Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט ראשון שלי - פרארי 308GTB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אלעד,

קיבלתי את עצתך ובמאמר מוסגר הייתי שמח לשמוע פידבק חדש לאחר שתחווה נהיגה ברכב הזה, לא הייתי משנה את הסופרלטיבים במקרה זה, כבר נהגתי גם בפרארי אחרות, אומנם המכונית לא חזקה במיוחד ולא "תוקפת" את הפניות אבל את התחושה של לנהוג בה אי אפשר להחליף במכונית מודרנית.

חגי

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משום מה מצפים מכל בוחן רכב להיות קלארקסון. זאת אומרת בדר"כ לקטול את הרכב אבל להתלהב מהחבילה הכוללת. הרכב שנבחן מתקרב לגיל 40. מי יודע איך נסע כשהיה חדש? אולי יש איזו בוקסה בלוייה שמשנה את התנהגות המתלים/הגה/בלמים?

זהו מבחן לרכב ישן ולמרות שהוא במצב מצויין אי אפשר לתת נתונים טכניים אמיתיים (כמה סוסים בוודאי ברחו מהאורווה).

מה שנשאר זה תחושה כללית מהנסיעה ומהצליל. מה רציתם, מיאוץ מ 0 ל 100?

הסירטון מדהים. צילומים סטייל חו"ל מאוד מקצועיים והתלהבות מהמותג.

כל הכבוד לחגי ולראובן שאיפשר לו לצלם ולנהוג ביצירה.

פורסם
לגבי הסאונד, אין דבר שהייתי רוצה יותר מאשר להבליט את הצליל של הרכב, זאת בעיית סאונד שחוינו לאחר הצילומים שפשוט לא איפשרו (הקול שלי וצליל הרכב לא מגיעים מאותו מיקרופון), זה נרשם בספר ה"טעויות של הפעם הראשונה" ויתוקן לפעם הבאה.

תודה, חגי

בהצלחה עם הקליפ הבא חגי, אני משוכנע שנהנה ממנו לפחות כמו שנהננו מהקליפ הזה, בכל אופן גם עם המגרעות המעטות בקליפ הנוכחי אתה יכול להתגאות בכך שעשית את הקליפ המוטורי הכי מקצועי שנעשה בישראל עד כה. :-)

פורסם

סליחה, אבל זה די קשקוש.

לא שומעים מספיק את הרכב, שומעים יותר מידי את הנהג (וגם לא מקבלים ממנו ממש אינפורמציה מעבר ל- WOW אני מתרגש).

הרכב כנראה מדהים, הצילומים לא רעים, אבל הסרטון כמכלול די משמים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הסרטון אינו מציג רכב שזה עתה יצא לשוק וכולם כמהים לדעת מה הם ביצועיו, הסרטון הוא על חוויה שאותה כל כך היטיב לתאר חגי, חווית נהיגה בקלאסיקה מוטורית משנות השבעים, צליל שאיבת הקרבורטורים וכל מה שעוטף את החבילה המיוחדת הזאת כולל העיצוב של פנינפארינה שכנראה לעולם יראה מיוחד ועדכני, יש אומרים שב-458 השתמשו במספר מוטיבים הסטוריים מה-308, צרפתי תמונה להתרשמות.

למי שמעוניין בנתונים: פרארי 308 GTB משנת 1976, מנוע 2926 סמ"ק 8 צילינדרים, 255 כ"ס, 0-100 6.7 שניות, מהירות מקסימלית 252 קמ"ש. יש כיום לא מעט מכוניות בעלות ביצועים טובים יותר אך החוויה שונה.

שוב מחמאות לחגי והצוות על העבודה הנפלאה שקצרה שבחים גם בפורומים בחו"ל.

IMG-20120329-00191.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מצטרף למחיאות הכפיים. קטע וידיאו מעולה, לא מתיימר להיות מבחן רכב ולכן הטענות בדבר העדר מספיק נתונים או ממצאים, לא ממש שייכות לכאן. את האוירה והרגש שהוא מבקש להעביר, הוא אכן מעביר באופן מעורר התפעלות וחשוב לציין גם את העריכה המקצועית לעילא. לא אתפלא אם מחלקת יחסי הציבור של היצרן תגלה ענין.

פורסם

עבודת עריכה מרשימה מאוד.

תמיד כיף להסתכל על רכב אספנות מטופח, אבל רכב כזה - זה תענוג אמיתי.

פורסם

את האמת שראיתי את הסרט בלי סאונד, הצילום באמת מרשים! עשוי בטעם בלי אפקטים מוגזמים "A LA TOP GEAR".

ראובן,

לראות ולקנא, הפרארי מדהימה, תהנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סוף סוף צצים פה סרטונים איכותיים :lol: שאלה לבעל הרכב, לפני כמה זמן ייבאת את הרכב? אני שמתי לב שיש לו 6 ספרות בלוחית, כמה זמן הפרארי הזאת נמצאת בארץ?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

סרט יפיפה ..

אהבתי מאוד ..

הגשה מאוד מעניין של חגי ..

והרכב ?

ללא ספק נוגע בך במראה, בצליל, בנוכחות שלו.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

סרטון ברמה, כל הכבוד כן ירבו.

קצת הערות,

מצד אחד אכן הסרטון והטקסט קצת מרוח, חוזר מדי חזרות על אותו רגש, רק בהגדרה שונה. במקרה הזה של ה"WOW".

מצד שני אפשר להבין אותו, אין יותר מדי על מה להרחיב מפני שבאמת מדובר על קלאסיקה וזה באמת מה שצריך להעביר לצופה. שמדובר במשהו שונה וייחודי.

אני הייתי מוסיף טיפה יותר נתונים טכניים איך המכונית מתנהגת לדעתך וכו'. אבל זה קצת פוגע בקסם.

בכל מקרה, הסרטון גם ככה מעולה, והצלחת להעביר שמדובר במשהו ייחודי וקסום ואני מאמין שלזה כוונת.

בהצלחה בהמשך.

פורסם

תודה לכולם,

יש הרבה מה ללמוד ולאן לשאוף, מבחינת טקסט, סאונד ועריכה, אנו מודעים לדברים שצריך לשפר ונעבוד קשה כדי להוציא סרטים איכותיים.

חגי

• תוכן חדש...