Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://imageshack.us/photo/my-images/707/bdika.jpg/

http://imageshack.us/f/215/manoa.jpg/

הבדיקה נעשתה מטעמי. הבדיקה מחשידה ולא אמינה בעיניי. אפילו בדוח הבדיקה של חברת הליסינג נרשם על תיבת הילוכים על שמן כהה או משהו.

לא צריך לספר לי שהרכב עבר מספר חולני של קילומטרים יחסית לותק שלו, כי אני יודע זאת היטב וכי רכשתי כבר רכב כזה ששירת אותי בלי בעיות תקופה ארוכה. יותר מעניין שיהיה תקין.

אני גם יודע שהרכב קיבל מספיק מכות מכל הכיוונים אבל לא נרשם בדוח שיש פגיעת שלדה וגם הבוחן אמר שאין.

מזגן משום מה עפ"י הבדיקה לא נבדק ויש לי תחושה שהוא מקרר חלש.

הרכב כמו שאמרתי, הונדה סיוויק, שנת 2010, מנוע 1.8, רמת גימור COMFORT.

רציתי לשאול לדעת אנשים עם חוש מקצועי אם יש פה משהו שצריך להרתיע ומה כדאי לעשות או שהרכב כדאי לרכישה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכון הבדיקה נותן אחריות על גיר שעבר 100,000 ק"מ ? אין הערות על הגיר והמנוע ?

לסמן וי זה לא ממש חוכמה,יותר מעניין אם חלילה תהיה תקלה,האם המכון יישא בעלויות התיקון ?

אם הרכב נרכש ממגרש /חברת ליסינג ומכון הבדיקה קרוב אליה הבדיקה (גם אם מטעמך) עלולה להיות מכורה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

והאם יכולה להיות סיטואציה מטורפת שהבדיקה פשוט משקפת ?

זו בדיקה שאני לקחתי את הרכב מטעמי.

אני יודע שהשאלות שלי הן כאלה שכמעט ואי אפשר לענות עליהן, אבל אני משתף תהיות ורוצה לשמוע מה חושבים...

פורסם

הבדיקה נראת סביר בעיניי.לפני כחודש אחותי לקחה סיד שנת 2008 לבדיקה והבדיקה יצאה נקייה גם היא .כנראה שהם הפסיקו לרשום חירטוטים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
הבדיקה נקייה מדי.

אל תשכח, שאחריות היצרן נגמרה לך :idea:.

שזה אומר מה? רוב המכוניות כבר בלי אחריות יצרן.

הבדיקה נקיה מדי אבל יכול להיות שזה באמת כך ?

פורסם

שזה אומר? שאתה קונה רכב יחסית חדש עם בלאי מואץ ובלי אחריות יצרן.

שזה אומר מה? אם כבר לקנות רכב בשנתון הזה,לפחות להנות מאחריות היצרן לכל מקרה חריג.

יודע מתי חברת ליסינג מוציאה רכב שעדיין באחריות למכירה? כשנגמרת לו אחריות היצרן.

יודע למה עסקת ליסינג היא 32 חודש? ולא 36? רמז... מתחבר עם המשפט למעלה.

פורסם
שזה אומר? שאתה קונה רכב יחסית חדש עם בלאי מואץ ובלי אחריות יצרן.

שזה אומר מה? אם כבר לקנות רכב בשנתון הזה,לפחות להנות מאחריות היצרן לכל מקרה חריג.

יודע מתי חברת ליסינג מוציאה רכב שעדיין באחריות למכירה? כשנגמרת לו אחריות היצרן.

יודע למה עסקת ליסינג היא 32 חודש? ולא 36? רמז... מתחבר עם המשפט למעלה.

אבל שאלתי על הבדיקה.

כתבתי מראש שלא צריך לספר לי שיש לרכב הזה בלאי מואץ כי יש לו מאה אלף בשנתיים כי אני יודע זאת. אני גם יודע שיש דעה רווחת שלא כדאי לקנות מליסינג והשכרה אבל דנו בזה כבר בפורום וביקשתי עזרה לגבי הבדיקה, אם אפשר כמובן ובתודה רבה מראש.

פורסם
הבדיקה נראת סביר בעיניי.לפני כחודש אחותי לקחה סיד שנת 2008 לבדיקה והבדיקה יצאה נקייה גם היא .כנראה שהם הפסיקו לרשום חירטוטים.

אניח שאני ואתה ממקומות שונים בארץ.

אם כך, מי הפסיק לרשום חירטוטים? הסכמה כללית בין כל המכונים מהצפון ועד הדרום ?

הבדיקה מעלה תמיהה וקשה לי להתעלם מזה.

פורסם

הבדיקה על פניו נראית בסדר גמור,

מדובר ברכב ששנתיים על הכביש עם מנוע וגיר מאוד אמינים, אין סיבה שיהיו בעיות מסויימות למרות ה105K ק"מ

רכב שתוחזק כראוי ולא נהגו בו בצורה סוררת יכול לצאת כך בבדיקה.

בדוק כמובן היסטוריית טיפולים שנעשתה באופן סדיר מטיפול 15 ועד טיפול 105 האחרון

מאיזו חברת ליסינג אתה רוכש את הרכב?

Confidence In Motion

פורסם
הבדיקה על פניו נראית בסדר גמור,

מדובר ברכב ששנתיים על הכביש עם מנוע וגיר מאוד אמינים, אין סיבה שיהיו בעיות מסויימות למרות ה105K ק"מ

רכב שתוחזק כראוי ולא נהגו בו בצורה סוררת יכול לצאת כך בבדיקה.

בדוק כמובן היסטוריית טיפולים שנעשתה באופן סדיר מטיפול 15 ועד טיפול 105 האחרון

מאיזו חברת ליסינג אתה רוכש את הרכב?

אלבר.

טיפולים המכוניות שלהם עוברות בזמן. זה מניסיון של מכוניות ליסינג אצלנו בסביבה. מבלי להיכנס לאיכות הטיפול, חלקים מקוריים או לא, שמנים וכיו"ב, אבל טיפול מבוצע בזמן.

לרכב קילומטראז' מטורף יחסית לזמן שלו על הכביש. אני לא רואה בזה לבד בעיה. בתקופה שהרכב יהיה אצלי לכמה כבר אני אגיע? לא מאמין שאפילו ל-200 אלף... עד שאחליף אותו, אז בתקופה הזו הוא יהיה בסדר? גם אחרי הוא יהיה בסדר?

ברכב נהגו בצורה סוררת כי יש לו פגיעות פח כמעט בכל מקום... אבל אפשר להניח כי אלה מכות חניה או אפילו תאונות לא קשות שלא הביאו לפגיעת שלדה, אז זה עניין של התדמית של הרכב במובן של הסחירות שלו.

אבל יחד עם הכל אני חוזר לנקודה ובתור אחד שראה מלא דוחות בדיקה, גם של מכוניות טובות, הדוח הזה מחשיד בהיותו נקי מדי..... לא יכול להיות שאין איפשהו נקישה או איזה חשש לנזילה או הערה כלשהי אחרת....

תודה :)

פורסם

זרקתי לך הערה בתור אדם שעובד בתחום,אם אתה בשלך אין בעיה :wink:.

אפשר לשעול כמה הורידו לך מהמחירון?

אגב, נראה לי אישית שהבדיקה מחשידה מדי.

ואני רואה דוחות בדיקת רכבים כל יום, גם של קורולות עם 9 אלף קילומטר ונהג בן 58.

פורסם
זרקתי לך הערה בתור אדם שעובד בתחום,אם אתה בשלך אין בעיה :wink:.

אפשר לשעול כמה הורידו לך מהמחירון?

אגב, נראה לי אישית שהבדיקה מחשידה מדי.

ואני רואה דוחות בדיקת רכבים כל יום, גם של קורולות עם 9 אלף קילומטר ונהג בן 58.

ההערה בסדר כשהיא מחדשת משהו אבל היא הייתה צפויה ולכן לא הוסיפה.

המחיר לא הכי רלוונטי משום שזו עסקת טרייד-אין על רכב אחר וברור שהם יעשו פה רווח די גדול אבל לי זה חוסך לחפש קונה לרכב שלי.

זה שהבדיקה מחשידה גם העליתי לבד כי היא מחשידה גם מבחינתי, אז אני תוהה אם אולי בכל זאת יכול להיות. הבדיקה הרי מטעמי ועל חשבוני ובמכון שמומלץ ע"י אנשים רבים, לרבות משתמשי פורום זה.

• תוכן חדש...