Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכיבים למערכת שמע באוטו

שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מעוניין בהמלצות למערכת לסוזוקי אלטו שלי.

אני כבר שבוע מעין בפורום ובאתרי מכירות ועדיין לא גיבשתי לעצמי מה אני רוצה.

חשוב לי שהמערכת תיהיה איכותית כי אני לא מתכוון לשמוע mp3 .

שומע בעיקר רוק קלאסי בלוז גאז וישראלי,

התקציב להכל הוא 4000.

לא חשוב לי דגם ספציפי אלא רק חברה שתיתן לי את המקסימות במחיר.

מערכת קומפלקט רדיו דיסק מגבר קומפוננט מקדימה וסאב.

לגבי hu צריך ליהיות עם חיבור בלוטות שיוכל לשמש כדיבורית.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי היום אצל מתקין והוא הציעה לי ככה

רדיו דיסק של קנווד כולל בלוטות

קומפוננט של סאונד סטרים 150rms

סאב של סאונד סטרים כולל תיבה עץ מלא 400rms

מגבר של סרוין ווגה 4 ערוצים 1400'

כולל התקנה 4500.

מה אתם אומרים שווה?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פניו נראה מחיר סתם מוגזם, סאונד סטרים כבר מזמן לא מה שהיו פעם.

מצד שני לא פירטת דגמים מדויקים, לא ציינת מה כוללת ההתקנה, איזה חיווט ישמש להתקנה וכל שאר הפרטים כדי לקבוע את שווי החבילה.

זה שהרמקול 150 rms זה לא מספיק.

תחזור עם דגמים מדויקים של כל דבר ונוכל לעזור יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי שווה לך להגיע לאחד המפגשים ע"מ לקבל מושג של איזה כיוון אתה רוצה. כי לא חסר

יש המון קומבינציות למערכות ובתקציב שלך ישנה גמישות בבחירת הרכיבים, ככה שלזרוק לך סתם הצעה יהיה לא כ"כ רלוונטי

מה גם שסוגים שונים של רמקולים קולעים לאנשים שונים (אחד יאמר רק מורל היבריד ,בעוד שהשני יגיד פוקל, והשלישי יאמר עזוב קומפוננט , תקנה רק מגבר וארבעה סאבים, ולבסוף תקנה בכלל הרץ כי זה מה שהיה בחנות , ומבחינתך באותו רגע זה רק שם)

קודם תגיד מה אתה רוצה בערך

1.HU מגבר קומפוננט קדמי וסאב, לרוב נותן את התוצאה הכי איכותית (בתקציב שלך כמובן)

2. HU מגבר +מונובלוק קומפננט קדמי אחורי וסאב (תוצאה טובה ,פחות מהקודמת לטעמי, תקציב לחוץ )

בכל אחת מהאופציות אפשר לשים דגש על רכיב אחד או שניים , מה שייתן תוצאה שונה לגמריי (למשל HU עם בלוטוס וקומפננט בסיסי , לעומת HU ללא בלוטוס , אבל קומפנננט ברמה)

ואפשר להמשיך לתת דוגמאות עד מחר הכי מומלץ לבוא להתרשם ממספר דוגמאות (האוזן לא מתרשמת ע"ג הפורום.)

ויש לא מעט דוגמאות לאנשים שקנו ואז באו לקבל חו"ד , והבינו שאולי הייתה איזו טעות מחשבתית בהתחלה

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...