Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

לפני שבועיים החלפתי אלטרנטור (ששבק חיים) ומצבר (שעמד לשבוק חיים)

מאז קרה 3 פעמים שנורת הטעינה נדלקה בהתנעה וכבתה לאחר 20-30 שניות,

אז לפני שאני הולך שוב למוסך , רציתי לדעת מה הגורם לזה ומה צריך לעשות, פשוט כדי לדעת שהמוסכניק לא יערבב אותי , כי אין לי מושג בתחום...

חוץ מזה בזמן שאני עומד ברמזור וכדומה, יש רעידות מעצבנות מהמנוע, אשמח מאד לדעת אם יכול להיות קשר , או שזה משהו אחר.

תודה גדולה מאד לכל העוזרים

פורסם

יכול להיות רצועת האלטרנטור רפויה מעט או שהאלטרנטור עצמו לא מספק את המתח הרצוי בהתחלה. יש לבדוק ערכי טעינה מייד עם ההנעה. לגבי הרעידות גם הטורים יורדים? או שרק הרכב רועד?

פורסם

שלום

הייתי היום במוסך , בדקו את המצבר והאלטרנטור ואמרו שהכל תקין.

מה עושים ?

(יש לי אחריות חצי שנה על האלטרנטור ושנה על המצבר , אבל אין לי כח וזמן לתקלה שתתקע לי פתאום את הרכב

תודה

פורסם

שאלו אותך לגבי הטורים, לא סתם.

טורים נמוכים, יגרמו למנורה של האלטרנטור להדלק.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
שלום

הייתי היום במוסך , בדקו את המצבר והאלטרנטור ואמרו שהכל תקין.

מה עושים ?

(יש לי אחריות חצי שנה על האלטרנטור ושנה על המצבר , אבל אין לי כח וזמן לתקלה שתתקע לי פתאום את הרכב

תודה

מנורת האלטרנטור אמורה להיכבות מייד עם הנעת הרכב. אם היא נישארת תקינה זה לא בעייה שלך אלא של המוסך. מגיע לך לקבל את הטיפול הרצוי ואם המנורה הזו לא צריכה לדלוק לאחר הנעה שיעשו שהיא לא תידלק לא משנה איך!

פורסם

הבעיה שהיא נדלקת אחת לכמה ימים( ואני מניע כל יום לפחות 4-5 פעמים),

וכשבאתי למוסך הכל היה תקין ולא מצאו שום תקלה.

השאלה היא אם ללכת לעוד מוסכים, (אולי למישהו יש מקום ספציפי)

תודה גדולה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ, כי הבעיה נמשכת ,

כל כמה ימים נורת הטעינה נדלקת בהתנעה לזמן קצר ,

מחר אני מתכוון ללכת למוסך , ואם הוא לא ידע אז לחפש מוסך אחר

1. האם למישהו יש רעיון למה זה קורה

2. המלצה למוסך טוב במרכז (מונדאו 2005)

פורסם

פשוט בדוק טעינה בעצמך בתור התחלה. כל חנות חלקי חילוף שמוכרת מצברים או חשמלאי יבדקו לך טעינה ללא תשלום (לפחות באיזור שלי)

• תוכן חדש...