Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני שוביניסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע בהולכי ברחובות רמת-אביב ליד האוניברסיטה עברה לידי אודי r8 כחולה נהוגה על-ידי ילדה צעירה עם שלט ״נהגת חדשה״ מתנוסס על גבי זכוכית המנוע השקופה.

המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש היתה ״חבל על הרכב הזה, היא בטח לא תצליח להשתלט עליו ותרסק אותו באיזה עמוד״.

שניה אחרי זה חשבתי על מה שחשבתי ושאלתי את עצמי אם זה היה ילד ״נהג חדש״ שחולף לידי אם התגובה שלי היתה זהה או שפשוט הייתי אומר ״הורים עשירים...״

מעניין אותי אם התגובה הראשונית שלי חריגה או שגם אתם היתם אומרים לעצמכם את אותו הדבר...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חושב,אני גם הייתי כניראה אומר משהו,מה לעשות רובנו לדעתי מדמיינים בחור על כזה רכב ולא ילדה.לדעתי אם זה היה ילד,היית חושב,על הפוזות ודוואין שהוא היה עושה וגם היה מרסק את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תרגיעו תרגיעו זה האוטו של אבא שלה שבדיוק חווה את משבר גיל החמישים

ומתוך רצון לצאת קול עשה לה ביטוח נהג חדש

גם אני זוכר שאבא שלי עבר את משבר גיל החמישים הוא הרשה לי לקחת את הטרנזיט החבוטה שלו פעם בשבוע במוצ"ש :roll:

אוטו הדבר לא?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
כמה עשיר ומטומטם אתה צריך להיות בשביל לתת R8 לילדה בת 18.

סתם מעניין אותי כמה יכול לעלות הביטוח..

אם יש כסף, למה לא?

בדרך כלל ילדות לא משתוללות עם הרכב ולא בודקות את ה"גבולות" כמו נערים.ואם היא נוסעת רגוע אין סיבה כמעט שהיא תאבד שליטה.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

וכשהיא מנסה להחנות אותה ברחובות הצרים של תל-אביב ברוורס עד שהיא מרגישה את הבום...?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
אם יש כסף, למה לא?

את כמות החברים ומכרים שלי עם הרבה הרבה כסף אני לא יכול לספור בשתי ידי, ואף לא אחד מהם היה שוקל אפילו לא לשבריר שניה לתת לילד שלהם לנהוג ברכב שכזה, שלא לדבר על זה שהביטוח זה הון תועפות לנהג צעיר (בחו״ל לפחות) אם אפשר בכלל לבטח.

מצד שני רובם גם לא ישראלים, מנטליות שונה...

יש עוד מליון ואחד סיבות למה לא לתת לילד לנהוג ברכב כזה (שלא לדבר על לרכוש לילד רכב מנקר עיניים) אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם
אם יש כסף, למה לא?

בדרך כלל ילדות לא משתוללות עם הרכב ולא בודקות את ה"גבולות" כמו נערים.ואם היא נוסעת רגוע אין סיבה כמעט שהיא תאבד שליטה.

אני יכול לתת לך בערך 10 סיבות למה לא.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
וכשהיא מנסה להחנות אותה ברחובות הצרים של תל-אביב ברוורס עד שהיא מרגישה את הבום...?

טוב,זה כמו כול אישה לא?:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם היה ספק בהודעה הראשונה, עכשיו זה ברור לחלוטין.

תתחדש, אתה שוביניסט!

רק תסביר לי בבקשה איך בכלל השאלה והנושא קשורים לפורום רכב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה שואל את עצמך את השאלה הלא נכונה. השאלה הנכונה היא ״האם אני שופט אנשים ומחליט החלטות לגבי כישוריהם ללא שום סיבה מוצדקת?״

פורסם

אין ספק כשזה מגיע לחניה יותר נשים מתקשות מגברים ובעלות בטחון עצמי נמוך בכביש מגברים, אבל אני לא בטוח שזה יותר טוב מעודף בטחון עצמי של גברים.

2017 Citroen C3 Shine

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך להשתחרר מסטיגמות מסויימות, זה הכל.

זה בדיוק כמו שתראה E30 מונמכת ומשופרת והמחשבה הראשונה שתעלה לך לראש היא שנוהג בה ערבי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה לא רק שוביניסט, אלא גם קנאי, כמו רוב הישראליים.

אם יש לאבא , למה שהוא לא יתן סיבוב?!

בנוסף, רוב הסיכויים שהיא בכלל לא משתוללת, היא כנראה לקחה את האוטו בשביל הפוזה.

לעומת זאת אם זה היה ילד, הייתי מגיע בגישה אחרת.

פורסם

בלי לקרוא את כל התגובות..

רובכם סתם קנאים וזהו.. לא שובניסטים ולא נעליים, אם אותה ילדה הייתה נוהגת בחיפושית ישנה וחבוטה לא היית חושב עליה שניה אחרי שהייתה עוברת..

זה קנאה נטו ולא שום דבר אחר!!!

• תוכן חדש...