Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכתב לדפני ליף

אני מציע שתצאי ממגדל השן שבכפר שמריהו, ובמקום לצעוק על "צדק חברתי" שאין לך מושג מהו – קחי מטוס (הרי לא חסר לך כסף בכלל) וטוסי ליוון, לספרד, לאירלנד, לפורטוגל, לפרו, לצ'ילה, לארגנטינה, ששם אסור בכלל לסחור בדולרים, או אולי לארצות אפריקה, רק אז תיווכחי לדעת היכן נעלמה החמלה וה"צדק החברתי"!!!

את סתם אישה קטנה, שמאלנית, רדיקלית ואנרכיסטית, הגרה במגדל שן יקר בכפר שמריהו ומתיימרת בחוצפה לייצג את שכבת הביניים, אשר בינה לבינך פעורה תהום עמוקה.

במקום לשלוח אולטימטום חוצפני לראש הממשלה קבל עם ועדה ולאיים בכל פעם מחדש בתוהו ובוהו, אולי הגיע הזמן שתתחבאי בביתך המפואר בכפר שמריהו, ואם את מסוגלת בכלל – עשי עם עצמך חשבון נפש!!

לא בכבוד ולא רב,

נסים דבש,

מעלה אדומים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

גבי לדעתי אתה ממש טועה ולא יורד לסוף דעתו של הבחור אוו שהינך בדעותיה של דפני ליף "הצדקת"

צדק חברתי פחח הצחקת אותי צדק שמאלי אם כבר, בתור אחד ששנה שעברה תמך ועודד את המחאה וחשב אפילו איך להחריף אותה

אני יכול לומר בוודאות שהטעו אותי וטעיתי.

זו לא מחאה חברתית זו מחאה פוליטית, ניסיון לגרום להפיכה שלטונית, ניתן לראות זאת בבירור שבודקים לעומק מי הם ראשי המחאה ולקרוא מאמרים שלהם שמדברים על נושאים פוליטים שאפילו הם בעצמם מודים בניסיון להפיכה שלטונית.

אז צר לי מאוד מר גבי אני תומך בדבריו של ניסים דבש ומגנה באופן גורף כל צעד של "המחאה החברתית הזאת".

פורסם

1. המכתב פשוט מעורר רחמים. הוא נכתב לגופו של אדם וכלל אינו מתיחס לדעות שאותן מביעה דפני ליף. העובדה שהוריה של דפני ליף מתגוררים בכפר שמריהו אינה רלוונטית לטענות שהיא מעלה. האם היא בכלל בקשר עם הוריה? האם הם תומכים בה כלכלית? וגם אם כן - האם אין זו זכותה לתמוך בזכויות חבריה שאינם בני המאיון העליון?

2. בודאי שהמחאה הינה פוליטית. גם הדרך הכלכלית שקובעת הממשלה היא ענין פוליטי. הדוגמא החמה ביותר כעת היא הקצאת המשאבים לחדרדים והדרישה להשתתפותם בחברה ובכלכלה. הבחור שוכח שהוא חי במדינה דמוקרטית, ובמדינה דמוקרטית הפגנות (לא אלימות) הן דבר לגיטימי. יתרה מזאת - היכולת להשפיע על מדיניות הממשלה או להחליפה בדרך שאינה הפיכה הינה בין אושיות הדמוקרטיה.

3. הבחור מתיחס ל"שמאלנות" כאל תכונה נפסדת. אני מניח שכלל אינו יודע מה משמעות "שמאל" פוליטי (במקור מדובר בגישה כלכלית חברתית, רק אצלנו היא מעידה על גישה למדיניות חוץ), ואינו מבין שדעות שונות משלו אינן פחות לגיטימיות משלו.

4. זמן מעלה הינו עיתון מקומי של מעלה אדומים, מה שעשוי להסביר נטיות פוליטיות מסויימות שלו, כאלה התומכות ב"שלמות הארץ". דעותיה הכלכליות חברתיות של דפני ליף מקושרות בד"כ למפלגות התומכות בפשרה טריטוריאלית. כלל לא אופתע אם חששו של כותב המכתב כלל אינו קשור לדעותיו הכלכליות-חברתיות אלא מחששו מעליתה לשלטון של מפלגה בעלת גוון כלכלי יותר שוויוני - כיוון שמפלגות אלה מזוהות בד"כ עם תמיכה בפשרה עם הפלסטינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אסף כהן, איפה ראיתי שאני תומך בדפני?:shock:

גזר דין מוות היה בציניות מוחלטת.

והמשפט השני מדבר על כותב המכתב.

אני ממש נגד ״המחאה״ הזאת, משום שהיא מיועדת לאינטרסים פוליטים/שמאלנים של המארגנים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

גבי במידה ולא הבנתי אותך נכון אני חוזר בי ומבקש סליחה חשבתי שאתה עדין מאמין ש"המחאה החברתית" זה באמת מה שמנסים להראות בתקשורת ועדין לא הבנתה לאן היא מנסה לחתור...

יום טוב!

פורסם
את סתם אישה קטנה, שמאלנית, רדיקלית ואנרכיסטית.

אנשים כאלה, שמכניסים את דרכו הפוליטית של אדם בתור מילת גנאי, מגעילים אותי. טוב שהוא לא כתב "את סתם מכוערת, טיפשה, פתטית ושמאלנית". יותר מזה - לכתוב את המילה "שמאלני" בתור מילת גנאי זה מעשה שצריך להיתפס כהרבה יותר קטן, רדיקלי ואנרכיסטי ממה שהוא בחברה הישראלית של היום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...