Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JL 8W7

dan.p
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי אמר שבטלר עבד על jl8w7 אתה צוחק

סאב 8w7 עובד עם jl 250-1

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

היום יש לי מורל אולטימו 12, שלדעתי (וגם לא רק לדעתי האמת) הוא בין הסאבים הטובים והאיכותיים ביותר שמייצרים היום.

ואני מאד מאד מרוצה ממנו.

פתחתי את השרשור ע"מ לשמוע חוות דעת והמלצות על בסיס ניסיון של אנשים שיש להם כזה סאב.

יצא לי לשמוע לא מעט סאבים של JL, מכל הסדרות ובכל מיני גדלים. את ה-8W7 לא יצא לי לשמוע, וראיתי לא מעט תמונות של התקנות מדהימות ששמו 2 וופרים כאלה בתיבה אטומה, ונראה לי שזה מפיק סאונד מדהים - ויותר חשוב מזה, לפי מה שקראתי הוא מהיר, מדוייק ועם פאנצ' מטורף.

זהו, עכשיו השאלה היא - האם הוא באמת כזה מדהים?

מופנה לAUDIO KING - הייתי שמח לשמוע על חלופות איכותיות להגברה.

פורסם

לי יש סאב 8w3v3 JL AUDIO אני מרוצה

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

פורסם

Hertz Mille גם סאב טוב

פורסם
היום יש לי מורל אולטימו 12, שלדעתי (וגם לא רק לדעתי האמת) הוא בין הסאבים הטובים והאיכותיים ביותר שמייצרים היום.

ואני מאד מאד מרוצה ממנו.

פתחתי את השרשור ע"מ לשמוע חוות דעת והמלצות על בסיס ניסיון של אנשים שיש להם כזה סאב.

יצא לי לשמוע לא מעט סאבים של JL, מכל הסדרות ובכל מיני גדלים. את ה-8W7 לא יצא לי לשמוע, וראיתי לא מעט תמונות של התקנות מדהימות ששמו 2 וופרים כאלה בתיבה אטומה, ונראה לי שזה מפיק סאונד מדהים - ויותר חשוב מזה, לפי מה שקראתי הוא מהיר, מדוייק ועם פאנצ' מטורף.

זהו, עכשיו השאלה היא - האם הוא באמת כזה מדהים?

מופנה לAUDIO KING - הייתי שמח לשמוע על חלופות איכותיות להגברה.

אני לא מבין אותך ,מורל אולטימו הוא סאב איכותי וחזק

אני לא מוצא טעם להחליף אותו בצמד W7 הנ"ל

ובטוח שלא בעלויות הכרוכות בכך.

האולטימו שלך הוא בגירסת סליל בודד של 4 או 2 אום.?

איזה מגבר מגביר אותו כעת.?

• תוכן חדש...