Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להיפטר מרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי סיאט איביזה, 1.4 ספורט קופה.

הרכב משרת את אותי בסה"כ ואני די מרוצה אבל חסרים לי כמה דברים בסיסיים שלא מצאתי באיביזה שאני אולי אמצא ברכב אחר ולכן אני מחפש להשתדרג.

הרכב שנת 2007,והרכב יד חמישית!!! אני פשוט לא מצליח להיפטר מהרכב.קניתי אותו מסיבות שלא אציין כאן כי הן אינן רלוונטיות. בנתיים ההתמקדות היא במצב הקיים והשאלה היא איך אני מתקדם מכאן ואילך.מיותר לציין שהרכב מפורסם בכל אתר אפשרי.

הרכב בסה"כ מטופל בזמן ושמור בקנאות. עבר 85K שזה נורמלי לשנה ונוסע מעולה מבחינת מכנית ומבחינה חיצונית הרכב פיקס.

מה אני עושה איתו? איך אני מתפטר ומשדרג הלאה? סוכנות סיאט תקבל דבר כזה? סוכנות כלשהי אחרת? מישהו כלשהו שיהיה מוכן לקבל רכב יד חמישית ולחתום שהוא היד השישית?!

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

הרכב נקנה לפני שנה ושבעה חודשים ב49 אלף. כמה אפסיד עליו? אנשים מציעים 36 בלי צל של בושה!!

LEON fr 2007

פורסם

לטעמי הרכב שווה בערך 40K. תוסיף את היד הגבוהה ותקבל רכב שקשה למכור, ככה ש-36K זאת לא הצעה כ"כ גרועה.

אתה יכול לבצע טרייד אין, בטרייד לא בטוח שתקבל יותר מ-36K.

פורסם

והיום לאחר כשנתיים, כמה אתה מצפה לקבל בעבורו?

רכב הוא איננו נכס, ערכו יורד.

בשוק המשומשות של היום, לא מעט אנשים נאלצים להוריד את המכנסיים על מנת למכור, גם ברכבים עם נתונים טובים.

אם אתה "חייב" להפטר מהרכב, ספוג את ירידת הערך.

פורסם

מה ציפית? למכור שעבר יד ו17000קמ כל שנה בדיוק במחיר שקנית אותו?

אל תשכח, אתה אולי רוצה 45K אבל היום אפשר לקבל איביזה חדשה בלי 5 ידיים ועם קילומטר אפסי ב70K.

אתה "חייב" למכור? לחוץ? אז תקרא קדיש על הכמה אלפי שקלים הפרש בין מה שאתה רוצה למה שמציעים ותמכור.

כי הרכב רק יאבד יותר ויותר עם הזמן.

או שתגמור כמו הבחור הזה שמנסה למכור את האימפרזה שלו כבר שנתיים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הק"מ סביר לשנתון, אבל תהיה בטוח שיש רכבים עם ק"מ הרבה יותר נמוך משלך, אפילו חצי משלך.

ויש לך כמות ידיים מטורפות, תחשוב שהבנאדם יחזיק ברכב בן 5 ויהיה יד 6. זה המון. אני לא הייתי קונה רכב כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

dorsht,תודה על העידוד הייתי מסתדר בלעדיך...

כן הספיגה של הירידת ערך תיהיה משמעותית בלי הרבה ברירות אני מבין. לא ציפיתי שעד כדי כך אבל מה לעשות לא קניתי רכב קלאסי.צריך להוריד את הראש.

בכל אופן, לסוכנות סיאט יש מה לעשות עם רכב במצב שלי?

LEON fr 2007

פורסם

בתור בן אדם מהצד 36 נשמע לי יותר מהצעה הגונה נשמע לי הצעה טובה מאוד,תקפוץ על הבן אדם תנשך תנעל ותמכור למה עוד חודש חודשיים יציעו לך גם 32 30 ואתה תמכור...

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני כקונה הייתי נרתע מרכב שנמכר כל שנה, אני בטח שאתה מבין למה.

לדעתי כמו שאמרו: נסה לראות כמה סיאט יתנו לך עליו, אם המחיר לא ימצא חן בעייניך, אז זו החלטה שלך מתי למכור.

כככל שתנסה יותר זמן גודל הסיכוי שתצליח למצוא מישהו שיקנה במחיר קרוב למה שאתה רוצה, אבל מצד שני זמן מוריד את הערך של הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סטטיסטית כל אדם החזיק ברכב שנה, ככה שבממוצע אין בכלל למה לשים כסף על טיפולים.

אתה אומר שהוא שמור בקנאות אבל איזה בעל רכב שרוצה למכור לא יהלל את הרכב?

אני לא יודע אם הייתי קונה כזה, כנראה שתצטרך להתגמש במחיר...

פורסם

יש סיכוי שתקבל מחירון מלא אם תקנה מאזדה 3 במחיר מלא ישירות מהיבואן. אבל קח בחשבון שאפשר לקנות אחת כזו ב-20K פחות ישירות מליסינג, כך שבעצם מדובר במחירון מינוס 20K מבחינתך!

לפי מה שאני רואה, היית צריך לקחת את ההצעה של 36K. עדיף לספוג את המכה וזהו.

לחילופין אתה יכול להמשיך עם הרכב עוד שנתיים - המחירון יספוג עוד מכות וכשהרכב יהיה שווה 25K, אף אחד כבר לא יוריד אותך ל-15K, מקסימום 20-22.

• תוכן חדש...