Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JL 8W7

dan.p
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיבה אטומה, עם 2 וופרים - JL 8W7 .

יש למישהו ניסיון עם חיה כזאת?

איזה מגבר מומלץ לשדך?

אני חושב על 2 אופציות : JL 500/1V2 או JL HD750/1.

*אני מחפש סאב שיפיק צליל מהיר ומדוייק.

פורסם

ההתנגדות הסופית של שניהם בחיבור מקבילי אמורה להיות 1.5 אום

מדובר בסאב מאוד לא נציל מומלץ ללכת על ה-750\1

אם אתה רוכש דרך רדיו מילאנו היבואנים בארץ

אתה הולך לקבל חשבון דיי מפחיד על הציוד הזה

פורסם

אני עדיין לא בשלב של הרכישה, רק מנסה לגבש דעה לגבי מה שיהיה בעתיד (הקרוב - בתקווה :) )

לגבי הנתונים של התיבה, שמורכבים 2 וופרים באותו חלל - צריך להכפיל את הנפח ביחס שווה?

כלומר אם נפח תיבה אופטימלי לוופר 1 הוא 24.8L אז ל2 49.6L?

פורסם

נכון ,ורצוי לבנות את התיבה עם מחיצה באמצע

כשתי תיבות ניפרדות למעשה.

הנפח שציינתה הוא לתיבה אטומה.

בנוגע למחיר ,צפה למחיר של מעל 10000 שח על הציוד הנ"ל ברדיו מילאנו

אם זה לא רלוונטי עבורך ,אז מה התקציב.?

פורסם

כרגע לא הגדרתי לעצמי סכום שאותו אני לא עובר, אבל זה לא אומר שאין לי מגבלת תקציב.

מעל 10000 ש"ח? אתה יכול לפרט איך הגעת לזה?

אם וכאשר הסיפור יצא לפועל אז מגבר אני מתכנן לקנות בחו"ל או יד שניה ב-EBAY.

בנוגע לוופרים, שנגיע לגשר נחצה אותו.

פורסם

אם תביא את הציוד הנ"ל דרך EBAY אתה תגיע למחיר של באזור 9000 שח {לא כולל תיבה}

בנוגע לרדיו מילאנו היבואנים של JL בארץ ,אני פשוט יודע מניסיון מה המחירים שלהם

אתה יכול להתקשר ולקבל הצעת מחיר ולהווכח בעצמך.

פורסם

תודה על הטיפים, ואני אברר זה בטוח.

שהתייחסת לוופר ולזה שהוא לא נציל, תוכל לפרט אם שמעת סאב כזה? ואם כן, איזה מגבר הזין אותו?

פורסם

בזה ספציפית לא

אבל בגירסא 12\13 כן

ואלו סאבים חזקים שדורשים הגברה בריאה

ה-750\1 יעשה את העבודה

ישנם אופציות איכותיות אחרות אם המחיר גבוהה לך.

מה המערכת שלך כוללת.?

פורסם

לי יש את ה8W0 - עדין ופשוט "מתוק" - חם ונעים לאוזן, טונאלי בצורה יוצאת מן הכלל, לא נועד לאנשים שאוהבים לשמוע למעלה מ110 דציבל לדעתי.

יצא לי לשמוע כמה פעמים W3 וW6 וגם W7

הם שונים אחד מהשני מאוד - היחידים שקרובים אחד לשני ממש הם ה6 וה 7

ה7 הוא ממש מפלצתי וה3 הוא רך ונעים לאוזן

איך ה7 יהיה בגרסאת 8 אינטש - אני מתאר לעצמי שהפאנץ' שלו יהיה פשוט מוטרף לגמרי אבל אל תצפה ממנו לתת ביצועים טובים מתחת ל40 או 35 הרץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מספיק JL 500/1V2

לחבר שלי סאב 8w7 עובד בלי בעיות עם jl 250-1

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

שלום רוסלן, קודם כל אתה צריך לזכור שאצלכם הסאב יחסית קרוב (מאחורי המשענת שבין הכיסאות).

דבר שני היא למה הבחור מכוון כי אתה שומע יחסית עדין והזאב רק משלים אצלך את הנמוכים, אם הוא ירצה מה אב קצת יותר אני חושב שצריך לפחות מינימום את ה500 rms.

שוב תלוי מה פותח השרשור מצפה מהסאב.

פורסם

אין צורך ב 500-1, סאב של חבר שלי הוא מאחורה

אין צורך ב 500\1 מספיק 250\1

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

באטלר אודיו בשביל להרים סאב? פעם ראשונה שאני אומר את זה אבל - איזה בזבוז של מגבר

:shock:

זה מה נקרא - אובר קיל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...