Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום לכולם,

אני חדש כאן בפורום,

יש ברשותי סוזוקי ליאנה 2002 5 דלתות,

לפני כחודש שמתי לב שהרכב מתחמם ומים ברדיאטור נעלמים . והייתי במוסך, זה מה שעשו שם:

1. פירוק רדיאטור וניקויו - היה נקי לחלוטין - בדיקת לחץ תקינה

2. החלפת תרמוסטט

3. החלפת פקק רדיאטור

4. פירוק משאבת מים והכל היה תקין ולא נוזל,

5. החלפת הצינור הגמיש בין פתח המילוי למנוע,

לאחר שכל זה לא פתר את הבעיה והחלטתי להפסיק היות וכבר רציתי לחזור הביתה התקשר אלי חבר וסיפרתי לו את המקרה לאחר כמה דקות התקשר אלי מהנדס של סוזוקי (שמכיר את החבר שלי שהוא הפנה אותו אלי) והוא אמר שזה תופעה קצת מוכרת והמליץ לבטל את כניסת המים לקבינה לרדיאטור החימום, אכן עשינו ביטול וחיברנו את הצינור ישר חזרה לכניסה, ובנסיעות מאז אכן לא מתחמם,

בנסיעות יומיומיות מפ"ת לחולון הכל בסדר לא מתחמם ולא מאבד מים אך בנסיעות מפ"ת לירושלים למשל לקראת סוף הנסיעה הרכב מתחמם ויש צורך למלא מים שוב ברדיאטור, השאלה מה עוד ניתן לבדוק?

מישהו אמר לי לברר האם יש ברכב קולר גיר?

מישהו יודע מה הנתנים של הפקק של רדיאטור אולי הו אלא תקין ובנסיעות ארוכות שמתחמם הוא פורק ולא עומד בלחץ,

אשמח לכל עזרה , הרכב הזה משמש אותי יום יום (איש עם קב בסופו של דבר) שעה שעה ,

תודה לכולם ויום טוב

מייק

פורסם

שלום מייק,

ראשית כל תרגיש טוב...

שנית, נייראה שבמוסך עשו מזבוב פיל וממש נעשה שם סלט גדול בשיטת מצליח שגבה לא מעט כסף ממך אני מניח!

רק שאלה קטנה שדיי מעניינת אותי - האם נעשתה בדיקת לחץ למערכת הקירור?

פורסם

נישמע קצת מוזר שנעשתה בדיקת לחץ שנימצאה תקינה ועדיין בורחים מיים. בכל מיקרה בדוק את העניין של מיכסה הרדיאטור וכמובן מיכסה של מיכל העיבוי ותראה שאוטמים הייטב כי לפעמים גם הם עושים לא מעט בעיות ובכל מיקרה הייתי ממליץ לשמוע חוות דעת נוספת ממוסך נוסף.

• תוכן חדש...