Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ה c5 שנת 2009 מנוע 2000 גיר 4 הילוכים (דגם פשוט)

מה ההבדל בין הרמות איבזור בשנה הזאת?

המונדאו 2009 מנוע 2300 או טראנד או טראנד x מה ההבדל ברמות איבזור.

מה עדיף מבין שניהם?

תודה מראש.

יוסי.

פורסם

אני הייתי הולך על המונדיאו. אני מבין שלגבי ה- סי 5 מדובר בצורה הקודמת.

למונדאו גיר עדיף, מנוע חזק יותר.

מבחינת רמות גימור, היתה רמת גימור פשוטה עם טאסות, היה מיועד בעיקר לציי רכב.

היה דגם מאובזר יותר שכלל בעיקר ג'נטים מגנזיום.

והיה דגם מאובזר מאוד עם ריפודי עור, גג נפתח, ג'נטים מרשימים יותר, אבזור עשיר יותר בתא הנוסעים.

פורסם

שתיהן מכוניות טובות אך שמירת הערך שלהן בקנטים. של ה-C5 יותר. המונדיאו בזבזנית בדלק אבל חזקה משמעותית מה-C5.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ה c5 בצורה החדשה עם המנוע הישן.

השאלה אם המונדאו לא ספגה את הירידת ערך הגדולה כבר נסחרת ב 70,000 בערך.

פורסם

הסי 5 רכב מאוד מפנק.

סה"כ גם מפגין אמינות טובה.

המנוע והגיר מיושנים (2 ליטר + גיר 4 הילוכים), אולם לא פוגעים יותר מדי בחוויה. לרכב יש מערכת מתלים ייחודית (שלא קיימת בדגם הבסיסי של ה- 1.6 טורבו שמכר כעת) אשר משפרת את רכות הנסיעה.

מבחינת עיצוב וייחודיות, וזה רק עניין של טעם, הסי 5 לוקחת בגדול.

כנראה שמבחינת מוניטין, אמינות, וסחירות, המונדאו תהא עדיפה בהמשך.

זה באמת עניין של העדפות אישיות.

אם זה באותו מחיר, אני כשלעצמי הייתי הולך על סי 5.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

זה לא באותו מחיר ה c5 יקר ב20,000 ולא איכפת לי לשלם יותר בשביל הנוחות.

מה שגורם לי לחשש שה c5 בדרגת איבזור הנמוכה יותר על מה בדיוק אני מוותר?

ופה נכנס לי לחישוב גם 407 2008

פורסם

תעשה סיבוב ב C5 ותתאהב.

רק כך בחשבון שהירידת ערך שלה עלולה להוריד אותך מנכסיך.

בדגמים ישנים יותר שכבר ספגו את הירידת ערך מתקבלת מכונית מדהימה עם נוחות ללא תחרות שגם מכוניות שיקרות ממנה

במאות אלפי שקלים לא יכולות לספק במחיר מגוחך.

פורסם

כן, אני, וכתבתי על זה כמה פעמים בפורום.

בצע חיפוש ותגלה מידע רב שיסייע בידיך להחליט.

מידע רב על הדור האחרון של ה c5 אין (עדיין) בפורום, אבל רקע ומידע כללי תקבל.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לגבי רמות אבזור בסי 5: בגרסה הבסיסית יש ג'נטים ברזל, פגושים עם מרכיב די רחב של צבע שחור, מושבים פחות מהודרים, הגה לא מצופה עור, מזגן בעל בקרת אקלים ללא פיצול.

בגרסת פאק: ג'נטים מגנזיום, פגושים בצבע הרכב ללא מרכיב בולט של צבע שחור, הגה מצופה עור, מזגן בקרת אקלים מפוצל, תאי אחסון נוספים, חיישני אורות ומגבים, ריפודים מהודרים יותר.

פורסם

מניסיון עם C5 החדשה עם מנוע 2.0L וגיר AL4 אל מול מונדיאו שאנחנו מקבלים כרכב חליפי(גרסת הליסינג) שהC5 נכנסת לטיפולים, הC5 עדיפה משמעותית.

הנוחות של הC5 הרבה יותר טובה מאשר המונדיאו(גם תנוחת הישיבה במונדיאו מאוד מוזרה לי, ההגה נמוך מידי לא משנה כמה אני מכוון אותו), בנוסף המונדיאו מרגישה מאוד פשוטה ו"פלסטיקית".

מבחינת האבזור הC5 אמורה להיות מאובזרת יותר פשוט כי המונדיאו הפשוטה חסרת כל אבזור, אין בה כלום.

אריאל

פורסם
אם אלה האפשרויות היחידות, אז מונדאו. C5 רכב לא אמין בעליל, עם גיר זוועתי!

סיסמאות זה בזול , מידע אמיתי בבקשה.

מודל 2009 שונה לחלוטין ומראה על אמינות טובה , ואפילו טובה מאוד.

אם התקציב מאפשר עדיף לרכוש את ה C5 אשר מצוידת במנוע 1.6 מוגדש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לאבא שלי יש את הסי 5 עם המנוע 2000 וגיר 4 הילוכים ולי יש את המונדיאו בגירסאת טיטניום עם המנוע החדש 240 כוח סוס וגיר dsg שישה הילוכים.

מבחינת נוחות נסיעה שתי המכוניות מעולות, הסיטרואן על הצד הרך והמונדיאו על הצד היותר נוקשה. מרחב הפנים ביחוד בשורה השנייה עדיף במונדיאו. בסיטרואן המזגן עדיף והבנתי שבגרסאות ישנות יותר של המונדיאו המזגן היה בעייתי.

אותי הנסיעה בסיטרואן קצת מעצבנת בגלל הגיר אבל כל זמן שלא מתחרים ומתעללים בגיר אין שום בעיה. צריך פשוט לסגל נהיגה יותר נינוחה ורגועה.

הפלסטיקה בסיטרואן באיכות מעולה בניגוד לעבר וסך הכל שתי המכוניות מגלות אמינות טובה מאוד

• תוכן חדש...