Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשנים האלה יונדאי היה עדיין מותג שמייצר זבל.

בגלל זה המלצתי על הדגמים החדשים יותר.

ה-206 גם ירידה מההונדה.

מר סיויק 97 חסוך עוד קצת וחפש יונדאי מהדגם החדש או פרלוד, אלה רכבים שבאמת מתאימים למה שאתה מחפש וברמה מעל הקופה הישנה או הסיוויק.

למה פרלוד? איכותית כמו הסיוויק ויותר, מאובזרת יותר, חזקה יותר, ונראית מצוין. בדיוק מה שה206 לא.

Honda civic EJ6

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלכס, היונדאי החדשה יותר כבר עולה יותר מהתקציב שיש לו.

לגבי הפרלוד מסכים איתך לגמרי, אבל כמה כאלה אתה מכיר שבמצב נורמלי?

קצת קשה לי עם מה שטענת לגבי ה-206, הXS דווקא הרבה יותר מאובזרת מהפרלוד וגם חדשה ממנה ב 5 או 6 שנים.

פותח השרשור, המון 206 לבנות צבעו את כל הפלסטיקה לשחור וזה דווקא נראה מעולה לטעמי,

קח את זה בחשבון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
בגלל זה המלצתי על הדגמים החדשים יותר.

ה-206 גם ירידה מההונדה.

מר סיויק 97 חסוך עוד קצת וחפש יונדאי מהדגם החדש או פרלוד, אלה רכבים שבאמת מתאימים למה שאתה מחפש וברמה מעל הקופה הישנה או הסיוויק.

למה פרלוד? איכותית כמו הסיוויק ויותר, מאובזרת יותר, חזקה יותר, ונראית מצוין. בדיוק מה שה206 לא.

כמו שאמרתי היונדאי בשנים היותר מתקדמות יקרה, ואני לא יכול להרשות לעצמי אוטו כזה גם מבחינת אחזקה, וגם בגלל שאני התבאס שאין לי חניה פרטית בשביל אוטו כזה..

ככה שכל אחד יכול לעבור ולשרוט את האוטו, כמו שעשו לי הרבה פעמים על ההונדה שלי, כי ראו שהיא נוצצת והיום כבר לא כל כך, עם כל השריטות שעשו לי.

ואני לא מדמיין יום אחד אני בא ורואה שריטה לאורך כל האוטו ככה בגלים! אם הייתי רואה את מי שעשה את זה הייתי שובר לו את הראש פשוט.

אני כבר מצויד עם חומר להסרת שריטות שדיי עושה את העבודה עם שריטות לא עמוקות, וזה מטשטש את השריטות כמעט ב 100 אחוז אם הם לא עמוקות ממש.

והפרלוד ראיתי סרטון ביוטיוב ובפנים היא דיי מזכירה את הפלסטיקה של הסיויק אותם חומרים זה בדוק..

כמו שכבר ציינתי הפלסטיקה בסיויק על הפנים, גם הבגאג' הראו בסרטון וזה אותו דבר כמו בסיויק, ברגי פלסטיק מתעקמים כאלה, בד הבגאג' דיי עלוב והכל מתקפל שם.

גם אוטו כזה לא מתאים לי הוא ארוך מידי בצורה קצת מוגזמת לדעתי.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אם שקלת את היונדאי קופה, אז אני ממליץ לישקול את הקווליר קופה, רכב פוזה מכל הצדדים.

גיר 4 הילוכים אוט, מצויין. המון מומנט ואפשרויות שדרוג בלי סוף (בהזמנות מחו"ל כי מאוד נפוץ בארה"ב)

הוא יעלה כלום כסף , ועם קצת עודף תעשה לו יישור קו ותהנה.

ומבחינת צריכת דלק- אצל אחי היא עושה בכיף 1:11

והיא הרבה יותר יפה מהיונדאי זה בטוח(במיוחד בלבן)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אם אתה רוצה להנות יש רק רכב אחד בישראל שיפנק אותך בתקציב הזה

פגו 206CC , אחלה רכב .... לי יש כבר ארבע שנים אותו ועכשיו ואני מתלבט עם למכור או להשאיר בתור רכב שני כי הוא שווה סביב

30 אלף מודל 2002 והוא שווה הרבה יותר מזה

לוי יצחק קרע לחתיכות את הרכב הזה , אנשים לרוב שומרים עליו ומטפלים בו רק במוסך מורשה כי זה רכב מיוחד...

אל תפחד מסיפורי הפחדות על הרכב, אפשר למצוא פה נראה לי שאלות ששאלתי לפני 4 שנים לפני שקניתי את הרכב אבל בפועל הרכב לא רואה כמעט מוסך מלבד טיפולים.

קנה ותהנה

השאלה אם הוא נוסע מספיק חזק, מה נפח המנוע של הרכב שלך 1600 או 2000? אוטומט או ידני?

תן חוות דעת קצת יותר מורכבת על התנהגות הרכב בפועל, צריכת דלק וכו..

פורסם

יש גם את פג'ו 307 נפח מנוע 2000 טיפטרוניק 3 דלתות, מה אתם אומרים על הדגם הזה?

o1_1_1_181094_20120624190622.jpg

o1_1_3_181094_20120624190623.jpg

פשש האוטו הזה יפיוף לא קטן, בסוף את המכוניות היפות אני מוצא בעצמי חח

e1_1_1_189860_20120621080654.jpg

e1_1_4_189860_20120621080600.jpg

e1_1_3_189860_20120621080659.jpg

יצרן:פיג'ודגם:307 - XSI טיפטרוניק 3 דל' 2.0נפח:2,000שנה:2004יד:2ת. הילוכים:טיפטרוניק

מה אתם אומרים? האוטו הזה ניראה לי אחלה, גם שנתון מתקדם יחסית יד נמוכה הבנאדם רוצה 29 אלף יושב לי יפה בתקציב נפח מנוע 2000 לפי בדיקת צריכת דלק באתר פול טנק הוא עושה 1.10 סביר ביותר, אני חייב לדעת חוות דעת על הפג'ו הזאת.

פורסם

בקשר למה ששאלת ,

אני נוסע ב 206CC אוטומט 1600.

יתרונות :

א. מחוץ לעיר הרכב חסכוני בדלק

ב. היגוי מושלם

ג. הרכב יכול לקחת סיבובים באופן מושלם (יש קורות מתחת לרכב שתורמות ליציבות)

ד. ביננו מאז שקניתי רוב הזמן הרכב סגור ולא פתוח וזה היתרון גג קשיח

חסרונות :

א. הרכב לא מהיר , מאיץ בזמן שלו בהתאם למגבלות הגיר

ב. כאשר הגג פתוח מרגישים כל שיבוש בכביש וזה לא תענוג גדול

באופן כללי כמו שמייצרים רכב שיהיה כמו גיפון , אז ה 206CC זה כמו רכב ספורט , הוא יפה , שימושי ובעל אחיזת כביש והיגוי מושלם אבל אין חוץ מזה מאזדה 3 רגילה חדשה היא כמו מטוס סילון לידו.

הערה:

גרסה של 2000 ידני להערכתי , לא נסעתי אבל אני מאמין שזה כבר יהפוך את הרכב למכונית מרוץ

פורסם
אני בעד.

כן רק חבל שאין לו סנרוף, אבל לא קריטי לי

גם הבנתי שבפנים היא קצת פחות מאובזרת לפי סרטונים ביוטיוב, אבל כל מה שחשוב לי זה המערכת, ושהפלסטיקה לא תיהיה ישנה ומתפרקת.

פורסם
אני בעד.

מחזק, תעשה חיפוש על 307XSI.

מפנק, מאובזר, נראה טוב וגם יש הרבה שמורות.

החיסרון שהרכב לא הכי סחיר אבל היתרון שלך שתוכל לקנות בזול.

שים לב שהאחזקה לא זולה ואל תשלול עדין 206XS.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
מחזק, תעשה חיפוש על 307XSI.

מפנק, מאובזר, נראה טוב וגם יש הרבה שמורות.

החיסרון שהרכב לא הכי סחיר אבל היתרון שלך שתוכל לקנות בזול.

שים לב שהאחזקה לא זולה ואל תשלול עדין 206XS.

מה שחשוב לי זה שיהיה אמין, חזק, ולא שואב דלק כמו האוודי שכלכך רציתי בהתחלה.

האוטו יפה ניראה ספורטיבי עושה רושם שגם חזק עם הנפח מנוע הזה

נראה שמצאתי סוף סוף את הרכב המתאים לי, אני רק מקווה שאין איזה מחלות קשות שיגרמו לי לרדת מימנו.

אבל אני צריך לשמוע חוות דעת מקיפה על האוטו ליפני שאני רץ לקנות.

ניראה לי אני אפתח דיון חדש בשביל דעות על הרכב הזה.

עריכה:

לא שמתי לב בכלל אבל באייפון אני מחובר ממשתמש אחד שלי, ובמחשב אני מחובר ממשתמש אחר שלי חח

זה כינוי דומה רק שאחד באנגלית והשני בעברית, ורק עכשיו שמתי לב לזה. (פשוט לא התחברתי לאתר מאז המון זמן)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לגבי הפרלוד שציינו מעלי, אכן לצערנו, רובם מוחזקות היום בידי פרחים, ערסים. מציע לא להתקרב.

ראיתי אחת כזאת אדומה במגרש במצב טוב, לא ממש נדלקתי על הרכב

• תוכן חדש...