Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן

danny_g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני קניית רנו מגאן 2009 יד ראשונה פרטית וקילומטראג' נמוך עם אחריות יבואן ל 3 שנים במחיר של 42K.

מה שמדאיג אותי בעיקר זה התיקונים בגג הרכב (אלא אם תגידו לי שיש עוד דברים שכדאי לי לדאוג מהם...).

מצורפת הבדיקה שעשו לרכב, אני אקח אותו לבדיקה משלי ביום ראשון בבוקר (מקום מומלץ בתל אביב?).

האם זה יכול להשפיע על בטיחות הרכב? איך מכון בדיקה פרטי יכול לדעת מה בדיוק קרה או שמא רק בדו"ח שמאי?

מה לגבי שאר הרג'קטים בבדיקה? מה לבקש? על מה להתעקש? מה לא משמעותי ומה כן?

הרכב נראה ממש טוב ולא רואים בעיות בגג בעין רגילה.

מצד שני ההנחה כל כך גדולה... שזה מרגיש חשוד.

ביקשתי לראות ספר טיפולים ודו"ח שמאי. אקבל אותם ביום ראשון.

הסוכנות (קרסו) טוענים ששער של חניה ירד על גג האוטו אבל כל נגיעה בגג נחשבת לליקוי עם משמעות גדולה על השלדה (?)

אשמח לחוות דעתכם על העניין.

דרך אגב, הבדיקה נעשתה בדינמומטר יד אליהו ע"י קרסו טרייד אין.

רני

car.jpg

פורסם

אם זו רק מעיכה קלה ממחסום, למה זה משמעות גבוהה? אני חושד שרכב התהפך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על העזרה חברים.

אם זה לקנות בזול ולמכור בזול אין לי בעיה.

ביקשתי דו״ח שמאי - יהיה ביום ראשון.

האם זו יכולה להיות בעיה בטיחותית (יש לי שני ילדים קטנים)?

דרך אגב, נקישת הגה וכו׳ זה צירייה או פרונט?

שמעתי פה בפורום שממליצים על מוסך רון. הוא יכול לזהות אם הפגיעה רצינית?

פורסם

למרות הק"מ הנמוך והיד הראשונה הייתי מוותר על הרכב הזה ולו בגלל הסיכוי הנמוך עד כדי 0 למכור אותו בעתיד אלא אם תסכים להישחט במעל 50% מהמחירון העתידי כאשר תרצה למכור בבוא היום.

לא סתם לוי יצחק כותב:"נהג שמח פעמיים,כשהוא קונה מכונית והוא מוכר אותה".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נקישות בהגה זה נקישות בהגה וזה לא בהכרח קשור לפרונט. הכיוון שכתוב שצריך לעשות זה אכן כיוון פרונט.

בכל מקרה, אם אני זוכר נכון, קרסו עושים השבחה לרכבים שהם מוכרים כך שאת הליקויים האלו כנראה יתקנו ברכב עוד לפני שימסר לך.

רון בחור טוב ומומלץ בחום אבל אתה רחוק מאוד מתחום ההתמחות העיקרי שלו. הוא מתמחה ברכבים אחרים ובתיקוני מכונאות ולא בתיקוני פחחות לרנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

42K עם אחריות ל-3 שנים, זה כ"כ זול שחבל לא לרכוש.

בעוד 5 שנים, כשתרצה למכור אותה, היא תהייה שווה סביבות 25K במחירון, ואני לא רואה שום בעיה למכור רכב בן 8 ב-10K אם אתה ממש רוצה להוריד בצורה סיטונית במחיר.

כמדומני אתה זוכה להנחה גבוהה מאוד כרגע, ואין שום בעיה לגלגל את זה לבעלים הבא.

פורסם
אם זו רק מעיכה קלה ממחסום, למה זה משמעות גבוהה? אני חושד שרכב התהפך.

צביעה של גג היא משמעות גבוהה ולא משנה אם זה קרה מאבן,מחסום,או התהפכות.

סיכוי קטן שזה מהתהפכות .

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אם תקרא את המלצות הפורום לקניית רכב מליסינג - אתה חייב לעשות בדיקה שלך, במכון שאתה בוחר, ולא לסמוך על בדיקת המוכר. אחרי בדיקה כזו תדע טוב יותר, תקבל חוות דעת של הבוחן, ואם תעלה אותה כאן תשמע עוד דעות.

ברר את נפתחו כריות אויר - בדגמים מסויימים יש גם בצד וגם מאחור ואיזו אחריות תקבל אם הן הוחלפו.ברר אם היה צורך בחלפת המושבים ונקודות עיגון למושבי בטיחות. אם הגיעו למצב כזה הסיפור כבר ממש לא טוב.

טוב לשמוע שאתה עם שיקול בטיחות למרות המחיר המפתה.

אישית אני ממליץ על מכון מבדק בהרצליה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
צביעה של גג היא משמעות גבוהה ולא משנה אם זה קרה מאבן,מחסום,או התהפכות.

סיכוי קטן שזה מהתהפכות .

נניח שזה נכון. איך שער חנייה הצליח לרדת לו על הגג? ומה שווה הבדיקה אם כל צביעה של גג נחשבת משמעות גבוהה? אם עכשיו מישהוי יעשה צבע לגג של רכב שלו כי הצבע דהוי, יבוא מתישהו קונה ויקח למכון - יגידו לו משמעות גבוהה?

מעבר לזה שיש חיישנים והשער לא יורד כאשר רכב נמצא מתחתיו, לא ראיתי כאן שערים אמריקאיים שנסגרים מלמעלה מטה. מה שראיתי זה בעיקר מחסומים ושערים שנסגרים לצד. אם מחסום מספיק ארוך, הוא היה פוגע בדלת למעלה ולא בגג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב בן 3, יד פרטית, עם ק"מ נמוך ואחריות, כל זה ב40K, ה40K האלה הם סדר גודל ירידת הערך של רכב "סחיר" שתקנה ב65K, בלי אחריות. העסקה טובה מאוד.

פורסם

נורא מפתה

אבל -

שים לב שקרסו זה לא מה שהיה פעם.

חפש במאגר תביעות ופסקי דין - תראה כמה תובעים אותם על רמאויות !

• תוכן חדש...