Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה לדעתכם ה-50 סמ'ק הכי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי פחות עושה בעיות הכי משתלם... הכי נוח... וכל דבר אשר עולה לכם במוח ובא לכם להעיר עליו... האפשרויות שעולות לי בראש ואני מתעניין בהם הן:

1.אפריליה rs זה שהוא דמוי אופנוע כביש גדול רק 50 סמ'ק (אני מחפש בשנתון הכי גבוהה... אם אני לא טועה שנת 98...)

2. RMX שנת 2000 ומעלה...

3.ימאהה DT גם שנת 2000 ומעלה...

4. דרבי אלה שהם גם בסיגנון אופנוע כביש מהאלה ה"ספורטיבים" בסיגנון כביש אני לא זוכר את הדגם בדיוק... אבל הוא גם דומה לאפריליה...

אם יש המלצות נוספות ך-50 סמ'ק עם הילוכים אני אשמח לשמוע...

ועוד שאלה האם זה באמת נכון שמהר מאוד נמאס מהילוכים באופנוע 50 סמ'ק? אם כן למה?

אני שואל כי ממש ממליצים לי על הג'ילרה ראנאר אבל אני ממש לא אוהב את הסיגנון של האופנועים האלה וגם אני מעוניין באופנוע עם הילוכים... עוד דבר התקציב עומד על 13000 שקל... בערך...

תודה ליאור...

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם
הכי פחות עושה בעיות הכי משתלם... הכי נוח... וכל דבר אשר עולה לכם במוח ובא לכם להעיר עליו... האפשרויות שעולות לי בראש ואני מתעניין בהם הן:

1.אפריליה rs זה שהוא דמוי אופנוע כביש גדול רק 50 סמ'ק (אני מחפש בשנתון הכי גבוהה... אם אני לא טועה שנת 98...)

2. RMX שנת 2000 ומעלה...

3.ימאהה DT גם שנת 2000 ומעלה...

4. דרבי אלה שהם גם בסיגנון אופנוע כביש מהאלה ה"ספורטיבים" בסיגנון כביש אני לא זוכר את הדגם בדיוק... אבל הוא גם דומה לאפריליה...

אם יש המלצות נוספות ך-50 סמ'ק עם הילוכים אני אשמח לשמוע...

ועוד שאלה האם זה באמת נכון שמהר מאוד נמאס מהילוכים באופנוע 50 סמ'ק? אם כן למה?

אני שואל כי ממש ממליצים לי על הג'ילרה ראנאר אבל אני ממש לא אוהב את הסיגנון של האופנועים האלה וגם אני מעוניין באופנוע עם הילוכים... עוד דבר התקציב עומד על 13000 שקל... בערך...

תודה ליאור...

האפריליה לא הכי אמין. קשה למצוא אחד במצב טוב.

המחיר שלו הוא הרבה מתחת לתקציב שלך אז ישאר לך כסף גם לטיפולים.

לגבי הדרבי אני לא כל כך יודע מה להגיד לך, הדגם שעליו אתה מדבר (GPR50) נראה לי די

נדיר בארץ אז כדאי שתחכה לתגובות של אחרים.

הDT והRMX די דומים, כעקרון שניהם אופנועי שטח אבל יש כאלה שיגידו שהDT יותר מתאים לכביש

והRMX לשטח.

המחיר שלהם די תואם את התקציב שלך אם אתה קונה חדש.

לגבי הג'ילרה, קטנוע משתלם לדעתי, מהיר ואמין וגם לא עושה הרבה בעיות למיטב ידיעתי.

זה היה על קצה המזלג, אני בטוח שהחברה פה יפרטו לך קצת יותר.

פורסם

לך על הג'ילרה ראנר, מהיר אמין יפה וגם די ספורטיבי יחסית לקטנועים האחרים

לחבר שלי הייתה האפריליה המדוברת היום היא שוכבת ללא רוח חיים שכל המנוע שלה מפורק......

dt אופנוע מהיר אבל קטן ומכוער!

rmx אופנוע די חזק, מתאים לשטח ובמיוחד יפה (אני משוחד לגביו!)

דרבי---סתם עגלה לדעתי עוד בימים ללא הרישויון עם האפריליה של חבר שלי הייתי עושה בושות לדרבי gpr50 של אלכסיי מבת ים!!!!!חחחח......

בקיצור לדעתי האישית:

גיר רגיל- rmx

קטנוע- ג'ילרה ראנר

קובי.

**אגב גיר רגיל ב50 סמ"ק נמאס מהר כי כל שנייה צריך להעביר שם הילוך, הוא גם סתם עושה רעש ולא זז --וזה בהשוואה לכלים גדולים יותר........

עד שלא תיסע לא תבין!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

הכי טוב זה 9,000,0000.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

תודה על התגובות! אז ממה שאני מבין כרגע אני ילך על ה-rmx ויש לי עוד שאלה, אם יש לכם מקומות מומלצים לקנות אופנוע באזור ירושלים ועד תל אביב והסביבה אני אשמח לשמוע אם זה בתל אביב אז אני צריך את שם החנות ואם אפשר ואתם יודעים את שם הרחוב שהיא נמצאת בה... לבנתיים נתנו לי את החנויות האלה תגידו לי אם הם באמת שוות בדיקה...:

1.אישיאוטו , סטארסיקל , פרפר, ואני אשמח לשמוע על עוד מקומות

תודה!!! ליאור...

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם

המממממ בוא נחשוב.

איפה אפשר לראות אופנוע של אפריליה???

אולי בחיפוש בגוגל או באתר שלהם!!!

http://www.aprilia.com/models03/road/eng/mondo.phtml :evil:

זה היה בדיוק חצי שניה להיכנס לאפריליה נקודה קומ וללחוץ על הקישור לאופנועי הכביש.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
הכוונה שלי הייתה איפה אני יכול לראות אותו בחנויות בארץ....

יש אתר, של חברת אופנועים בארץ שמשווקת את RS... היה ל יאת האתר! אני לא מוצא אותו עכשיו... וואי זה מעצבן :mad:

בקיצור, אני כבר אומר לך ב200% שיש חברה בארץ, שמוכרת ב13 K...

בהצלחה בחיפושים, אם אני אזכר אודיע לך.. .

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם
הכוונה שלי הייתה איפה אני יכול לראות אותו בחנויות בארץ....

יש אתר, של חברת אופנועים בארץ שמשווקת את RS... היה ל יאת האתר! אני לא מוצא אותו עכשיו... וואי זה מעצבן :mad:

בקיצור, אני כבר אומר לך ב200% שיש חברה בארץ, שמוכרת ב13 K...

בהצלחה בחיפושים, אם אני אזכר אודיע לך.. .

RS לא מיובא לארץ יותר. נקודה.

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

כנס לפורום 50 CC ,

תעשה שלושה עד שישה טלפונים בת"א ( תפתח מוטו באקראי ) ,

ולך תקנה טוסטוס !!!!

אני לא מכיר הרבה שצריכים שילעסו להם את הגרבר לפני שהם בולעים .

אגב - אם זה טוסטוס ראשון שלך ואין לך מושג מהחיים שלך ( וכנראה באמת אין לך הרבה מושג ) - לך תקנה סאן יאנג כלשהו , אתה בטח שלא רוצה / צריך / מסוגל להחזיק ולרכב במיומנות על משהו איטלקי / חזק יותר .

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם

אפריליה אכן מיוצרת, אבל לא משווקת לארץ זה כבר כ4 שנים, אז צאו מהחירטוטים,קפיש?

אם אתה מעוניין בRMX יש לי אחד בשבילך, פרטים בפרטי.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...