Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד גלאקסי החדשה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים!

אני עומד לפני רכישה של רכב חדש והתעיינתי בפורד גלאקסי, מישהו יכול לתת לי מידע לגבי שיפור הביצועים בחדשה 2012 והאם הגיר הרובוטי בעל המצמד הכפול אמין? :wink:

פורסם

המנוע הינו מנוע מוגדש, חזק בכל קנה מידה מהמנוע הקודם בנפח 2.3 ליטר.

לגבי הגיר רובוטי עם המצמד הכפול - חדש יחסית אצל פורד, לכן אין הרבה ניסיון.

באופן כללי, אם אתה צריך רכב ואן בגודל של הגלאקסי, אני הייתי בוחן ברצינות אפשרות לייבא את הטויוטה סייאנה מארה"ב ביבוא אישי.

מדובר במכונית מרווחת יותר מהפורד, מאובזרת למשעי (יש מס' רמות גימור), מנוע 3.5 מוכר ואמין, רכב נוח לכל הדעות, כאשר היתרון הוא שיש בארץ סדר גודל של 400 כלים כאלה, כך שיש אפילו חלקי חילוף כגון שמשות.

בהצלחה

פורסם
המנוע הינו מנוע מוגדש, חזק בכל קנה מידה מהמנוע הקודם בנפח 2.3 ליטר.

לגבי הגיר רובוטי עם המצמד הכפול - חדש יחסית אצל פורד, לכן אין הרבה ניסיון.

באופן כללי, אם אתה צריך רכב ואן בגודל של הגלאקסי, אני הייתי בוחן ברצינות אפשרות לייבא את הטויוטה סייאנה מארה"ב ביבוא אישי.

מדובר במכונית מרווחת יותר מהפורד, מאובזרת למשעי (יש מס' רמות גימור), מנוע 3.5 מוכר ואמין, רכב נוח לכל הדעות, כאשר היתרון הוא שיש בארץ סדר גודל של 400 כלים כאלה, כך שיש אפילו חלקי חילוף כגון שמשות.

בהצלחה

+1! אצלי הסיינה החליפה את הגלקסי 2.3 ליטר (המצוינת לכשעצמה). עולם אחר של נוחות, נינוחות, אבזור ומרווח. בניגוד למה שחושבים, המחיר כמעט זהה. סיינה LE שנת ייצור 2011 (עם 4,000 מיילים על השעון אך ללא שריטה) עלתה, כולל הכל בכל מכל כל, כ-220,000 ש"ח.

בהצלחה!

פורסם

מה צריכת הדלק בסיינה כזאת, עם מנוע 3.5 ליטרים?

אגב, יש גם קריזלר וויאג'ר - גדול, מאובזר ומפנק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה, ולא ראיתי שענית לי מוקדם יותר.. בכל אופן למרות שהייתי מעדיף סיינה כרגע זה לא מתאפשר מכמה סיבות, אבל תודה.

פורסם
אפשר לקבל פרטים על הסיאנה מבחינת התנהגות כביש? עלות טיפולים? איזה מוסך מתמחה בטיפול בהם? עלויות טיפולים?

צריכת דלק וכו'?

צריכת הדלק של הסיינה זהה לגלקסי עם מנוע ה-2.3ל'; קרי 7-8 ק"מ/ל'. הרכב שלי מטופל בטויוטה זמיר שבירושלים. הם מכירים את הרכב היטב (הרכב שלי היה שם עד כה פעמיים, ובכל פעם עמדו שם סיינות נוספות). מחירי הטיפולים אינם יקרים יותר מבגלקסי (טיפולי שמנים/סננים ובלמים. אין לי ניסיון עם טיפולים נרחבים יותר בטויוטה אך בפורד היו יקרים בטירוף -- חפש הודעות שלי בנושא). מחיר הביטוח שהצלחתי להשיג הוא זול מאוד! איני יכול לפרט כאן, רק אומר שהצלחתי לארגן מעין קבוצת רכישה של בעלי סיינות וביטוח חובה ומקיף עלה משמעותית פחות ממחיר הביטוח לגלקסי!

הרכב מכויל לנוחות, כך שלא מדובר בהתנהגות ספורטיבית אך מי שרוכש רכב כזה בדרך כלל שם בפוקוס את הנוחות (המצוינת!) ולא את התנהגות הכביש.

פורסם

לבארנד: האם תוכל להרחיב קצת בנושא אחיזת הכביש של הסייאנה? האם הרכב יושב טוב על הכביש? איך התנהגות הכביש שלו כשהוא עמוס בנוסעים? אין הרגשה של ספינה המיטלטלת בסיבובים כמו באמריקאיות של פעם?

פורסם
לבארנד: האם תוכל להרחיב קצת בנושא אחיזת הכביש של הסייאנה? האם הרכב יושב טוב על הכביש? איך התנהגות הכביש שלו כשהוא עמוס בנוסעים? אין הרגשה של ספינה המיטלטלת בסיבובים כמו באמריקאיות של פעם?

אל תצפה מהסיינה לניהוג כמו שהגלקסי יכולה לספק לך.

אם חוץ ממרווח אתה גם מחפש קצת הנאה מנהיגה הגלקסי תספק לך את זה ובכמויות נדיבות (בדומה לאס מקס).

הסיינה מרווחת יותר ואולי גם יותר מאובזרת אבל אל תצפה לחווית נהיגה כלשהי.

• תוכן חדש...