Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

הרכב המדובר מאזדה 626 מודל 99 מנוע 2000 .לאחרונה הרכב של אבי עבר טיפול החלפת ראש מנוע לאחר התחממות רצינית לאחר נסיעה של רבע שעה ללא מים ברדיאטור (נזילה). בעת הטיפול 170 אלף ק"מ - ללא בעיות מיוחדות רכב אמין בטירוף.

עלות הטיפול הייתה כמעט 4000 ש"ח (אין לי כרגע את הפירוט).

לאחר הטיפול הרכב עובד טוב מאוד , לא מורגשת ירידה בכח המנוע או עליה בצריכת דלק/שמן.

הדבר שהכי מפריע לאחר הטיפול הוא רעש המנוע - רעש חזק שלא היה לפני כן שמזכיר מאוד מנוע בוקסר של סובארו DL שנת 92 אבל ממש ממש חזק ומורגש במיוחד בהילוך ראשון.

עכשיו ברור לי שלאחר טיפול כזה רציני ופתיחת המנוע יש צפי לרעשים שונים ומשונים בעבודה תקינה של המנוע , אבל בגלל עוצמת הרעש בסרק ובנסיעה עירונית הדבר ממש מפריע ומציק וגם גורם לחשש שמה שהטיפול לא נעשה טוב או שיש משהו לא בסדר שם.

המוסכניק טוען שהכל תקין ושזה אמור להיות ככה. לי יש ספקות.

האם מישהו יכול לעזור לי לדעת מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

בקיצור ולעניין, צריך לחזור למוסך להמשך בירור, במידה והם מתנערים גש למוסך אחר לבדיקה ותמשיך משם.

צריך לבדוק האם הרעש מגיע מהמנוע עצמו או ממשהו אחר מסביב שנגרם עקב התקנה לקויה לאחר שיפוץ הראש.

פורסם

יש אין סוף סוגי רעשים וסיבות.

זה יכול להיות משהו מכני לא תקין, אבל גם בידוד שלא יושב טוב או חיבור לא תקין.

צריך לאבחן איך ומתי שומעים ומאיפה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...