Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני קניה של סיאט איבזה SC 2010.

היום לקחתי את הרכב לבדיקה,

התוצאות הן:

הכל תקין, מלבד 2 הערות -

1. העברת הכוח "נזילת שמן מדיפרנציאל, בחיבור גל הינע שמאל."

2.סרן אחורי - 8% חוזר איזון המירבי במערכת הבלמים."

הבודק במכון ציין שיש צורך לבדוק את הבעיה של הדפרניצאל, מיד לאחד הבדיקהניגשתי יחד עם בערל הרכב למוסך המורשה שבו הרכב מטופל. (הרכב עדיין באחריות לעוד חודש וקצת)

המוסכניק הרים את האוטו על הליפט, וטען שאין שום בעיה בדיפרנציאלים. ושזה ככה בכל רכבי VAG חדשים, ששמים שעווה (משהו כזה) על הדיפרנציאלים ושין שום נזילה.

הוא הדגיש שאין בעיה שלאחר הקניה אני אבוא לבדיקה נוספת "כדי להיות שקט" ושלא קיימת שום תקלה ברכב.

מעבר לזה, הרכב שמור מאוד.

מה דעתכם? האם להקשיב לבעל המוסך? מה בנוגע לסעיף השני?

תודה רבה לעוזרים!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם הסעיף השני לא נשמע רציני במיוחד.

אגב, כמה שווה רכב כזה היום? להערכתי לא יותר מ-50 אלף ש"ח, אבל מעניין אותי לדעת מה חושב השוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה - אשמח לדעות נוספות כדי להיות שקט.

זה האיביזה ספורט 3 דלתות עם הגג הפנורמי מנוע 1.4 - מחירון לוי יצחק משוכלל 78K

הרכב עשה רק 19 אלף KM.

איך הגעת ל50, אם מותר לשאול?

ספציפית זאת שאני קונה ב64 לפני טיפול וטסט.

ביד 2 רכבים דומים עם ק"מ דומה, נמכרים באיזור ה72

פורסם

64K לאיביזה בת שנתיים לפני טיפול וטסט (אם יורשה לי לישאול: מה חושבים לעצמם המוכרים כאשר במחיר הזה קונים רכב כזה חדש)? יש עדיין את המבצע של איביזה ב70K. אין שום הצדקה לקנות רכב משומש בן שנתיים, כאשר כימעט אותו מחיר לרכב חדש ועוד עם טסט ואחריות מלאה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דגם ספורט מאובזר שנמכר גם הוא במחיר מבצע :lol:

הבדלי האבזור הם מערכת שמע (בהתקנה מקומית), GPS (בהתקנה מקומית), גג שמש, חישוקי סגסוגת וחלונות אחוריים כהים. כל אלו שווים כחדשים (!!) בסביבות ה-3,000 ש"ח.

השאלה היא האם שווה לך לשלם על רכב בן שנתיים 64 אלף ש"ח כשב-72 אלף ש"ח אתה יכול לקבל רכב חדש, באחריות יצרן, עם כמעט כל האבזור שיש לך בגרסת ה"יותר מאובזרת".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ב72 אין ג'אנטים עם צמיגים רחבים, הגה עור, אין סאנרוף ואין דשבורד לבן וכסאות ספורט ופנסי ערפל וכו' וזה בכלל 5 דלתות מכוערת..

בספורט יש את כל אלו והמערכת היא מקורית ובלי GPS

אני לא מבין את ההשוואה בכלל. הדגם ב72 נראה נורא עם ה5 דלתות והטאסות.

לגופה של השאלה, הדברים שמצאו בבדיקה לפי דעתי הם שטויות שאומרים במכונים כאלה ולא משהו אמיתי. מוסך טוב זה מי שצריך להביע את דעתו על המכניקה, מכון בדיקה זה כדי לבדוק שאין תאונות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם מדובר ברכב ידני, המחיר לא מציאה והייתי אומר אפילו, שקצת הזוי לבקש מחירון משוקלל על רכב, שיש עליו הנחות ומבצעים נאים בהחלט.שווה לבדוק בחברה מה עלות התוספות (חבילת הספורט) ולפי זה להחליט מה טוב יותר.(אם כמו שצביקה אמר מדובר על תוספת של לא יותר מ3,000-4000 אז צריך לחשוב היטב).

מצד שני,אם תצליח להוריד את המוכר בעוד 4,000 ש"ח יתכן והקניה תשתלם יותר כיוון שאין להתעלם מירידת הערך של רכב חדש ומהעובדה,שכנראה המבצעים יימשכו הלאה ובעצם קשה יהיה למכור רכב שהיום נרכש חדש בעוד שנתייים- שלוש (כי המוכר בעצם מרוויח מהמבצעים-קנה בזול רוצה למכור ביוקר והקונה העתידי לא רוצה להיות פראייר ולשלם מחירון על רכב בן שנתיים כאשר אפשר לרכוש אחד מהניילונים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
דגם ספורט מאובזר שנמכר גם הוא במחיר מבצע :lol:

הבדלי האבזור הם מערכת שמע (בהתקנה מקומית), GPS (בהתקנה מקומית), גג שמש, חישוקי סגסוגת וחלונות אחוריים כהים. כל אלו שווים כחדשים (!!) בסביבות ה-3,000 ש"ח.

השאלה היא האם שווה לך לשלם על רכב בן שנתיים 64 אלף ש"ח כשב-72 אלף ש"ח אתה יכול לקבל רכב חדש, באחריות יצרן, עם כמעט כל האבזור שיש לך בגרסת ה"יותר מאובזרת".

לפי מה שהבנתי האיביזות נמכרות 15 אלף ש"ח מתחת למחירון, מישהו שם שכותב את המחירון מפספס בגדול

לא צריך להיסחף ל50K אבל שמעתי על כאלה שמכרו ב60

פורסם

אני מחפש איביזה הרבה זמן ולא מצאתי אנשים שמוכרים את הSC ב15 אלף פחות מהמחירון. האוטו הזה ספיציפית מציאה מבחינתי, מבחינת מצב מכני, ומבחינת מחיר.

יש הרבה הבדל בין איביזה רגילה לSC, מבחינת עיצוב, ואיבזור.

אני חושב שהעיצוב הסופורטיבי + מושבי ספורט + דשבורד שנראה טוב יותר + הגה ספורט ומוט הילוגים מעור + מגנזיום, שווה את ההפרשה במחיר. זה נראה כמו רכב אחרי לגמרי, ליד האיביזה הרגילה.

אבל אשמח לשמוע בכל זאת עוד דעות בנוגע למחיר.

תודה

פורסם

מה זה משנה לך מה אנשים חושבים על המחיר?

הרכב שווה כמה שאתה מוכן לשלם בעבורו.לא שקל פחות ולא שקל יותר.קנייה מהנה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אהבתי את התגובה החיובית :)

אבל ברור שזה משנה מה אנשים חושבים, זה יקבע כמה הפסד אני אספוג כשאני ארצה מתישהו למכור את הרכב.

פורסם

אתה תספוג הפסד גדול יחסית. ולא הייתי מציע לך להסתכל על המחירים של יד 2, רובם המוחלט הם אנשים שלא באמת רוצים למכור את הרכב אלה סתם אופורטוניסטים שמנצלים את זה שזה מחיר "מבצע" ולא מחירון, ומנסים למצוא את הפראייר שישלם את המחיר המופקע על הרכב.

פורסם

אתה באמת חושב שרכב שנמכר חדש ב86 אלף (מחיר מבצע, לפני עליה לכביש)

לקנות אותו ב64 לאחר שנתיים ו18 אלף ק"מ בלבד, זה לצאת פראייר?

פורסם

אני בדיוק מחפש רכב לקניה.אגיד לך דבר אחד,כמו שאמר קודמי.מי שבאמת מחפש למכור כרגע מפרסם את הרכב שלו ב20 אחוז מתחת למחירון ושיגיע קונה רציני וירצה להוריד עוד כמה אלפים ולקנות,יוריד.זה השוק כרגע.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...