Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר ההילוכים במהירות מסוימות לא ממש חלק.

כאשר אני נוסע במהירות נמוכה אז בהילוך הראשון אם הסל"ד עומד באיזור ה2000 הגיר מעביר להילוך שני ומרגישים מין דחיפה כזאת של הרכב.

כנ"ל לגבי מעבר מהילוך שני לשלישי, זאת אומרת אם המעבר מתבצע בנסיעה איטית ולחיצה עדינה מאוד על הגז מה שגורם למעבר הילוך בסל"ד נמוך

אני מבלה די הרבה בפקקים במהירות זחילה של 20 קמ"ש אז יוצא מצב שהגיר משתגע בין הילוך ראשון לשני, וההילוכים תמיד עוברים בסל"ד נמוך, אולי לנהוג על מצב אחר בגיר?

בזמן תאוצה רגילה שהסל"ד מגיע לאיזה ה2500 המעבר די חלק ואין בעיה.

המעבר מהילוך שלישי לרביעי מתבצע באופן חלק כמו שצריך תמיד.

מישהו יודע מה הבעיה והאם אני צריך להכין את הכיס לשיפוץ גיר?? :?

אשמח לעזרה

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

• ספונסר פורום
פורסם

לי זה נשמע כמו תקלה במח גיר אבל אתה חייב לגשת למכון גירים לאבחנה מדויקת יותר.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

פורסם

אולי זה תושבות גיר. השאלה מה זה דחיפה הזאת שפותח שרשור מתאר ועד כמה זה מורגש. אם זו ממש בעיטה שהרכב בגלל זה עוצר או מכה ששומעים בום זה דבר אחד. אבל אם רק מרגישים שההילוך עובר לא הייתי רץ לשפץ.

בכל אופן דרוש איבחון מקצועי ודרך מקלדת אי אפשר לעשות את זה. :-)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לי זה נשמע כמו תקלה במח גיר אבל אתה חייב לגשת למכון גירים לאבחנה מדויקת יותר.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

אני מאזור המרכז - אור יהודה

אולי זה תושבות גיר. השאלה מה זה דחיפה הזאת שפותח שרשור מתאר ועד כמה זה מורגש. אם זו ממש בעיטה שהרכב בגלל זה עוצר או מכה ששומעים בום זה דבר אחד. אבל אם רק מרגישים שההילוך עובר לא הייתי רץ לשפץ.

בכל אופן דרוש איבחון מקצועי ודרך מקלדת אי אפשר לעשות את זה. :-)

זו דחיפה ולא מכה שמרגישים חזק. פשוט מרגישים שההילוך עובר ולא באופן חלק,

אם ההילוך עובר באיזור ה2000 סלד אז מרגישים דחיפה כאילו ההילוך נכנס מוקדם מדי, ואם ההילוך עובר בסלד גבוה משהו כמו 3000 אז מרגישים מין בלימה כזאת בזמן החלפת ההילוך

HU: Pioneer AVH-P8450BT Amp: Rockford R300.4

Rear: JBL GT5963 Front: Focal 165vb

Sub: Hertz es250

• תוכן חדש...