Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ההורים שלי נסעו לאילת, לאחר שהגיעו כשעתיים נסיעה, אבא שלי החנה את הרכב בביג, וכשחזר לאוטו הרכב פשוט בקושי הניע.

לאחר שהעביר ל D, האוטו קרטע ולא זז בכלל, עד שנכבה, ככה כמה פעמים, ובזמן זה עשה רעשים מוזרים כאילו בקושי מסתובב המנוע.

היה שם מוסך מורשה ממול של מיצובישי, בדיקה קצרה של הבן אדם אמר שמשאבת דלק כנראה נהרסה.

לדעתי פשוט היה מדובר בשיטת מצליח לא מצליח..החליפו לאחת חדשה, לא עזר הרכב נשאר אותו הדבר, החזירו לישנה, פתאום האוטו מתניע שוב ונוסע כרגיל.

אבא שלי לא רוצה להתנער מהבעיה כאילו שלא תחזור, מעוניין לטפל במקום לפני החזרה לדימונה..

השאלה שלי היא, מה יכולה להיות בעיה שכזו?

האם יכול להיות שמדובר בגיר? האם מנוע צעדים (שלדעתי נראה הכי הגיוני לפי התיאור הטלפוני של אבא שלי, לא היתי איתו)?

האם זה בעצם פלאגים רופפים?

טיפול אחרון בוצע לפני 6-8K ואמור להתבצע טיפול שוב בקרוב.

הרכב הנ"ל אגב אף פעם לא הראה סימנים של בעיות, וזו פעם ראשונה שאבא שלי נתקל בבעיה שכזו, לרוב הוא יודע לטפל ברכב בעצמו, מעין סוג של הנדימן כזה.

בכל מקרה אשמח לעזרה ולתשובות האם יש לכם מושג על מה מדובר ומה אפשר לבדוק, תודה! :)

נ.ב פרטים שאולי יעזרו, הרכב עבר כ 200 אלף ק"מ, מטופל בזמן, מבחינה מכנית הוא אחלה לגמרי והנסיעה חלקה ורגועה, הרכב אינו נוסע הרבה וגם זה בעיר (הרכב בדימונה, עבודה לבית זה כמה דק')

Opel Adam S 2017

פורסם

קשה כך לדעת, יכול להיות חיישן כל שהוא שהתחיל לזייף מעט. האם שהחליפו משאבה והחזירו את הישנה ניתקו מצבר במיקרה? כמו כן יכול להיות שעל החיווט אל המשאבה עצמה קיימת קורוזייה שגורמת לזה. צריך לתפוס את זה שוב על חם.

פורסם

אם הבעיה לא היתה קיימת לפני כן ולא הופיעה אח כך יש שתי אפשרויות :

החום הכבד באילת שיגע מעט את הרכב או שבאמת יש תקלה משתחזור ובמקרה שכזה כדאי להיכנס למוסך,לחבר סריקת תקלות ולבדוק מה קורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אבא שלי שוב קפץ למוסך, לא היתה לו משאבת דלק מקורית של מיצובישי אלא של יונדאי, הרכיב לו אותה והרכב עבד באותה צורה מקרטעת כמו מקודם.

המוסכניק אמר לאבא שלי לנסוע לדימונה בערב כשקריר יותר, ושיכול להיות שזה קרה בגלל הדרך לאילת שהיו עבודות בכביש והם עצרו כל פעם בפקקים. לי זה נשמע תמוה או שהמוסכניק לא בדיוק יודע על מה מדובר/לא בא לו להתעסק עם זה.

בכל מקרה כשהוא יגיע לדימונה הוא ילך למוסך של קרוב משפחה שיבצע בדיקה קצת יותר מקיפה ואיכותית בנושא, מקווה שמדובר רק במשאבת דלק :p

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...