Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה שבועות אני מגיע לאוטו ורואה שמישהו היה בתוכו כי הדלת לא היתה נעולה, הוישרים האחרוי והקדמי פעלו, והזיזו כמה דברים בפנים, אבל לא היו סימני פריצה, ואין לי מושג איך פתחו את הדלת. גם לא גנבו כלום. מאחר שהיה לי סכסוך עסקי עם מישהו והעניין נראה לי מוזר זימנתי ניידת וחבלן שבדק את האוטו.

ביום רביעי האחרון אני מגיע לאוטו ורואה שהמכסה מנוע פתוח ואיזה חוצפן בבגדי עבודה עומד ובודק את הקרביים. צעקתי עליו והעפתי אותו משם, והוא אמר שהוא רק מסתכל ושהמכסה לא היה סגור עד הסוף (נכון) ו"תאמין לי שאין לי מה לגנוב שם". ברוב טיפשותי האמנתי לו ולא קראתי למשטרה.

עליתי הביתה וכשירדתי אחרי חצי שעה הוא כבר נעלם אבל אז ראיתי שהוא גם פתח שתי דלתות וחיטט בפנים. היה לי ארגז כלים יקר שהשארתי באוטו מכוסה והוא הזיז את הכיסוי אבל משום מה לא לקח את הארגז.

גם הפעם הוא פתח את הדלתות בלי לפרוץ, אינני יודע איך. רצתי להגיש תלונה וזיהוי פלילי הגיעו לקחת טביעות אצבע, מסרתי גם את מס' הרכב שעמד מול השער וששייך לו כמעט בודאות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה עצבים לראות כזה דבר, אין לך אזעקה או משהו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2pac, צילמת את הבן אדם עם הפלאפון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גולף MK1 קבריולט גם גונבים??:roll:

כן אחי זה רכב מאוד מבוקש שמור עליו יותר מימה שאתה שומר על אשתך.

אחלה שבוע.

נ.ב מה קורה הם השיפוץ שלך איך מתקדם?

פורסם
2pac, צילמת את הבן אדם עם הפלאפון?

לצערי לא, קודם כל עניין אותי לדעת אם הוא לקח משהו.

מדובר באדם בגובה 175 בערך, בהיר עור, קירח, ראש ביצה, אולי זקן צרפתי, לבוש בגדי עבודה.

פורסם

לצערי גם אני שמתי לב לתופעה הזאת, אצלי אחד הmk2 שלי עומד ושתי לב שמישהו דאג לנגב לי את החלון, ואפילו פעמיים ראיתי מתעניינים שמסתובבים סביב הרכב ומסתכלים, מן הסתם העפתי אותם.. אבל בזמן האחרון יש לי הרגשה שיום אחד אני יקום בבוקר ולא יהיה לי רכב! אולי אני פרנואיד או משהו אבל זה מה שנראה לי כרגע.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

מעניין מה עישנת...

ברוב טיפשותי האמנתי לו ולא קראתי למשטרה

נשאר לך קצת? :D

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מכיר אותו. הוא פותח רכבי גולף ישנים, מבלגן קצת והולך.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
מכיר אותו. הוא פותח רכבי גולף ישנים, מבלגן קצת והולך.

השאלה אם הוא מגיע לפורקנו?!!!:roll::lol:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

• תוכן חדש...