Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתכוון לטוס לראות משחק כדורסל בברלין בנובמבר וחשבתי לנחות יום לפני ולהתפנק על איזה רכב.

מן הסתם, בגלל שמדובר בגרמניה, הרכב הראשון שעלה לי לראש (בעיקר אחרי שראיתי את הסרטון הבא:

)

באתר הראשון שנכנסתי אליו נכתב שלהשכיר פורשה ליום עולה 158 יורו. הרמתי גבה אבל המשכתי לחפש. באתרים אחרים אותה פורשה בדיוק עלתתה 700 יורו ליום (מה שנשמע הרבה יותר הגיוני). באחד האתרים מצאתי שאודי R8 אפשר להשכיר ב 500 יורו ליום.

מישהו התנסה עם זה בעבר? האם המחירים שראיתי לא נכונים? איזה עוד עלויות מלבד דלק יש?

תודה

פורסם

דרך AVIS אפשר להשכיר 911 בסביב 200-300 יורו ליום, כתלות בכל מיני דברים. שים לב שיש הגבלה של כ-200 ק"מ ביום, כל ק"מ עולה סביב יורו יותר. אני חושב שההשכרה היא רק מגיל 30.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מאוד מציע לך לברר את המצב של הביטוח למקרה שתרצה לעלות על מסלול, שלא תגמור עם חשבון של 50 אלף יורו ביד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יש לי נסיון מאוד מוצלח עם הסוכנות 'עלית' :

http://www.eliterent.com

סוכנות שמתמחה בהשכרת רכבי יוקרה / ספורט באוסטריה, גרמניה, צרפת, איטליה ועוד...

השכרתי מהם בעבר מיני קופר S בפאריס וב.מ.וו M3 בברלין... רציתי פרארי אבל כמו שרוני אמר, הייתי מתחת לגיל 30 ולא הסכימו...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל המגיבים. דבר ראשון אני מעל גיל 30 ככה שאין בעיה מהבחינה הזאת.

בדקתי עכשיו את המרחק מפרנקפורט לברלין וזה בסביבות ה 550-600 ק"מ.

לפי האתר ש GuyHar המליץ פה, אם אני לוקח אודי S5 זה יעלה לי 800 יורו +\- לא כולל הארכת הדרך כדי לעבור בדרכים הרריות ועקלקלות (זה הרבה יותר מעניין מאוטוסטרדה).

לא פשוט המחירים האלו.

אין לי שום כוונה לקחת את הרכב למסלול. אני נוסע לברלין ומחזיר את הרכב שם.

פורסם
באתר הראשון שנכנסתי אליו נכתב שלהשכיר פורשה ליום עולה 158 יורו. הרמתי גבה אבל המשכתי לחפש.

בשביל להשכיר פורשה אתה צריך שהפורשה קודם כל תהיה בבעלותך, אבל לשכור פורשה זה כבר סיפור אחר... :wink:

158 יורו ליום זה מחיר מצוין ואם זה אמיתי הייתי קופץ על זה.

המחיר באוויס יהיה כ200 יורו עבור 911/911 קבריולט/פורשה פנמרה (כולן מתומחרות אותו דבר).

אם תסתפק במשהו צנוע יותר תוכל לשכור SLK או סדרה 3 קבריולט בכ140 יורו.

תהנה!

פורסם

1. בדוק היטב מה כולל המחיר - יתכן שהמחיר הוא 158 אירו והביטוחים עוד 500. והוסף גם כמה עשרות ליטרים דלק שיכולים להגיע ל-100 אירו.

2. בדוק עלות החזרת הרכב בעיר שונה ממקום בו נמסר לך, גם זה עלול להיות סכום לא קטן. ויש גם עמלת שדה תעופה שקרוב לודאי לגיע לכמה עשרות אירו.

3. מפרנקפורט טסים לברלין, אולי נוסעים ב-ICE.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר לעלות הגבוהה של השכירות והביטוחים, צריך לקחת בחשבון שגובה ההשתפות העצמית אם קורה משהו הוא עצום.

ב-ELITE RENT לדוגמא, זה יכול להגיע לעשרות אלפי יורו גם עם הביטוח היקר ביותר (תלוי במכונית שלוקחים כמובן).

פורסם

כששכרתי את ה-M3 הוספתי 40 יורו ליום (בערך) לביטול השתתפות עצמית במקרה של תאונה... מומלץ בחום!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
כששכרתי את ה-M3 הוספתי 40 יורו ליום (בערך) לביטול השתתפות עצמית במקרה של תאונה... מומלץ בחום!

לפי מה ש kramerica אומר, זה לא הגיוני.

בקיצור, לא שאלתי פה כדי שתספרו מה עוד עולה כסף. היה לי את החשש הזה, שהעלות הרשומה באתר היא לא העלות היחידה. בגלל זה שאלתי פה אם מישהו התנסה וכמה זה עלה לו. תכלס, אם הבנתי נכון, רק GuyHar באמת התנסה פה.

חשבתי לעשות משהו יותר חכם. במקום לנחות בפרנקפורט יום לפני, לנחות בברלין יום לפני ולשכור את הרכב במחיר הרגיל מבלי לחרוג מהקילומטרז'. במצב הזה, M3 ניתן לשכור (תודה ל robertf) ב 360 יורו ל 300 ק"מ. זה נראה לי דיי והותר. בטח יש איזה כביש איכותי במרחק יריקה מברלין.

שוב תודה לכולם.

פורסם
כל ק"מ עולה סביב יורו יותר.

סקורניצקי, אתה בטוח לבי תוספת יורו לכל ק״מ חריגה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. בטיסה ישירה תרויח גם זמן וגם כסף - במקרה בדקתי אתמול טיסות לברלין (אמנם לספטמבר, אבל אני מניח שעקרונית הדברים נכונים לנובמבר) - הטיסות הזולות יותר היו ישירות (אירברלין או אלעל, תלוי בתאריך). טיסה דרך פרנקפורט, ואפילו טיסה לפרנקפורט בלי קטע לברלין תהיה יותר יקרה. יתכן שטיסה למינכן (ובהמשך נסיעה של עוד 600 ק"מ לברלין, ברכבת או רכב) תעלה קצת פחות ותפנה לך כמה אירו לשכירת הרכב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. בטיסה ישירה תרויח גם זמן וגם כסף - במקרה בדקתי אתמול טיסות לברלין (אמנם לספטמבר, אבל אני מניח שעקרונית הדברים נכונים לנובמבר) - הטיסות הזולות יותר היו ישירות (אירברלין או אלעל, תלוי בתאריך). טיסה דרך פרנקפורט, ואפילו טיסה לפרנקפורט בלי קטע לברלין תהיה יותר יקרה. יתכן שטיסה למינכן (ובהמשך נסיעה של עוד 600 ק"מ לברלין, ברכבת או רכב) תעלה קצת פחות ותפנה לך כמה אירו לשכירת הרכב.

בהתחלה חשבתי שאתה צוחק. אם השכרת הרכב היתה בשביל להגיע מפרנקפורט לברלין, הייתי שוכר רכב סטנדרטי בהרבה פחות כסף או טס ישירות לברלין. הסיבה היחידה שאני חשבתי לנחות בגללה בברלין היא כדי לשכור רכב אטרקטיבי ולהנות ממנו נטו!!

פורסם

אני רציני לגמרי - אם אתה חוסך גם כסף וגם זמן יהיה יותר קל לך להנות ממה שמעניין אותך - אם זה רכב ואם משהו אחר.

יש עניין אחר לגמרי - בגרמניה מקפידים מאוד על חוקי התועה, כולל מהירויות מותרות - כך שלא תוכל להתפרע באותם כבישים הרריים קטנים. אפילו אם תהיה מוכן לספוג את הקנסות הרי שהנהגים הגרמנים לא יפנו לך דרך, כיון שאין להם לאן: פרט לאוטובאהנים בגרמניה לא מכירים שוליים. כבישי הגליל שלנו יותר טובים מכבישי היער השחור, למשל (למעט, כמובן איכות הריבוד) - ואם נהג גרמני יראה תמרור שמגביל ל-50 קמ"ש הוא יסע 49 ולא 51.

המקום היחיד שבו תוכל לנסוע מהר באמת הוא אותם קטעי אוטובאהן שבהם המהירות אינה מוגבלת. נסה ללמוד באתר הזה, אם כי אתה עלול גם להתקל בקטעים בהם המהירות מוגבלת (מאוד!) בשל עבודות בדרך.

קרא כאן כאן וכאן

• תוכן חדש...