Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם , יש לי התלבטות לגביי החלפה של הרכב שלי .

יש לי מגאן קופה 1600 אוטומט ואני עם האוטו כחצי שנה עכשיו יש לי אפשרות להחלפה על

1)הונדה הצ'באק 94 1600 גיר רגיל הצורה הישנה כחולה יד שניה וללא תאונות הבן אדם דורש עליה 28 אלף שקל כולל סאן רוף

2)106 ראלי 98 1600 גיר רגיל לבנה 115 אלף קילומטר יד רביעית גם שילדה נקיה הבחור דורש עליה 35 אלף שקל

עכשיו מה הייתם מייעצים לי לקחת הקריטריונים שלי הם אחזקה סבירה כולל טיפולים וחלקים , יופי, התנהגות בכביש גם קצת מהירות .

אני יודע ששני הרכבים טיפה שונים זה מזה חוץ מנפח המנוע מה אתם אומרים גם לגבי המחירים ששני בעלי הרכבים דורשים עליהם ומצבם הכללי לפני שלקחתי לבדיקה

אודה לכם עם תעזרו לי icon7.gif

פורסם

קודם כל,

מה המחירון של ההונדה האצ'בק? אני יודע שהן הולכות גם כן מעל מחירון, פשוט אין לי מושג מה המחירון שלהן.

המחירון של הראלי הוא 28K אני חושב. לבקש 35K על רכב עם 115K ק"מ ויד רביעית זה מוגזם לטעמי, אבל זהו בטח מחיר הפתיחה שלו ויש על מה לדבר קצת.

שני הרכבים הללו הולכים מעל המחירון אז אל תפחד לתת קצת יותר, השאלה היא כמה יותר.

ההאצב'ק היא שנת 94 - המחירון שלה לא יירד עוד הרבה ולכן ישמור על הערך שלו כניראה טוב יותר, חזקה מאוד, ויפה (לדעת אנשים מסוימים...). פוטנציאל שיפורים גבוה. התנהגות כביש? לא פה.

הראלי שנת 98 - המחירון שלה עוד יירד ויירד כמו שלוי יצחק אוהב מאוד לעשות לצרפתיות. התנהגות כביש מדהימה וכיפית, וגם חזקה מספיק בקו ישר.

לדעתי הרכב שיותר יתאים לך הוא הראלי. לא בגלל שזהו הרכב שמועדף כאן בפורום, אלא מכיוון שאתה בעצמך ציינת שאתה רוצה התנהגות כביש (יתרון משמעותי לראלי) יופי (בעיני המתבונן), קצת מהירות (אותו הדבר פחות או יותר עם פוטנציאל להונדה), ואחזקה - תלוי באקזמפלר.

אם הראלי שמורה יחסית אז היא לא אמורה לעשות יותר מדיי בעיות. אולי משהו קטן פה ושם - כמו לכל רכב ספורטיבי, אבל לא משהו מיוחד או יותר מדיי. יד רביעית זה קצת הרבה, והק"מ לא גבוה בכלל. השאלה היא מה המצב המכני שלה.

ההונדה שנת 94 - חלק גדול מהחלקים ברכב זקוקים כניראה להחלפה מיידית (בולמים אם לא הוחלפו אז הם כניראה נוזלים כבר...). יד שנייה זה קצת מאוד, במיוחד להאצ'בק והן מאוד נדירות, במיוחד במצב טוב.

בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם

עכשיו דיברתי עם בעל ההונדה והיא נפסלה בגלל הקילומטר'ז הרב 240 אלף קילומטר,

אז ניראה לי שאני ילךעל הראלי אבל היד שלה קצת מפחידה אותי 4 מה אתם אומרים

ואיך המחיר 35 אלף שקל יש לאן לרדת וכמה אתם הייתם משלמים בערך למרות שאני

יודע שדובר פה רבות על המחיר לראלי

פורסם

היי , אני זוכר שאתה מאוד רצית מגאן קופה , חיפשת מגאן הרבה זמן ויש לך אותה עכשיו , נכון ?

אז למה אתה רוצה להחליף אותה ? אתה לא מרוצה מהרכב ?

ובכלל ספר מה התרשמות שלך ממגאן קופה ?

תודה מראש

פורסם

השאר עם המגאן - יותר יפה, יותר נוחה והרבה יותר בטוחה. נכון שהמנוע חלש (בייחוד בדגמי ה-8 שסתומים, ועל אחת כמה וכמה באוטומטי) אבל אולי עדיף לחפש מגאן קופה 2000 סמ"ק ידני, ולהנות מכל העולמות...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
שלום כולם , יש לי התלבטות לגביי החלפה של הרכב שלי .

יש לי מגאן קופה 1600 אוטומט ואני עם האוטו כחצי שנה עכשיו יש לי אפשרות להחלפה על

1)הונדה הצ'באק 94 1600 גיר רגיל הצורה הישנה כחולה יד שניה וללא תאונות הבן אדם דורש עליה 28 אלף שקל כולל סאן רוף

2)106 ראלי 98 1600 גיר רגיל לבנה 115 אלף קילומטר יד רביעית גם שילדה נקיה הבחור דורש עליה 35 אלף שקל

עכשיו מה הייתם מייעצים לי לקחת הקריטריונים שלי הם אחזקה סבירה כולל טיפולים וחלקים , יופי, התנהגות בכביש גם קצת מהירות .

אני יודע ששני הרכבים טיפה שונים זה מזה חוץ מנפח המנוע מה אתם אומרים גם לגבי המחירים ששני בעלי הרכבים דורשים עליהם ומצבם הכללי לפני שלקחתי לבדיקה

אודה לכם עם תעזרו לי icon7.gif

אני יכול להבין את המחשבה לעבור לראלי אבל לרדת ממגאן קופה לסיוויק ישנה?!:?

בגדול (ועל אף שזה אולי לא ישמע לטעמך) אני חושב שאין ממש סיבה (ע"פ מה שציינת) שתחליף את רכבך הנוכחי.

מבחינת עלויות המגאן יחסית בסדר, היא יפה (בנוסף יאמר לזכותה שהיא נוחה, בטוחה ומאובזרת) ובכביש על אף שהיא לא מלהיבה היא בהחלט לא גרועה (החיסרון הגדול שלה לדעתי זה הגיר האוטו' הלא ממש אמין והבעייתי אם כי בדגמים לאחר המתיחה הגיר דווקא יחסית בסדר בפן האמינות).

אומנם היא נופלת מבחינת תאוצה ומהירות מהאופציות שהזכרת אבל זה נראה לי זניח ביחס ליתרונותיה.

במידה ואתה מחפש שינוי למכונית ספורטיבית (ערומה) ובעלת תה"ל ידנית אזי הראלי נשמעת לי כאופציה טובה והגיונית אך אינני בטוח ע"פ הקריטריונים שציינת שבאמת יש הצדקה שכלית לרדת מהמגאן.

פורסם

לפי דעתי מכל הקריאה שלי בפורום,הראלי תהיה יותר כיפית לנהיגה,גם השנתון שלה יותר גבוה משל ההונדה ועוד משהו שהיה משפיע על דעתי זה שלכל ערס קטן יש כבר הונדה,ראלי לעומת זאת אוטו יותר מיוחד....

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
לפי דעתי מכל הקריאה שלי בפורום,הראלי תהיה יותר כיפית לנהיגה,גם השנתון שלה יותר גבוה משל ההונדה ועוד משהו שהיה משפיע על דעתי זה שלכל ערס קטן יש כבר הונדה,ראלי לעומת זאת אוטו יותר מיוחד....
איש יקר, נראה לי שכדאי שתמשיך לקרוא בפורום ולא לזרוק סתם השערות באויר

בגלל שקראת בפורום.

bravo-boy, לא ציינת למה אתה רוצה להחליף את המגאן.

לפי הדרישות שלך המעשה הטוב ביותר יהיה להישאר עם הרנו.

דניאל

MCS 2008

פורסם

החלטתי לרדת מהמגאן בגלל הגיר האוטומטי שלה קצת מבאס אותי , חשבתי לעבור למגאן 2000 אבל

האופציות בשוק מעטות מאוד וחרושות מאוד כך לגביי הראלי מה עוד שממזמן אני מפנטז על 106

ראלי במיוחד המארק 2 .

וכבר רשמתי שההונדה נפסלה אז אולי יש לכם עוד הצעות אני נורא ישמח התקציב הוא 42 אלף שקל

וחשוב מודל גבוה 96 ומעלה תודה לכולם

פורסם

אני חד משמעית הייתי הולך על ה-106 ראלי.

(למעשה, כבר עשיתי זאת).

אני מכיר את 2 המכוניות (בהונדה לא נהגתי אך נסעתי לפחות ב-2 כאלו), ואין מה להשוות.

ההונדה אחלה רכב, חזק למדי ובסיס טוב לשיפורים, אך הוא לא מתקרב לתחושת ההנאה שאפשר להוציא מ-106 ראלי.

לגבי הראלי שראית, אם תוכל למסור עוד פרטים, אולי נוכל לייעץ בנושא.

אני בעצמי בדקתי כמה ראלי'ם לפני שקניתי (קניתי לפני חודש ומשהו), אז אולי אני מכיר את הרכב.

תיזהר כשאתה קונה רכב כמו ראלי, יש מצב טוב מאוד שטחנו לרכב את הצורה, או שהוא עבר תאונה.

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...