Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאדילק CTS 2003-2005 מי מכיר את הרכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום אני שוקל קניית קאדילק CTS משנת 2003-2005

רציתי לשאול את מי שמכיר את הרכב מבחינת :

1. האם זה באמת נוחות אמריקאית ?

2. צריכת דלק ?

3. טיפולים יקירים ?

4. מה הק"מ המומלץ לרכב הנ"ל משנת 2003- 2005 ?

אודה לכל מי שיענה

פורסם

נכון אני כזה ... אבל אני רוצה להתפנק קצת עם רכב שלא עולה יותר מ 50000

רק אני צריך לדעת נתונים כמו שביקשתי על :

צריכת דלק

טיפולים

אמינות

נוחות אמריקאית

תודה

פורסם

קח בחשבון שאתה מכונית שבזמנו עלתה סדר גודל של 300,000 ש"ח.

מדובר במכונית יוקרה, עם רכיבים אלקטרוניים מתוחכמים.

אמנם אתה קונה עכשיו את הרכב במחיר מציאה, אבל החלקים יהיו בהתאם למכונית יוקרה.

לא כל מוסך מכיר את הרכב הזה, אמנם ישנם מוסכים כלליים שמתמחים באמריקאיות, אבל לא בטוח שיש להם מספיק ניסיון עם קאדילק, שלא נמכר כאן בספרים כמו ביואיק למשל.

כמו רוב האמריקאיות, הרכב הוא נוח, יהיו אף שיאמרו שיש לו התנהגות כביש שמזכירה קצת את הטעם האירופי.

יחד עם זאת, אם אתה רוצה באמת לחסוך- קנה לך רכב אחר, עם מנוע קטן יותר ופחות רכיבים אלקטרוניים.

בהצלחה

פורסם

ק"מ מומלץ-כמה שפחות.עם השעון צריכים להיות לא יותר מ150-160 אלף קילומטרים.

צריכת דלק לפי יצרן 9 לליטר,אז כנראה צפה לפחות.

נוחות-זה רכב יוקרה הרי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

צריכת דלק? בטח כמו כל אמריקאית עם מנוע באזור ה 3.5L, בעיר סביב ה 6-7, מחוץ לעיר סביב ה 10-12 תלוי ברכב (כמה הוא "טחון"), במהירות הנסיעה ובנהג.

סתם שאלה, אם אתה רוצה להתפנק, מה רע בלה-קרוס 2006 נניח שאתה יכול היום למצוא באזור ה 50K ואפילו פחות? אמנם המנוע פחות מודרני אבל אני חושב שיהיה לך פחות כבד מבחינת אחזקה, במיוחד במקרים של תקלות. ללה-קרוס דרך אגב יש נסיעה "אמריקאית" ואם הקאדילק היא יותר אירופאית (לא יודע בעצמי, אבל זה מה שמישהו כתב כאן למעלה) אז אולי אפילו פחות עדיפה מהבחינה הזו.

למרות שלקאדילק מנועים מתקדמים יותר מהאמריקאיות ה"פשוטות" (דרך אגב ללה-קרוס יש דגם עם מנוע 3600 של קאדילק אבל אני חושב שזה רק בשנים המאוחרות יותר לכיוון 2008 או 2009), לא חושב שזה ממש משנה, במכוניות האלה כל חצי לחיצה תבעט את הרכב קדימה. אין מספיק כביש בד"כ כדי ממש להשתמש בכוח הזה וגם ככה 95% מהזמן אתה תסע על 2000 טורים או פחות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הרכב לא אמריקאי טיפוסי.

הרכב במקור יועד להתחרות במכוניות יוקרה הארופאיות.

הרכב מאוד כבד עם הדלק.

רוב האנשים בארץ שהחזיקו אותו לא טיפלו כמו שצריך בגלל שרצו לחסוך על טיפולים וכדומה, שמעתי לא פעם ולא פעמיים שנפרצו ראשים לרכבים האלה בארץ.

הרכב נראה טוב ומציע תמורה נאה לכסף אבל עם החסרונות שכתבתי.

יש פה כמה אנשים בפורום שיש להם את הרכב שייעצו לך יותר טוב, אבל לדעתי אם לא תמצא לך אחת כזאת עם היסטוריית טיפולים מלאה ובדיקה במורשה+נכון בדיקה אז אל תיקח.

בהצלחה.

פורסם

תודה לכל מי שענה והביא כאן את ידיעותיו

עשיתי נסיעת מבחן בקאדילק ממש לא "כצעקתה " שזה אומר אין נוחות אמריקאית כמו שיש באמריקאיות ישנות קלאסיות כמו אולדסמוביל קאדילק וביואיק ישנות

אני בודק את לה קורס

ושוב תודה למי שענה

• תוכן חדש...