Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט ראשון שלי - פרארי 308GTB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קליפ נחמד ויפה מצידך שנתת רכב פרטי כל כך יחודי לצורך עשיית הקליפ, אך יש לי גם מספר הערות:

1. הפרשנות של הבחור שעושה את המבחן לא רעה אך גם לא הכי מבריקה, היא חסרת נתונים ונוטה להיות חנפנית במקום עניינית ואינפורמטיבית.

2. הצילום של הסרט הוא החלק החזק שבו, הוא איכותי ומקצועי יותר מאשר בקליפ על הקליפורניה שנעשה לאחרונה.

לעומת זאת הייתי נמנע ממוסיקת הרקע (לפחות לא לאורך כל הקליפ), מוסיקת רקע שלעיתים די רבות גוברת על צלילו היחודי של המכונית (מדובר בפרארי אחרי הכל), ויש גם תחושה שנעשה מאמץ בעריכה מסויים להנמיך את הצליל של המנוע לאורך כל הקליפ, למעשה המנוע לא נשמע כמו שפרארי אמורה להישמע וחבל.

בכל אופן תודה על הקליפ הנחמד והמקצועי.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קליפ מצולם באופן נורא מקצועי, אני חושב שהכי מקצועי שראיתי בשנים האחרונות שצולם בארץ :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ים של פרגון, צילום ועריכה מדהימים.

גם "בוחן הרכב" עושה עבודה לא רעה אם כי קצת עמוסה מדי במטפורות ודימויים.

קצת יותר נתונים יבשים על הרכב והכל יהיה מושלם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אחלה קליפ!

את האוטו אני לא מכיר אז לא יכול להגיד חוות דעת אבל נראה שהבוחן התלהב.

העריכה מדהימה!אבל לעריכה הטובה תרם גם הצילום המקצועי-90% מאיך שהעריכה נראת בסוף זה האיכות של הצילום וכאן זה מעולה!!!

איזה שנה האוטו האדום? :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

כל הכבוד על הסירטון, בהחלט מדהים. איך אמר הכתב, "תודה על שהגשמת לי חלום..." אני די בטוח שזה חלומו של כל חובב מוטוריקה.

אה כן, קלאסיקה מטורפת.

פורסם

אפשר לשאול מה הסדר גודל של עלות "על הכביש"? אני יודע שהרכב עצמו הוא באיזור ה-25K-30K$ אבל זה לגרסאה האמריקאית ואני רואה שלך יש את הגרסאה האירפאית (לפי הפגושים). הישור קו התבצע בארץ או בחו"ל?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שלום לכולם,

הרבה שנים שחיי סובבים סביב רכב, אוהב כל דבר שקשור.

לאחר הרבה מאוד זמן בו חלמתי לעשות סרטים בנושא מוטוריקה סוף סוף הפקתי את הסרט הראשון שלי.

המכונית FERRARI 308GTB

הצלם - ניר ממן

עריכה ובימוי - בן פארן

בימוי, הפקה (חלום למציאות) וקריינות - חגי פארן

קחו 7 דקות, הגבירו את הווליום וצפו בHD מקווה שתהנו.

אשמח לתגובות

חגי

למי שמעוניין בכתוביות באנגלית

צפייה מהנה

פורסם

שלום לכולם,

תודה על ההערות וההארות, אני מבטיח לכם שיש לי ביקורת עצמית גבוהה יותר מן הכתוב.

לא משנה כמה אתה מתכונן ליום כזה (שהיה מאוד, אבל מאוד קצר) איכשהו יוצא שמול המצלמה קשה מאוד להגיד את הדבר הנכון ברגע הנכון, שישמע טוב ושכולם יתחברו, אם זאת אני מודע לעובדה כי הטקסט לא נגיש כמו שרציתי, אשתפר בהמשך (גם כשאני כותב אני נוטה להגזים במילים מיותרות:) ).

לגבי הנתונים הטכניים, אני מנסה לייצר תוכן מעט שונה בסרטים שאצור, אם הצלחתי לגרום לצופה להתחיל לשאול את עצמו שאלות לגבי הרכב הזה והוא ממשיך לאחר הסרט לבדוק לגביו עובדות נוספות ברשת - מבחינתי זה רק בונוס, לדעתי הנושא רק מוסיף ערך לצופה והופך אותו מפסיבי לאקטיבי (אבל זו רק דעתי), אשמע להערות ואשתדל להתחשב בהם בסרטון הבא שכבר נמצא על הכוונת עם רכב לא פחות מעניין.

תודה, חגי

פורסם
קליפ נחמד ויפה מצידך שנתת רכב פרטי כל כך יחודי לצורך עשיית הקליפ, אך יש לי גם מספר הערות:

1. הפרשנות של הבחור שעושה את המבחן לא רעה אך גם לא הכי מבריקה, היא חסרת נתונים ונוטה להיות חנפנית במקום עניינית ואינפורמטיבית.

2. הצילום של הסרט הוא החלק החזק שבו, הוא איכותי ומקצועי יותר מאשר בקליפ על הקליפורניה שנעשה לאחרונה.

לעומת זאת הייתי נמנע ממוסיקת הרקע (לפחות לא לאורך כל הקליפ), מוסיקת רקע שלעיתים די רבות גוברת על צלילו היחודי של המכונית (מדובר בפרארי אחרי הכל), ויש גם תחושה שנעשה מאמץ בעריכה מסויים להנמיך את הצליל של המנוע לאורך כל הקליפ, למעשה המנוע לא נשמע כמו שפרארי אמורה להישמע וחבל.

בכל אופן תודה על הקליפ הנחמד והמקצועי.

לגבי הסאונד, אין דבר שהייתי רוצה יותר מאשר להבליט את הצליל של הרכב, זאת בעיית סאונד שחוינו לאחר הצילומים שפשוט לא איפשרו (הקול שלי וצליל הרכב לא מגיעים מאותו מיקרופון), זה נרשם בספר ה"טעויות של הפעם הראשונה" ויתוקן לפעם הבאה.

תודה, חגי

פורסם

כמי שהתנסה פה ושם בסיקור כלי רכב, עצתי לך היא למנן את השבחים שאתה חולק לרכב. אם בכל הסיקורים שלך אלמנט הסופרלטיבים יהיה חלק קבוע, אי אפשר יהיה לדעת מתי אתה רציני ומתי פשוט לא ידעת היכן לשים לעצמך את הגבול.

בלי קשר, אי אפשר שלא להשתאות מהצילומים המוצלחים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...