל משהו ששוה את "המלחמות" שלך.

יש לך סיאט איביזה,עגלה בפני עצמה, אתה לא יכול לרדת על רכב רזה וזריז שנחשב להכי חזק במנועי 1.6, פרט אולי לסיביק.

פורסם
יש לך סיאט איביזה,עגלה בפני עצמה, אתה לא יכול לרדת על רכב רזה וזריז שנחשב להכי חזק במנועי 1.6, פרט אולי לסיביק.

כשמישהו עם קורולה אומר שאיביזה 1.8T היא עגלה זה הזמן שאתה יודע שהוא קצת לא בסדר בראש.

בכל אופן בהצלחה עם הגישה גבר!

i'm done.

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

i'm done.

לקח לך הרבה זמן...

כל העניין משעשע לחלוטין ואלמלא חשדתי שמנהלי הפורום סובלים מהחום, היו לי השערות אחרות.8)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני ישבתי במאזדה 121 ידנית שנת 97 ואני יכול לומר לך שהיא מטוס, אז מה עם הקורולה?יותר מהירה וחזקה ממנה, מה תגיד ?חכה, אתה חכם על אוטומטית מסורסת עם 110 או 124 כוח סוסים.את האמת אני לא אנהג ולא נהגתי אף פעם על טויוטה ידנית אבל אני מספיק מכיר אותה ושומע עליה אז כדאי שתירגע עם ההתלהבות שלך.

מכוניות שאני "לוקח" בפתיחה: (כן, עם הקורולה 110 סוסים משנת 99 עם יותר מ200 אלף ק"מ)

מיני, משפחתיות, סיאטים למינהים כמו שלכם ועוד, 1.6 נגד 1.6 של טויוטה קורולה קשה מאוד לאחרות וזאת עובדה.

ואני חותם על מה שאני אומר.

אתה מוציא אותי ילד קטן, חבל.

שתדע שאין הרבה הבדל בין קורולה לסיויק, בפתיחה אני אהיה נגד ה125 סוסים משנת 99 צמוד מאוד, אל תדאג.

מודה שכשאני מפעיל מזגן יורד לאוטו כח מאוד משמעותי, כשאני בלי מזגן כאילו יש לה 0 ק"מ על אפך ועל חמתך.

ותהיה בטוח שאם היה לי עכשיו יונדאי אקסנט לא הייתי מעז לנסות לומר שיש לה איזשהו כח, אז את העניין של הדפוק בראש תשמור לעצמך.

תשאל את NIR100 שיש לו חבר עם קורולה ידנית שנת 2002 VVTI, הוא בעצמו אמר שהיא לקחה מנועי 2000 +קאמרי בעלייה. מה תגיד?הבחור, אני מכיר אותו מפורום אחר והוא לא חרטטן.

• תוכן חדש...