Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי לפני שבועיים סאב והבאתי זוג גראונד זירו(פתחתי שרשור בנושא).

שידרגתי גם את מערכת החשמל.

מאז השדרוג אני מרגיש שהצלילים של הקומפוננט כאילו נבלעים לי בבאס, הרגשה שחסרה עצמה בקומפוננט,שהסאב חזק מאוד לעומתו.

מדובר במורל דוטק והוא מורכב על מגבר של אלפיין ומקבל בגישור 150 rms לכל צד,מה שאמור להספיק לו.

עכשיו השאלה,האם בנייה של הגבהה בזוית שתפנה אותו כלפי מעלה תשפר את העצמה?או אוליי החלפת טוויטרים?או שאני צריך להחליף את כל הסט (במקרה נפלה לי גם הזדמנות להרץ היי אנרג'י) ,או אוליי כיוון נכון יותר, מחוברים אצלי גם רמקולים אחוריים שחשבתי לוותר עליהם אבל אני מרגיש שאם אני אוריד אותם בכלל אני אשמע רק באס.

אני גם מרגיש חוסר במיד באס מאז ההחלפה .

אשמח לייעוץ בעניין.

ד"א כיוונתי את הקומפוננט כשהסאב כבוי והוא היה נשמע מעולה,הוא פשוט שהוא נבלע כשהסאב עובד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הקומפוננט מכוון חזק,ניראה לי שזה בערך המקסימום שלו,ולגבי לכוון את הבאסים חלש יותר,אני חולה באס,הייתי שמח למצא דרך להעלות את המיד והטרבל ולא להוריד את הבאס.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אני נוסע ברנו קליאו,זה לא בגאז' חיצוני הסאב ממש יושב לי בתוך האוטו, ולא יודע איזה סאב יש אצלך אבל זוג גראונד זירו מייצרים המון באס . וזה גם עניין של טעם,אני מרגיש קצת מחסור,הייתי אומר שבעיקר במיד.וזה עוד שיש לי אחוריים בתוך תיבות , שאני רוצה לנתק אותם ,כבר ניסיתי לנתק וזה רק החמיר את מה שתיארתי אז חיברתי בחזרה.

פורסם

מישהו עם הצעות?חשבתי מחר לבנות הגבהה בזוית שתפנה את הקומפוננט בזוית טובה יותר.זה אמור להשפיע?

פורסם

אחלה,עשית לי מוטיבציה לעבוד על זה מחר.לאיזה זוית לשאוף כדי לקבל שיפור מקסימאלי?הרמקול נמצא בפינה של הדלת בחלק התחתון.אני יעלה תמונה מאוחר יותר

• תוכן חדש...