Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מין בעיה בזמן האחרון שכשהאוטו בעמידה עם מזגן, הטורים נופלים במידית ואז חוזרים וחלילה, לפעמים זה רק פעם אחד וזהו.

לפעמים אני על פרקינג, והסלד מטייל לו מטה מעלה גם עם מזגן.

לפעמים בהאצה האוטו לא מגיב שניה על הגז, כאילו נחנק וחוזר לנורמלי, לפעמים הכל פשוט קלאסה, יש להזכיר שזה רק עם מזגן.

בדקתי צינורות וואקום כולל צינור מגבר בלם שהוא חדש אצלי הכל פיקס, מחשב חיברתי אין תקלה, מה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם

בדוק נשוב אם אין צינור וואקום שמושך אוויר ואם אין כזה,יש להיכנס למוסך ולעשות ניקוי יסודי לבית המצערת+מנוע צעדים.

חזור לעדכן !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בדוק נשוב אם אין צינור וואקום שמושך אוויר ואם אין כזה,יש להיכנס למוסך ולעשות ניקוי יסודי לבית המצערת+מנוע צעדים.

חזור לעדכן !

אוקיי קבענו,)) כמה יכול לעלות דבר כזה ואיפה כדאי לעשות זאת בבאר שבע?

תודה

פורסם

שנייה לפני ניקויי ההזרקה הייתי ממליץ לך לבדוק את צינור האויר ממסנן האויר לסעפת היניקה אם יש בו חור הכי קטן הוא יעשה לך את הבעיה שאתה מתאר

אלון יעקב- ״מוסך איתן״ מכונאות חשמל ומזגנים, רח׳ שרירא הגאון 6 יפו ת״א... [email protected]

פורסם
שנייה לפני ניקויי ההזרקה הייתי ממליץ לך לבדוק את צינור האויר ממסנן האויר לסעפת היניקה אם יש בו חור הכי קטן הוא יעשה לך את הבעיה שאתה מתאר

ה״גרמושקה״ אתה מתכוון, חיפשתי אין כלום מיואש

פורסם
מחזק את קולאוטו, בצע ניקוי בית מצערת שהיא מחוץ לרכב עם ניקוי מנוע צעדים.

תודה, כמה זה יכול לעלות?

פורסם

סביב ה-150-200 ש"ח מקסימום. עיקר התהליך זה העבודה של פירוק המצערת וההרכבה בעצמה. רק תשים לב שאת הניקוי לא עושים בצורה חאפרית שהמצערת על הרכב כי לא מעט מוסכניקים שונאים להיתעסק בזה ופשוט משפריצים ספריי קרבורטורים שהרכב מונע אל תוך המצערת. בהחלט לא מומלץ.

פורסם
סביב ה-150-200 ש"ח מקסימום. עיקר התהליך זה העבודה של פירוק המצערת וההרכבה בעצמה. רק תשים לב שאת הניקוי לא עושים בצורה חאפרית שהמצערת על הרכב כי לא מעט מוסכניקים שונאים להיתעסק בזה ופשוט משפריצים ספריי קרבורטורים שהרכב מונע אל תוך המצערת. בהחלט לא מומלץ.

שלום, הלכתי למורשה ש.ר.ד בבאר שבע, שם ביקשו 350₪ ללא מע״מ, בנוסף אמר לי שזה יקח כשעה וחצי???? (האם זה אפשרי)

האם יש עוד מישהו מקצועי בבאר שבע ולא כל כך יקר?

תודה.

פורסם
שלום, הלכתי למורשה ש.ר.ד בבאר שבע, שם ביקשו 350₪ ללא מע״מ, בנוסף אמר לי שזה יקח כשעה וחצי???? (האם זה אפשרי)

האם יש עוד מישהו מקצועי בבאר שבע ולא כל כך יקר?

תודה.

יקר מאוד בלי בושה בפנים! חכה לתגובות נוספות של מי שמכיר מקומות בב"ש כי אינני מכיר. מצטער.

פורסם

אז ככה, הלכתי אתמול לארמונד קרבורטורים באר שבע, הוא בדק לי את גזי הפליטה ויעץ לי על תוסף שהוא שם לי במקום לא זוכר איזה.

בינתיים הסל״ד יציב (אולי פסיכולוגית;)) לא באמת, כנראה זה מה שהיה צריך, יש שיפור בסחיבה הסל״ד יציב יותר בנוסף לבדיקה בחינם בעוד שבועיים.

סה״כ 190₪ לבדיקה + תוסף דלק + בדיקה נוספת בעוד שבועיים.

אחזור לעדכן בינתיים בכיוון הנכון.

• תוכן חדש...