Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסיאט לאון TSI 1.2 חדשה

יותקן ברכב איתוראן SAVE בחינם, כך שבכוונתי לא להפעיל אותו כי הביטוח החדש דורש "מיגון יצרן" בלבד, קרי אימובילייזר.

ראיתי פה מספר רב של שרשורים , באחד מהם כמעט פירקו למישהו דלת עם לום ולבסוף לא גנבו את הרכב. כמובן שהשתתפות עצמית נפלה עליו בסופו של יום.

קשה לחזות את הנולד, גם אם אשים רב בריח על ידית ההילוכים ועל הדבשה , והרכב "מוזמן" אז יבואו עם קאטר הידראולי.

ביפר? אני עדיין לא רמבו שיירד עם מקל בייסבול כדי לבדוק אם יש על הגנבים נשקים או שהם התפצלו ואחד מאבטח את השני.

מה שכן חשבתי זה מצלמה, אבל הרכב לא חונה במקום קבוע. אם המצלמה תהיה בתוך הרכב אז צריך אחת שמצלמת ב360.

תודה...

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

חבל להיכנס להוצאות סתם שלא לצורך. תמלא אחר הוראות הביטוח ותנאי הפוליסה וזה מספיק, אלא אם אתה מאלה שמשפרים את הרכב בעוד כמה אלפי שקלים, אז כדאי שתמגן אותו אקסטרה אבל זאת בעיה כפי שציינת כשלא חונים במקום קבוע. מה שחשוב זה לא להשאיר חפצי ערך ברכב כי את זה הביטוח לא מכסה ואני לא מדבר רק על שעון, משקפי שמש או איפד אלא גם למשל עגלה יקרה של תינוק שמתעצלים לקחת הביתה, נעלי ריצה יקרות, אופנים וכו'. תכולה יכולה להסתכם בנזק של אלפי שקלים וחבל.

פורסם
תשים כספת על המחשב מנוע זה עוזר במיוחד בוואגיות.

ידוע עלויות?

הבנתי שאלומיניום פחות מחמם את המחשב מהברזל שפעם היו שמים...

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

נותנים לך תקח. יכול להיות ששנה הבאה כן ידרשו את זה במיגון, כמו שעשו לחבר שלי אחרי שהאיביזות עברו לסטטוס גניב.

פורסם

כל ההתקנות האלה זה סתם נזק לאוטו וחבל כי הם נעקפות בשניה

כספת עוזרת אבל אם הגנב הגיע למצב שהוא רואה את הכספת (הרבה דברים שבורים בדרך) - אם זה היה האוטו שלי כבר הייתי מעדיף שיגנבו אותו ולקבל את הכסף מהביטוח.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

איתורן SAVE הוא איתורן שקט,שמותקן ברכב והוא ללא קודן. ברגע שגונבים את הרכב ניתן לאתר אותו ע"י החברה,הוא לא מתחבר למחשב הרכב ולא מבצע ניתוקים. הוא עם סוללה לגיבוי וזהו כך שאני לא רואה סיבה לא להתקין אותו ברכב. בסהכ נותן עוד קצת שקט לנשמה

פורסם
כל ההתקנות האלה זה סתם נזק לאוטו וחבל כי הם נעקפות בשניה

כספת עוזרת אבל אם הגנב הגיע למצב שהוא רואה את הכספת (הרבה דברים שבורים בדרך) - אם זה היה האוטו שלי כבר הייתי מעדיף שיגנבו אותו ולקבל את הכסף מהביטוח.

כספת נמצאת מתחת למכסה מנוע,זה דבר ראשון שרואים.

ודבר שהכרחי כדי לגנוב רכב במיוחד VAG זה גישה למחשב רכב.

ראיתי המון מקרים(שוב מדבר על VAG) שכספת הצילה רכב מגנבה,להגיד לך שהרכב היה שלם אני לא יכול,אבל לפחות לא גנבו אותו.

עלות של כספת אאל"ט היא משהו בסביבות ה800 ש"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מציע לך דבר כזה, קודם כל תיקח את האיתורן, מביאים לך חינם.

בקשר לתוספת מיגון, אם אתה לא מאלה שמשפרים את הרכב בעוד כמה אלפים אין טעם לעשות "אובר מיגון".

אם אתה דואג בקשר להשתתפות העצמית אז יש אפשרות בהרבה חברות ביטוח לבטל השתתפות עצמית בתוספת של 200-300 שקל לשנה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...