Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה איפון? איסוזו איפון?

.

איפון אצל סמדג׳ה

ניצח את גיבוטי ובריטניה שאתה עוד היתה בש״ש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז למה אתה לא אומר? אני חשבתי שהתכוונת לאייפון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סצינה חזקה נוספת היא חפירת הבור וסגירתו במשך כל היום עד אשר נשבר המורד

בניית מכונית לא הייתה שם, הייתה גניבת מכונית -

כשהמפקד חשב שהצליח לסרס את המורד ולהפוך אותו לחייל ממושמע

הפתיע אותו המורד כאשר גנב את משאית ההובלה בעת העבודות בחוץ.

גם בחומות של תקווה גיבור הסרט הוכיח גמישות שלבסוף השתלמה עבורו-

לעומת המורד שנורה.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

cool hand luke הוא הסרט המושלם להופיע באמצע שחבר צופה בו ולומר לו "אה, ראיתי את זה. בסוף הוא מת".:lol:

ד"א ההתחלה של השיר civil war של GNR לקוחה מהסרט הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הפורום לא עוסק בפולוטיקה, לכן גם אני לא אעסוק בה, אלא בגמישות.

כשהוקמה קדימה מופז רצה להצטרף, אחר כך העדיף להישאר בבית, בליכוד, ולבסוף חזר לקדימה.

כאשר התחרה בפעם הקודמת נגד ליבני, דרש מינה הצהרה שלא תעזוב אם היא תפסיד. הוא הפסיד, חשב לעזוב, אך נישאר.

כעת, תוף שבועיים רצה לעזוב, כינס מסיבת עיתונאים דרמטית כדי להצהיר ש...כלום, הוא נישאר. עכשיו אמר שיעזוב.

תוכניות הסאטירה וההומור מתקשות לעמוד בקצב. המציאות עולה על כל דמיון.

הוא הצהיר שיעמיד עצמו בראש המחאה, בבקשה, לא.

אפשר לכתוב כאן דברים מצחיקים אך זו המציאות. אני תוהה, כשאשתו מתקשרת לשאול לשלומו האם הוא יודע מה לענות, האם הוא בקואליציה או לא, באיזה מיפלגה הוא וכן הלאה. לא ברור לי איך היה רמטכל. בתור קצין היה טוב מאוד, ובתור מנהיג כה גרוע?

עצוב

מופז היה אולי חייל מצויין, כרמטכ'ל אני בכלל לא בטוח.

אף אחד לא בדק מה היה חלקו בכשלון במלחמת לבנון השניה, לדעתי הוא יצא מזה בצורה די חלקה.

אגב, ההגדרה של אלסטיות, זה כושר החומר לחזור למצבו הקודם לאחר שהופעלו עליו כוחות חיצוניים, לדעתי ביבי אלסטי ומופז דווקה פלסאי- נשאר במצבו הנוכחי לאחר שהופעלו עליו כוחות חיצוניים.

פורסם
לדעתי ביבי אלסטי ומופז דווקה פלסטי- נשאר במצבו הנוכחי לאחר שהופעלו עליו כוחות חיצוניים.

אחד החזקים :lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ערן, בניית המכונית היא בסרט חומות של תקווה, טעיתי קודם. שכחתי להזהיר, אם תראה את כל הסרטים שהזכרתי ועוד כמה, אתה עלול להפוך לפנדוב.

יוסי,כפי שאמרתי, לא דיברתי פוליטיקה אלא ציינתי מיספר ארועים, שאחרים יגיעו למסקנות. למה מופז מפריע לי? הנה:

דמיין את המצב הקיים כרגע, אתה נוסע מאחורי משאית איטית, מדי פעם היא מעיפה עליך חול, לא נורא, זה בטח גשם. וחצץ ובוץ ואבנים גדולות יותר. בקבינה גם יושבים אנשים שצוחקים ועושים לך תנועות מגונות. אתה מחליט לעקוף כי אתה רוצה אלטרנטיבה.

שוד ושבר, את המשאית הנוסעת שבעים מנסה לעקוף עוד משאית חצץ, באותה מהירות ממש. הוא לא יכול לעקוף משמאל, לא מימין.

אז הוא מנסה לעקוף מתחת. כלום, אתה תקוע.

זו המציאות.

זו האלטרנטיבה.מופז.

יש עוד אלטרנטיבות כמובן, אך לא יבחרו בהן. בינתיים אוכלים חצץ.

יש גם צדיקים נטולי אינטרס:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000766765

האיש, חבר של אולמרט. שלא הורשע ברוב הסעיפים, למרות שיש עוד מישפט נוסף לפניו.

האיש צח כשלג, לא התקרב לדבר לא חוקי, לא מוסרי או משמין מימיו. מי שהעלה על דעתו להעמידו לדין, אחת דינו-למות.

חבל שלא קראתם לפני כשבוע שבועיים באותו מוסף את דבריו של מני מזוז, שרצה לחתום על הסכם פשרה עם קצב.

יכול היה להכות על חטא ולהודות בטעות, לא עשה.

יכול היה לצמצם הדיבור בפרשה, לא עשה.

מה עשה? התהדר בתוצאה.

הבושה מתה.

אגב, אם מישהו ימצא הקישור, מה טוב.

הזכרון הציבורי אצלנו קצר. הבורות גבוהה ואנו נענשים על כך יומיום.

פורסם

פנדוב ,תהיה גמיש איתי שנייה-

גם בחומות של תקווה אין בניית מכונית :wink: יש מנהרה,יש פטיש חציבה,יש פוסטר של שחקנית,יש ספר תנ"ך בו הוחבא הפטיש

ויש את המכונית שהוא חלם עלייה בכל שהותו בכלא אך הוא קנה אותה ולא בנה.

טוב, אני מסיט את השרשור שלך ועל כן אני מתנצל ! רק מילה אחרונה (בעצם שתיים) בקשר לקולנוע :

'סינמה פרדיסו'.

Gn'f'R

פורסם

דמיין את המצב הקיים כרגע, אתה נוסע מאחורי משאית איטית, מדי פעם היא מעיפה עליך חול, לא נורא, זה בטח גשם. וחצץ ובוץ ואבנים גדולות יותר. בקבינה גם יושבים אנשים שצוחקים ועושים לך תנועות מגונות. אתה מחליט לעקוף כי אתה רוצה אלטרנטיבה.

שוד ושבר, את המשאית הנוסעת שבעים מנסה לעקוף עוד משאית חצץ, באותה מהירות ממש. הוא לא יכול לעקוף משמאל, לא מימין.

אז הוא מנסה לעקוף מתחת. כלום, אתה תקוע.

זו המציאות.

זו האלטרנטיבה.

תיאור מדהים, פנדוב. פשוט קולע בול. כל הכבוד!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה ברווז, עוד לא דיברתי על משאית המלט שמערבלת אותנו...אך אוותר, אם לחזור למכוניות, למיטב זכרוני המחורר, בחומות של תקווה, חבריו של טים רובינס הם מורגן פרימן ועוד בחור שבונה מוסטנג בכלא, שמא טעיתי שוב.

באשר לסרטים, ערן, אתמול שכחתי לציין סינמה פרדיסו עוד כמה, נזכרתי בהמשך אך החלטתי לחכות ואני שמח שהזכרת.

עוד סרט שלו, פחות טוב הוא ברייה. אם כבר איטלקים, ממליץ מאוד על סרט ישן בשם אהבנו כל כך, קשה למצוא, יש לירק בקלטת.

עוד סרט הוא כולם בסדר עם מרצלו מסטריאני, יש גירסה אמריקאית עם דה נירו, טובה הרבה פחות.

מזמן לא ראיתי סרט טוב, אם יש משהו מומלץ אצל חברת כן, אשמח לשמוע. מערוץ שתיים אני כמעט נמנע.

פורסם

כותרת פוליטית !

לנעול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...