Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 - נוזל שמנוני מתחת לדוושת הגז

oreng123
שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

היום שמתי לב שמתחת לדוושת הגז ישנו נוזל שמנוני , לא יודע מאיפה הוא הגיע וגם לא שמתי לב לנזילה אחרת

ברשותי פיגו 205

יש רעיונות ?

תודה ,

אורן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

רעיון:

בדוק מפלס נוזל בלמים במיכל אגירת נוזל בלמים במשאבת בלם מרכזית הנמצאת בתא המנוע.

במידה והמפלס חסר בצורה ניכרת , החשד במשאבת בלם מרכזית נוזלת מהצד הפנימי קרוב לדוושתץ בלם ודוושתץ תאוצה.

חזור לעדכן בנידון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי צביקה,

האם תוכל לפרט בבקשה היכן נמצא מיכל אגירת נוזל הבלמים? האם זה משהו שאוכל לעשותו ללא מוסך ?

האם מסוכן להזניח תקלה זאת ?

האם ידועה עלות התיקון ?

תודה רבה !

אורן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

היום שמתי לב שמתחת לדוושת הגז ישנו נוזל שמנוני , לא יודע מאיפה הוא הגיע וגם לא שמתי לב לנזילה אחרת

ברשותי פיגו 205

יש רעיונות ?

תודה ,

אורן.

יכול להיות שיש לך נזילת מקרן חום(רדיאטור פנימי);בדוק את הנוזל הקירור האם המפלס שלו תקין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב ותודה לכול המגיבים,

בדקתי הבוקר את נוזל הבלמים ועל פניו נראה שמפלס הנוזל קרוב למקסימום (אני אומר על פניו כי זאת פעם ראשונה שאני בודק)

מאידך גיסא אכן שבדקתי את רמת נוזל הקירור ,רק במיכל העיבוי ולא ברדיאטור (אני לא יודע אם מותר לפתוח אותו) אכן היתה חסרה כמות נאה של מי קרור (ירוקים)

האם דבר זה מעיד בוודאות שהלך רדיאטור החימום ? האם זה משהו שאפשר להסתדר בלעדיו (בחיים לא הפעלתי חימום ברכב) ? האם יש להגיע בדחפיות למוסך ?

שוב תודה

אורן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב ותודה לכול המגיבים,

בדקתי הבוקר את נוזל הבלמים ועל פניו נראה שמפלס הנוזל קרוב למקסימום (אני אומר על פניו כי זאת פעם ראשונה שאני בודק)

מאידך גיסא אכן שבדקתי את רמת נוזל הקירור ,רק במיכל העיבוי ולא ברדיאטור (אני לא יודע אם מותר לפתוח אותו) אכן היתה חסרה כמות נאה של מי קרור (ירוקים)

האם דבר זה מעיד בוודאות שהלך רדיאטור החימום ? האם זה משהו שאפשר להסתדר בלעדיו (בחיים לא הפעלתי חימום ברכב) ? האם יש להגיע בדחפיות למוסך ?

שוב תודה

אורן.

ככל הניראה רדיאטור החימום הפנימי נוזל ע"פ החוסר במיכל העיבוי. עקרונית לתקן זאת זה עסק לא זול במיוחד והדבר שניתן לעשות הוא לבטל אותו ופשוט לבצע מעקף שזה עניין של כמה דקות. רק אתה צריך לקחת בחשבון שחימום בחורף לא יהיה לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב תודה רבה,

בעקות העצות בפורום הגעתי למוסך וניתקתי את הרדיאטור הפנימי בעלות של 170 ש"ח (עבודה של גג 10 דקות)

מקווה זאת היתה התקלה

אורן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב הזה התיקון לא כולל פירוק גדול. תשקול לתקן את החימום בכל זאת. לדעתי זה אחד הדברים הבטיחותיים ברכב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...