Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW E30 M3 Vs Mercedes-Benz 190E 2.3-16

shayy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרב שלא מסתיים בין 2 אייקונים במשך דורות...

קצת רינג, קצת איירטון סנה והרבה רספקט למה שתעשיית הרכב ידעה לייצר פעם...

באדיבות Automobile Magazine

http://www.youtube.com/watch?v=ANv83OJk--4&feature=player_embedded

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אלו היו שמונה דקות של תענוג. תודה :) (איפה שמעתי את זה פעם?)

עם כל הטכנלוגיות שיש היום, זה כל כך כיף להסתכל על רכבי ספורט "טהורים", רכבים שיוצרו למטרה אחת בלבד! זה פשוט מעלה לי חיוך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא יודע למה אבל ה190 EVO תמיד היתה המועדפת עלי ובאופן כללי היא אחת מרכבי החלומות שלי.

אפילו שהM3 מהירה יותר,טובה יותר וכו' בשבילי אין ספק מה אני הייתי לוקח.

מה שכן, עשיתי מעט מחקר לגבי הסבה של 190 לEVO וזה יוצא יקר משמעותית מלהסב סידרה 3 לM3. ככה שבארץ האפשרויות המוגבלות שלנו הכי קרוב שאני אגיע למרצדס זה כנראה BMW ואני ממש לא מתלונן :-P.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לפי דעתי ראוי גם להזכיר את ה-S2 באותה נשימה.

למי שמעוניין, יש פה כתבה מאוד מעניינת על שלושתן - http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4916224

הופתעתי בנוגע לנתונים היבשים. האודי זולה יותר, כבדה יותר, חלשה יותר, אך עם מנוע יותר בשרני, ובזכות אותו מנוע(?) היא המככבת הראשית בכל הנוגע לביצועים.

פורסם

תודה

ממש נהנתי מהסירטון.

תמיד הערצתי את הBMW לא יודע למה. אני חושב שבגלל המראה, ופחות בגלל הביצועים.

פורסם

אי אפשר להשוות את אודי באותה נשימה ,שתיים מהמכוניות הכי משפיעות של שנות ה80 ,עם במוו m3 שקוטפת כל תואר אפשרי, לעומת רכב שיוצר לצורך היותו רכב ביצועים לפשוטי העם ,מנוע טורבו ,הנעה כפולה ולא יותר מזה ,זה כמו להשוות אקדח קפצונים לברטה .

2 הרכבים שממש ירדו ממסלול מרוצים והפכו להיות "רכבי כביש" לכל דבר. וכל זה רק בגלל תקנות "מצחיקות" של

group a ,זאת הייתה תקופת הזהב לכל חובב הגה ,במיוחד שהיא נמשכה כל כך מעט וכנראה יותר לא תחזור על עצמה.

במחיר יחסית עממי יכלת לרכוש רכב שהתחרה בזמן אמת במסלולי הראלי ,הdtm ,טורינג ועם ניצחונות כמעט בכל קטגוריה ,לעומת רכב שלא הושקעה בו טיפת מחשבה ,אלה פשוט דחפו מנוע והנעה כפולה .אם כבר רכב שצריך להשוות יחד איתם זאת לנצ'יה דלתא אינטגרלה ,פורד קוסוורט' ואולי עוד מס' אקזפלרים אבל בטוח שלא audi s2.

נתונים יבשים זה מצויין אבל כשאין נשמה ,מה הטעם ? גם היום אפשר לרכוש רכב שפי 2 יותר חזק ,יותר מפנק ,עם מזגן ,8 כריות אויר, abs, בקרת יציבות ,הילוכים מאחורי ההגה ועמוס בטונה של טכנולוגיה ,אז מה ?

פורסם

צודק, כשראיתי את הנתונים היבשים חייכתי 0-60 ב7.8 שניות... אני מתבאס אם הרכב שלי עושה את זה ביותר מ6 שניות, אבל אני חולה על מכוניות ישנות, יש להם נשמה אמיתית, הגרגור, החספוס, הפשטות.

כבר התפרעתי יותר מדי עם הצעצועים לאחרונה אז אני אחכה קצת.

אבל הנה תשטפו את העיניים קצת :

190E 2.3 16V, באסה שהיא אוטומטית, מצאתי אחת לא מקורית ידנית ב5K.

M3 1989, מיילג' נמוך במצב מדהים, והתמונות.... איזה כייף לראות כבישים מוכרים ואהובים

318 1991 שהושקע בה די הרבה, כולל מנוע S50...

סיירה XR4TI, שנת 89, ידנית, פשוט בחינם ! 3.5K$

ומבחינתי, הנציגה האמריקאית של שגעון שנות ה80, ביואיק גרנד נשיונל !!!

תודה על הסרטון היה תענוג אמיתי.

haters will hate

פורסם

תגיד אתה רוצה בכוח שנבכה :)

אם כבר grand national אז gnx ,רק שתצטרך הרבה יותר מכמה דולרים :) אבל הפוטנציאל שם ,מצד שני אתה יכול לקנות חיפושית ולהשתיל לה v12 של פרארי (בהגזמה בכוונה) במחיר של buick אפילו של הדגם הפשוט ,ואז זה באמת הופך למהנה :twisted:

• תוכן חדש...