Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

honda97 ראיתי את הרכב שלך בהונדה קלאב. נראית שמורה.

מציע לך לחפש הונדה פרלוד, מנוע 2200 אוטומט 185 כ"ס נראית חבל"ז, אמינה ואיכותית כמו שהתרגלת מהונדה. הבעיה שקשה למצוא שמורה.

נסה אולי יונדאי קופה? כמו הפרלוד רק פחות איכותית מבפנים, יש מנוע 2700 נשמע חזק ולא צעצוע כמו הקליאו.

שתיהן יהיו אמינות בתנאי שטופלו כמו שצריך.

Honda civic EJ6

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחיי איזה מלחמה, כל אחד לוקח אישי מדי את הדברים של האחר.

אודי A3 רכב חזק, לא יותר מזה, אישית לא הייתי מציע לך בכלל להיכנס לעניין האחיזה מול הקליאו, אין בכלל על מה לדבר.

ודעתי האישית:

אני לפני כפחות משנה עשיתי את הטעות של החיים, רכשתי לעצמי קליאוס דור שני, מאז כל הרכבים פשוט משעממים, מאז המכירה חיפשתי לי איזה GTI MK5, אחרי נסיעה קצרה הבנתי שחוץ משבלול אין שם הרבה, לא יודע אם האודי שונה ממנה, לקליאו אני יחזור בכיף.

פורסם
honda97 ראיתי את הרכב שלך בהונדה קלאב. נראית שמורה.

מציע לך לחפש הונדה פרלוד, מנוע 2200 אוטומט 185 כ"ס נראית חבל"ז, אמינה ואיכותית כמו שהתרגלת מהונדה. הבעיה שקשה למצוא שמורה.

נסה אולי יונדאי קופה? כמו הפרלוד רק פחות איכותית מבפנים, יש מנוע 2700 נשמע חזק ולא צעצוע כמו הקליאו.

שתיהן יהיו אמינות בתנאי שטופלו כמו שצריך.

תודה אחי, הפרלוד ניראת חזקה ביותר אבל היא בשנתון נמוך ויש אותה רק בידיים גבוהות וגם ניראה לי חזקה מידי בשבילי.

יונדאי קופה עכשיו שמתי לב יש אחת יד 3 שנת 98 בצבע לבן יש מצב אני ילך לראות אותה

רק הוא לא רשם כמה קילמטרג' היא עשתה, אולי החליפו לה מנוע או משהו, גם מחיר לא רשם, אבל לפי המיקום זה מערבי חח, לא משנה זה קרוב למקום שאני עובד נילך לראות אותה מה כבר יכול להיות.

צריכת דלק 1.8 בדקתי עכשיו באתר אני לא יודע אם זה ממש נכון צריך לבדוק את זה, למרות שזה גבולי בשבילי.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

הפרלוד חזקה אבל לא מפלצת, רכב די גדול ואוטומט מחלישים אותה. גם יש מנוע 2000 עם 165 כ"ס, יותר קל למצוא.

היונדאי החדשות יותר שמורות יותר, מציע להתמקד יותר בחדשות עם הצורה החדשה.

Honda civic EJ6

פורסם
הפרלוד חזקה אבל לא מפלצת, רכב די גדול ואוטומט מחלישים אותה. גם יש מנוע 2000 עם 165 כ"ס, יותר קל למצוא.

היונדאי החדשות יותר שמורות יותר, מציע להתמקד יותר בחדשות עם הצורה החדשה.

החדשות יקרות אבל לא בתקציב שלי ממש, גם 40 אלף שקל לאוטו אולי הגזמתי קצת אני מוכן להוציא 30 מקסימום.

התקשרתי עכשיו לבנאדם עם היונדי פעם ראשונה אמר לי נמכר אחרי שתי דקות חוזר אלי ואומר לי שלא מכר, הוא חשב שאני מישהו אחר שהוא כל הזמן מתקשר אליו לאוטו, קיצר אמר לי שהאוטו למכירה, אמר שעשו לגיר שיפוץ והרכב במצב מצויין הוא מתחייב בבדיקה, שאלתי איך הצבע אם יש מכות משהו הוא אמר שצבע חדש ואין מכות או שריטות, ניראה לי אם הכל יהיה בסדר בבדיקה והאוטו יראה לי אז אני אקנה אותו.

פורסם

יונדאי קופה 98 זה ירידה ברמה לעומת ההונדה שלך והצורה החדשה יקרה יותר מ 40,000!

ולחמוד עם הקליאו ספורט, נסעת על GTI MK5 והבנת שחוץ משבלול אין שם הרבה?

בכל תוכנית רכב שראיתי עד היום TOP GEAR, 5 GEAR ודומייהן פשוט מתמוגגים מהרכב,

שלדה מהנה מנוע חזק וסאונד מהמם, גם לי הייתה צרפתיה פעם, גם אני חשבתי שהיא יותר טובה מכולם.

במציאות הקליאו ספורט רכב מעולה, אבל קצת כבוד לרכבים אחרים ויש המון שעדיפות עליה.

מעניין אותי על איזה טורבו נהגת שהיה עדיף על הGTI.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
יונדאי קופה 98 זה ירידה ברמה לעומת ההונדה שלך והצורה החדשה יקרה יותר מ 40,000!

ולחמוד עם הקליאו ספורט, נסעת על GTI MK5 והבנת שחוץ משבלול אין שם הרבה?

בכל תוכנית רכב שראיתי עד היום TOP GEAR, 5 GEAR ודומייהן פשוט מתמוגגים מהרכב,

שלדה מהנה מנוע חזק וסאונד מהמם, גם לי הייתה צרפתיה פעם, גם אני חשבתי שהיא יותר טובה מכולם.

במציאות הקליאו ספורט רכב מעולה, אבל קצת כבוד לרכבים אחרים ויש המון שעדיפות עליה.

מעניין אותי על איזה טורבו נהגת שהיה עדיף על הGTI.

אתה יכול להסביר בידיוק למה זאת ירידה ברמה מההונדה?

המנוע שלה זה 2000, לעומת שלי 1600, שנת 98 לעומת שלי 97 למרות שזה אותו דגם בשנים האלה לשתי הרכבים, אבל מבחינתי עליתי קצת בשנתון ולא ירדתי.

ד''א יש לרכב פנסים מושחרים, הבנתי שזה לא חוקי לטסטים, זה יכול להיות בעיתי?

o1_1_3_176875_20120528190518.jpg

פורסם

הרכב כבד, התיבה האוטומטית מסרסת אותו לחלוטין וכל פנים הרכב מתפורר.

אוכל ערימות של דלק ואיכות ההרכבה נוראית, בשנים האלה יונדאי היה עדיין מותג שמייצר זבל.

גיסי מכר לפני שנתיים 98 שחורה עם 73 אלף קילומטר יד 2, הוא ספר שעובד מטר מהבית וכמעט לא נסע בה ב5 שנים שהייתה אצלו.

קנה איזו 206 יפה ותהנה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם
הרכב כבד, התיבה האוטומטית מסרסת אותו לחלוטין וכל פנים הרכב מתפורר.

אוכל ערימות של דלק ואיכות ההרכבה נוראית, בשנים האלה יונדאי היה עדיין מותג שמייצר זבל.

גיסי מכר לפני שנתיים 98 שחורה עם 73 אלף קילומטר יד 2, הוא ספר שעובד מטר מהבית וכמעט לא נסע בה ב5 שנים שהייתה אצלו.

קנה איזו 206 יפה ותהנה.

206 יפה רק בשחור בגלל הגוש גומי המכוער שדפקו לה מקדימה, אז הצבע השחור עוד איך שהוא נבלע עם הצבע השחור של הגומי

מה הקטע שלהם עם הגומי השחור הזה באמצע זה כזה הורס ומכוער.

אין לא מצאתי 206 שחורה עם שתי דלתות אוטומטית חבל.

כן כזאת אני רוצה

16246003_66545bf412.jpg?v=0

peugeot_206_black_8.jpg

פורסם

סבלנות, מי שרוצה רכב נדיר צריך לחכות.

את ה106 שלי קניתי אחרי 8 חודשים של חיפושים בעיתונים (לא היה יד2).

את האיביזה קניתי אחרי 3 חודשים ו 4 בדיקות לרכבים.

ואת ה-GTI לקח לי מעל חצי שנה (5 דלתות, DSG, צבע שחור).

שאתה יודע מה אתה מחפש לוקח זמן, עצה שלי: אל תתפשר!

פורסם
סבלנות, מי שרוצה רכב נדיר צריך לחכות.

את ה106 שלי קניתי אחרי 8 חודשים של חיפושים בעיתונים (לא היה יד2).

את האיביזה קניתי אחרי 3 חודשים ו 4 בדיקות לרכבים.

ואת ה-GTI לקח לי מעל חצי שנה (5 דלתות, DSG, צבע שחור).

שאתה יודע מה אתה מחפש לוקח זמן, עצה שלי: אל תתפשר!

אחלה טיפ באמת אתה צודק אין מה למהר, אני כל היום מחפש רכבים כאילו מה קרה, כל פעם אנשים חדשים מוכרים באמת בסוף הסבלנות משתלמת.

ד''א ראיתי פג'ו 206 בידיוק כמו בתמונה והיא ניראת ממש ממש טוב עם קצת תוספות של פנסים וגאנטים יפים, אמרתי לעצמי איזה אוטו פצצה הייתי רוצה כזה, אני מקווה שאני ימצא לי גם אחת יפה כזאת.

פורסם

תגידו מישהו יודע כמה עולה לצבוע רכב ככה בצבע דיי איכותי כאילו לא משהו זבל אבל מחיר לצבע כללי נגיד לאוטו שאין לו מכות פח? זה נע בין 3 אלף ל 5 אלף לא?

פורסם
אם אתה שומר על הצבע המקורי אז זה המחיר, אם אתה משנה צבע אז הרבה יותר.

באיזור ה-10,000.

אבל גם ככה מתי שהם משייפים אז כל הצבע יורד ונשאר הצבע הלבן הזה על האוטו, לא יודע אך לקרוא לזה, ואז כבר שמים צבע חדש אז מזה משנה איזה צבע הם שמים?

או שאתה מתכוון שהם בשביל זה צריכים לפרק ממש את כל האוטו בשביל לצבוע כל חלק קטן בשביל שלא ישאר אף זכר לצבע הקודם?

פורסם

חידוש צבע אכן עולה 3 וצפונה.

בשינוי צבע אתה יכול להצפין מ 10 אלף לצבעים יוצאי דופן כמו פנינה וקנדי. בכל מקרה, חשוב לבחור מוסך טוב ולא חאפר.

הונדה אקורד קופה אוטו שנראה מצויין, סיטרואן C4 VTS/R תהיה יפה ושונה מהעדר וניתן למצוא אותה 1600 אוט' , סיאט לאון תעלה לך משהו כמו 25-30 אלף, בהפרש תוכל לקחת ג'אנטים ולהנמיך אותה לפי טעמך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...