Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורום לא עוסק בפולוטיקה, לכן גם אני לא אעסוק בה, אלא בגמישות.

כשהוקמה קדימה מופז רצה להצטרף, אחר כך העדיף להישאר בבית, בליכוד, ולבסוף חזר לקדימה.

כאשר התחרה בפעם הקודמת נגד ליבני, דרש מינה הצהרה שלא תעזוב אם היא תפסיד. הוא הפסיד, חשב לעזוב, אך נישאר.

כעת, תוף שבועיים רצה לעזוב, כינס מסיבת עיתונאים דרמטית כדי להצהיר ש...כלום, הוא נישאר. עכשיו אמר שיעזוב.

תוכניות הסאטירה וההומור מתקשות לעמוד בקצב. המציאות עולה על כל דמיון.

הוא הצהיר שיעמיד עצמו בראש המחאה, בבקשה, לא.

אפשר לכתוב כאן דברים מצחיקים אך זו המציאות. אני תוהה, כשאשתו מתקשרת לשאול לשלומו האם הוא יודע מה לענות, האם הוא בקואליציה או לא, באיזה מיפלגה הוא וכן הלאה. לא ברור לי איך היה רמטכל. בתור קצין היה טוב מאוד, ובתור מנהיג כה גרוע?

עצוב

פורסם

קצין בצבא יכול להסתדר מצוין עם תכונות של מופז - גמישות, חוסר החלטיות, מחשבה לטווח קצר כי הקדנציה ממילא קצרה. הצבא הוא בסה"כ הגולם שממנו יוצא אח"כ ה"פרפר" שהוא המערכת הפוליטית בישראל. זה אותו חומר בדיוק. המחשבה שבצבא צריך דווקא מנהיגות, החלטיות, אומץ... נו טוף, נאיביות, תאורטית גם בשלטון צריך את זה אך בפועל פרומיל אחד מהפוליטיקאים הם באמת מדינאים, זה בערך הפרופורציה של מצביאים אמיתיים בקרב הקצונה בצה"ל. אנשים טובים חותכים לאזרחות מהר ככל שניתן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

די, בלי פוליטיקה, מספיק שהיא מתגנבת לכל שרשור שלישי, בערך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היי הנס, מכיר "תעזבנו יום, יעזבך יומיים"?

רוב השרשורים שפתחתי לא קשורים לפוליטיקה, חלקם לא קשורים לכלום.

פוליטיקה יש הרבה בתקשורת, קארספורום הוא סוג של מיפלט.

אני מבין שלרבים יש מיאוס מפוליטיקה, לאחרים לא, אך בפורום רכב- רוצים רכב.

מספר תשובות:

איני מאמין בהתנצחות לשם התנצחות, שלא תשפיע על דבר.

אנו יכולים להניח לפוליטיקה, אך היא לא מניחה לנו, חודרת לכל חלקה ומשפיעה.

ההתעלמות שלנו מהתחום מסייעת לתופעות כפי שציינתי בתחילת השרשור.

שים לב שלא הבעתי עמדה פוליטית, למעשה כמעט לא הבעתי דיעה. תיארתי השתלשלות אירועים.

מדובר בפנומן- תופעה יחודית הבולטת אפילו בנוף שלנו. והוא האלטרנטיבה.....הרמה הירודה היא תופעה החוצה מיפלגות, מי יותר ומי פחות. זו תופעה מטרידה. אתה יכול להחרים יבואן רכב, את המדינה-קשה יותר.

הזנחת המציאות- האמן לי אני משתדל, כפי ששמת לב בעבר בשרשורים שונים. אך היא מותירה את השטח בפני כוחות קטנים יותר אך מגובשים ולעיתים ממושמעים. זה נכון בכלל, זה נכון גם בתוך המיפלגות עצמן.

מעבר לזה, אם נמצא ממה האיש עשוי, נגלה את הסוד לגמישות מוחלטת לאורך זמן של חומר. זה עשוי להרים תרומה לתעשיית הרכב.

פורסם

רק לי מפריעים אשכולות עם כותרות שלא משקפות את נושא השרשור אפילו באופן חלקי שגורמים לאנשים לבזבז אנרגיה יקרה כדי להכנס ולהבין שאין להם מה לעשות פה באשכול

בבקשה למחוק את חבר הפורום לאלתר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ראשית, לא ביזבזת אנרגיה יקרה. יכולת ללמוד סימני פיסוק.

שנית, הכותרת מעידה על התוכן.

שלישית, התוכן אינו פוליטי. אכן מדובר על גמישות אינסופית של החומר הנידון.

רביעית, הבקשה שלך אלימה ומיותרת. אתה ממהר לשלול זכות בטוי מאחרים.

לבסוף, קל מאוד לעקוץ מה שכתבת, אך אוותר.

פורסם

אפשר לחילופין למחוק את מושא השרשור לאלתר?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

למי שמפריע לו "בזבוז זמן", יש כלי נחמד כזה, שאם אתה שם את סמן העכברוש על הכותרת, אתה יכול לראות שורה-שתיים מתוך השירשור! אולי זה אף יעזור לקבל החלטה האם להיכנס אליו? לעמוס הפתרונים.

היה כבר שירשור על הרעיון ההזוי הזה. בצע חיפוש...

פנדוב, מופז הוא כמו מטוס. עכשיו ממריא, בעוד שעה נוחת, אולי בדרך מתרסק או נוחת חירום במקום לא מתוכנן- אבל המתרומם ימשיך לטוס... הפוליטיקקות בימינו הם שחקנים נטו. מצב עגום, זה. או שמא הם פשוט חסרי מצב צבירה? אחרת אני לא יכול להסביר איך הם כל כך מרותקים לכסא כך שאי אפשר להפריד אותם- ניסיתם פעם להוציא מים מכיסא? הבאתם מאוורר, נהפכו לקרח. באתם עם תרבד, התאדו וריחפו צמוד למשענת.

חיתולים ופוליטיקאים יש להחליף לעיתים קרובות - ומאותה הסיבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה איפון? איסוזו איפון?

גמישות החומר שאלת? אני מכיר חומר שמאד שמתאים לתיאור שלך - צואה. גמיש ומסריח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבקש לא להמשיך עם כיוון הצואה. זה שהפוליטיקאים בחלקם ירודים לא מכריח אותנו ללכת לכיוון הזה.

למרות שזה משפיע על בית המשפט, מערכת חנוך בסיסית וגבוהה ובקיצור, הכל.

כמו כולנו, אני משתדל לברוח מהמציאות, אבל, יו קן רן פרום דה מציאות סום אוף דה טיים, יו קנט דו איט אול אוף דה טיים.

פורסם

איני זוכר כרגע איך קראו לסרט בעברית, אבלניומן מצוין כרגיל בסרט מצוין.

ישנה הסצינה של אכילת חמישים ביצים וכמובן בניית המכונית, מישהו זוכר איזה? מ...בתקווה שאיני מבלבל עם עוד סרט מצוין, חומות של תקווה. בהזדמנות זו... פורסט גאמפ, הסיכה הקסומה, פישר קינג, האחים בלווז, הארי וטונטו, הקשר הצרפתי ועוד סירטי מרדפים שיש בהם גם עלילה, הגוב האיטלקי, השור הזועם, אלימות ברובע ברונקס, העוקץ, קיד וקאסידי . כל אלו יכולים להשכיח לרגע קט את מופז ודומיו.

תודה לערן על חמש דקות של אסוציאציות טובות, לעיתים זה מה שצריך, גם הזיכרון השתפר, לסרט קוראים המורד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...