Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הכיריים אצלי במטבח הן של Beko ואני זקוק לכפתור או שניים, חדשים. המצחיק/עצוב הוא שהיבואן מבקש שאבוא אל חנות החלפים שלו וארכוש שם (משלוחים בדואר לא מתבצעים שכן זה מאד מסובך וקשה עד בלתי אפשרי בימינו...). על ביצוע ההזמנה לחלפים דרך האינטרנט - אין בכלל מה לדבר.

בשיטוט ברשת לא ממש מצאתי מישהו שמספק כפתורים תחליפיים ובחוץ (אי ביי) גם לא.

האם תוכלו בבקשה לכוון אותי כיצד לחפש זאת באי ביי? איך לכנות זאת באנגלית?

האם אתם מכירים מישהו שיוכל לעזור כאן, בארץ הקודש?

תודה מראש ויום יפה.

פורסם

על השירות של בקו (ברימאג דיגיטל אייג') נכתב כבר הכל.

ממני ביקשו להגיע לחנות שלהם בחולון רק כדי לברר אם קיימות המגירות למקרר הבקו שלי, ומה מחירן, כי מידע כזה "לא מוסרים בטלפון".

:turn-l:
פורסם

ראשית, תתחיל מבירור שם היצרן של הכיריים.

בקו זה מותג מדבקה שניתן פה בארץ.

מקררי בקו למשל, כמו גם מקררים עם שמות נוספים שנמכרים בארץ, מיוצרים ע"י vestel התורכית.

על המדבקה עם מספר הדגם ושאר המידע, צריך להיות גם שם היצרן.

אחרי שלב זה, אולי יהיה קל יותר להתקדם...

פורסם
ראשית, תתחיל מבירור שם היצרן של הכיריים.

מקררי בקו למשל, כמו גם מקררים עם שמות נוספים שנמכרים בארץ, מיוצרים ע"י vestel התורכית.

על המדבקה עם מספר הדגם ושאר המידע, צריך להיות גם שם היצרן.

אחרי שלב זה, אולי יהיה קל יותר להתקדם...

סתם לידע כללי :

בקו היא חברה גדולה מאוד בטורקיה ולא "מוצר מדבקה" עם שם שניתן כאן בארץ.

על האיכות אפשר להתווכח.

ירחמיאל :

אני מציע שתתקשר ל"דובין" שנמצא בחולון .יכול להיות שיש לו משהו תואם.

http://www.dubin.co.il/

בברכה

מוטי

פורסם

לא נכון! בקו הוא יצרן טורקי שעוסק בעיקר ביצור מכשירי חשמל - מכונות כביסה מקררים מדיחים וכו'. וסטל הוא יצרן טורקי אחר, שעוסק בעיקר במוצרי אלקטרוניקה, טלויזיות וגם נסיון ליצור מחשבים.

:turn-l:
פורסם

ירחמיאל, אם אתה נגיש לירושלים יש את אברהמי בתלפיות שמוכר חלפים למוצרים לבנים. תשאל שם לפני שאתה מגיע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...