Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש פיג'ו 206 XS אוטומט.

סתם שתדע, חבל שאתה נעול על אוטומט.

יש הרבה רכבים ידניים ספוטיביים שיוכלו להיכנס לך לתקציב.

הייתי מוסיף גם טויוטה יאריס 1500 סמ"ק TS. מפיק 108 כ"ס צנועים. הרכב אמין, נראה נהדר.

אחזקה שוטפת לא גבוהה.

הפג'ו שהתכוונתי זה לדגם ספורט, ואין אותה באוטומט.

אני רוצה אוטומט כדי לא להתעסק עם הילוכים ברמזורים וכאלה, זה ממש לא נוח, אני נוסע הרבה בקריה ויש הרבה רמזורים וזה ממש מציק, שנהגתי על האוטו של המשפחה בזמנו, זה היה רנו קנגו 2005 ידני, לא אהבתי את הקטע עם ההילוכים למרות שעברתי טסט על ידני אבל לא בא לי לחזור לידני אחרי שנה וחצי עם ההונדה באוטומט זה פשוט כל כך נוח לא רואה סיבה לעבור לידני.

הטויוטה לא כל כך ניראת לי מבחינת עיצוב סורי.

יש מצב אם אני ימצא הונדה קופה ממש שמורה עם צבא טוב אז אני ילך עליה כי בס"ה אני מאוד מרוצה מההונדה שלי, שלי מכנית מעולה וגם בחוץ יפה אבל בפנים המצב קצת פחות טוב.

עריכה: טוב לא כמו שחשבתי באתר יד 2 כל ההונדות בידיים גבוהות ואני מחפש גם יד נמוכה יחסית ככה עד יד 3 אבל אין דבר כזה באזור הצפון לפחות.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב ספורטיבי אוטומטי בתקציב שלך, ובדרישות שלך יהיה בור ללא תחתית.

או שתחסוך עוד קצת ותוכל לקנות רכביים אוטומתיים מודרניים יחסית, או שתוותר על ה"תענוג" ותנהג כמו גבר-גבר :lol:

לתיבה הידנית מתרגלים, לחור התמידי בכיס - קצת פחות.

אחזור על הודעתי הראשונה: שקול בנוסף לרכבים שכבר הציעו גם קליאוספורט דור ראשון, ו206 GTI - שתייהן מהנות מאוד, יפות מאוד, נכנסות בתקציב - ואפילו משאירות עודף.

בהצלחה.

פורסם
רכב ספורטיבי אוטומטי בתקציב שלך, ובדרישות שלך יהיה בור ללא תחתית.

או שתחסוך עוד קצת ותוכל לקנות רכביים אוטומתיים מודרניים יחסית, או שתוותר על ה"תענוג" ותנהג כמו גבר-גבר :lol:

לתיבה הידנית מתרגלים, לחור התמידי בכיס - קצת פחות.

אחזור על הודעתי הראשונה: שקול בנוסף לרכבים שכבר הציעו גם קליאוספורט דור ראשון, ו206 GTI - שתייהן מהנות מאוד, יפות מאוד, נכנסות בתקציב - ואפילו משאירות עודף.

בהצלחה.

ה 206 GTI ממש בטעם שלי מבחינת איך שהיא מעוצבת, אחת שחורה כזאת פצצת עולם. אבל הבאסה הגדול זה שהיא ידנית :S

פורסם

אני חושב הבחור מחפש רכב שנראה ספורט ככל האפשר אבל יהיה אוטומטי ונוח ז"א לא מעניין אותו הכוח .

רק אמין עלות נמוכה של טיפולים ודאגה .

תנסה לחפש טויוטה runx א יודעמה המחירון אבל תבדוק

פורסם
אני חושב הבחור מחפש רכב שנראה ספורט ככל האפשר אבל יהיה אוטומטי ונוח ז"א לא מעניין אותו הכוח .

רק אמין עלות נמוכה של טיפולים ודאגה .

תנסה לחפש טויוטה runx א יודעמה המחירון אבל תבדוק

מעוניין אותי כוח אבל לא עד כדי כך, שיהיה כמו ההונדה נפח מנוע 1600 מספיק , עם לחיצות וקיקים היא ממש חזקה

למרות שהבנתי ש 1600 בהונדה שלי זה הרבה יותר חזק מ 1600 בהרבה מכוניות אחרות.

בכלל הסיויק בשנתון הזה 96-98 הוא מאוד מוצלח מכנית.

פורסם

באמת אם אתה נהנה מהאוטו עזוב טפח אותו תשאר איתו בינתיים שים את הכסף בצד ותחסוך למשהו יותר חדש לטעמך.

בדקת את טויוטה RUNX יש כמה ביד 2 יד נמוכה

פורסם
באמת אם אתה נהנה מהאוטו עזוב טפח אותו תשאר איתו בינתיים שים את הכסף בצד ותחסוך למשהו יותר חדש לטעמך.

בדקת את טויוטה RUNX יש כמה ביד 2 יד נמוכה

כן זה 4 דלתות אחי, וגם המראה מקדימה אני פחות אוהב.

פורסם

יש 206 - XT אוט' 3 דל' 1.6 אבל כמעט ואין אותה ביד 2 אין לה שוק או מה?

ואין בצבע, אזור, יד, שאני רוצה באסה.

פורסם

לדעתי עדיין מומלץ שתיקנה ידנית ותחסוך ממך המון כאבי ראש לטווח ארוך

וליסוע על רכב בעל מראה יפה+חישוקי סגסוגת+מערכת טובה זה לא אותו הדבר כמו קנגו מעפנה ידנית

יש רכבים ששוה לינהוג על ידני ויש כאלה שזה רק אם ישלמו לי על כל העברת הילוך חחח

רכב מעוצב יפה בעל אפשרויות מודינג מצויינות היא הגרנדה הידנית שבכיף נכנסת לך לתקציב 07~08.

אמינה מאוד(ידנית), זולה מאוד לאחזקה וטיפולים, דלק וביטוחים ומאוד בטיחותית (אני מקווה שלא בא לך לחסוך על הבטיחות שלך והנוסעים איתך כי עד עכשיו הייתה נוסע ב...)

(ניתן לשים ג'אנט עד 17")

בהנחה שאתה לא מחפש לתת בראש ברמזורים

2007+Fiat+Grande+Punto+3d+rear.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כבר לא נוח לי אני מרגיש שאני כבר מציק פה חח הרבה רכבים שמציעים לי אני לא אוהב, אבל גם מציעים לי דברים שאני לא מעוניין 4 דלתות אני לא כל כך רוצה.

ואני לא רוצה ידני בשום אופן, אני רוצה ללחוץ על הגז ועל הברקס וזהו.

בנתיים הפגו 206 הכי ניראת לי אבל אין אותה ביד 2 באוטומט מהאזור שלי בצבע שאני רוצה

גם HGT ניראת לי אבל זה רק ידני הבנתי.

מהאוודי ירדתי סופית.

סיויק קופה גם אולי הייתי רוצה אבל יש רק בידיים גבוהות וכניראה שהמצב שלהם לא משהו (גם לא רוצה לקנות יד גבוה)

לא יודע איזה אפשרויות עוד יש, אבל מה שבטוח שאני לא אקנה משהו שאני לא יהיה מרוצה מימנו עד הסוף.

פורסם

מכל הדיון הזה הבנתי שאתה מחפש "רכב פוזה" בתקציב נמוך עם עלויות אחזקה נמוכות.

תרשום לפניך:

אופל טיגרה

רובר MG ZR

פג'ו 206

חבל להמשיך את הדיון, אין בתקציב שלך רכב ספורט.

פורסם

לא יודע איך עד עכשיו אף אחד לא הציע לי 206 CC קבריולט 1.6

זה בתקציב שלי, זה אוטו שתי דלתות, אוטומט, פוזה יש, אפילו קבריולט 1.6 כמו שרציתי.

רק רוצה לדעת מה לגבי צריכת דלק והחזקה של האוטו הזה, + אם יש איתו בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת

ניראה לי אני ילך עליו אם יתאים לי ולא יהיה בעיות..

פורסם

יש לי חבר עם 206CC, 1.6 ידנית.

כרכב מדובר ברכב נחמד, אולם אפילו בגרסה הידנית מדובר בעגלה.

לא רוצה לחשוב על המצב בגרסה האוטומטית.

בנוסף, במושב האחורי לא תצליח להכניס אפילו קטוע רגליים, אם זה רלוונטי מבחינתך.

אם אהבת את הרכב ויש אפשרות מבחינת התקציב, חפש לך רק 2.0.

נ.ב - אין כל צורך לרשום את הודעותך בפונט מודגש, זה סתם מעצבן.

אלי.

פורסם
יש לי חבר עם 206CC, 1.6 ידנית.

כרכב מדובר ברכב נחמד, אולם אפילו בגרסה הידנית מדובר בעגלה.

לא רוצה לחשוב על המצב בגרסה האוטומטית.

בנוסף, במושב האחורי לא תצליח להכניס אפילו קטוע רגליים, אם זה רלוונטי מבחינתך.

אם אהבת את הרכב ויש אפשרות מבחינת התקציב, חפש לך רק 2.0.

נ.ב - אין כל צורך לרשום את הודעותך בפונט מודגש, זה סתם מעצבן.

אלי.

לא כזה משנה לי המושב האחורי, רק מעניין אותי הצריכת דלק ועלויות החזרה, 2.0 יצרוך דלק כפול לא?

פורסם

תבדוק טוב טוב את הגג שאין לו בעיות (אטימה, פתיחה וסגירה, וכו').

כמו שאלי אמר, ה1.6 באמת קצת עגלה באוטומט, אז אם ידני זו לא אופציה, חפש 2.0.

לגבי החיסכון של ה-1.6: בגלל שהוא קצת חלש, יהיו לך יותר קיקדאונים ואז הצריכה שלו תעלה.

הבדל בחיסכון יבוא ליידי ביטוי אם בשניהם אתה תנהג כמו סבתא, ואז ה1.6 באמת יהיה יותר חסכוני

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"

• תוכן חדש...