Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני וחברים מתכננים טיול קצר מיום שבת בבוקר עד שעות אחרי הצהריים ומחפשים מקום עם מסלול הליכה יחסית קצר שמשלב הליכה במים או דבר דומה.

תהיתי אולי לבעלי הניסיון מביניכם יש איזה מידע עבורי. הקאצ׳ הוא למצוא מסלול שהוא לא ברמת הגולן או סביבות הכנרת, האזור רחוק בשביל הטיול הקליל שאנחנו מתכננים ועבורי אישית גם נטחן לאורכו ולרוחבו.

מישהו מכיר ויודע?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אם אתה מוריד את רמת הגולן מהפרק אז נשארים לך מסלולים עם כמויות זניחות של מים.

מה הם גבולות הגזרה שלך?

פורסם

קיוויתי למשהו באזור הכרמל או אזור יקנעם והסביבה שם.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
נחל השופט. קצת עמוס בשבתות אבל קצר, קליל ורטוב.

+1 . פארק רמת מנשה הוא מקום ירוק, נחל זורם (עד הקטע ששואבים את המים), בריכה קטנה עם מפל נחמד ואפשר להשתכשך בה. קר ונעים.

אם תרצה שיטוט נופי - קח את הכניסה מכביש 66 ותתפתל קצת (30-60 דקות לפי הקצב של הטיול) בכביש צר הרים ובנוף עם נקודות משחק לקטנים ונוף לגדולים.

ליד מגידו יש את נחל הקיני (אם אני זוכר את שמו) עם מים וגם שכנים מהסביבה.

פעם היינו נכנסים לאגם של מקורות ליד צומת המוביל ושטים ברפסודות מאולתרות, בהעלמת עין של המקומיים, אם מתאפשר כיום - זו חוויה קרירה ונחמדה.

קח בחשבון עומסי תנועה במקומות אפשריים כאלו בשבת בצהריים.

כדאי לציין מהיכן אתם יוצאים. אולי תקבל המלצות על כמה בריכות בהרצליה פיתוח או בקיסריה...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אתה מתכוון למאגר אשכול? אני די מתפלא שהתאפשר לך לשכשך בו - עד כמה שראיתי מהכביש הוא מגודר היטב (כמו גם כל הקטעים הגלויים האחרים של המוביל הארצי).

לגבי איזור הזורע\משמר העמק - כביש 6953 בין עין השופט ורמת השופט למשמר העמק הו, בעיני, אחד הכבישים היפים ביותר בארץ, הנוף של כביש בתוך נחל עם יער משני צידיו די אירופי. הבעיה היא שהוא קצר מדי.

לא ציינת מי המטיילים - אבל אם מדובר בילדים הרי שפארק קק"ל בנשר מומלץ מאוד - הכניסה מרחוב החרוב בנשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...