Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת לקנות מכונית משפחתית שניה בעיקר לנסיעה עירונית.

לאחר שהיינו במספר חברות ליסינג ההתלבטות היא בין יונדאי אקסנט 2010 (1400 סמ"ק) לפורד פוקוס 2008.

הבנתי שהיונדאי זללנית דלק אך אמינה והשנתון מתקדם. הפוקוס לעומתה מפנקת יותר אך בעלת שנתון ישן יותר.

התקציב שלנו הוא עד 55-60K. אשמח לשמוע הצעות לדגמים נוספים (מעוניינים לרכוש רכב מחברת ליסינג).

מה דעתכם? (תודה)

פורסם

בנסיעה עירונית 2 האופציות הנ"ל ממש לא חסכוניות (בעיקר באוטומט) ומן הסתם הפוקוס תשתה קצת/הרבה יותר.

חפשו סוזוקי SX4 גרסת 4 דלתות, מאמצע 2009 היא עם מנוע 119 כוח-סוס ויותר חסכונית בדלק,

רק שצריך קודם לבדוק אם קורות הצד שיש לה לא תפריע יותר מידי לנהג.

פורסם

שלום YYHAMEKORI ותודה על התשובה המהירה.

אני מעוניינת לקנות רכב מחברת ליסינג, לא נראה לי שזה רכב שכיח בתחום הליסינג...

פורסם

השנתון או הקילומטרז' לא כזה משנים, אולי הקילומטרז' והיסטורית הטיפולים של הרכב אפילו יותר משנים מהשנתון.

שני הרכבים אתה תמצא את עצמך בבעיה גדולה כשתרצה למכור אותם, מבחינת דלק יש לנו אקסנט 1600 2008 והיא לא שותה כל כך הרבה.

בכל אופן השנתון זה לא מה שאמור להדאיג אותך, אלא איכות הרכב, כי סחירים הם מאוד - אבל אתה תאבד כ50% כשתרצה למכור אותו (בעוד מספר שנים).

קח גם בחשבון שהאקסנט 2010 אם אני לא טועה זו הצורה הישנה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אמנם הסוזוקי הרבה פחות שכיחה בליסינג (אבל קיימת) אבל זה לא אומר שצריך לקנות משהו לא טוב...

אם לא תמצאי, אז אקסנט 1400 בהרבה פחות מהמחירון זה כנראה הרע במיעוטו...

אקסנט i25 הרבה יותר עדיפה וחסכונית (ויפה) אבל היא קיימת רק מסוף 2010 וכמובן שתעלה יותר.

פורסם

קודם כל, סוזוקי SX4 אומנם לא מאוד נפוצה אבל בהחלט ניתן למצוא אותה גם בחברות הליסינג. גם דגמי ה-4 דלתות סדאן וגם דגמי ה-5 דלתות האצ'בק קיימים במלאי אצלנו ובחברות נוספות. לא בכמות של האקסנט והפוקוס, אבל בהחלט ניתן למצוא כאלו.

כמו שכתבת הפוקוס יותר גדולה, מרווחת ומפנקת מהאקסנט. לא ציינת כמה ילדים יש לכם אבל לדעתי אם מדובר על שני ילדים קטנים הפוקוס עדיפה כי המושב האחורי שלה מרווח יותר ותא המטען שלה גדול יותר, כלומר יש יותר מקום לעגלות וציוד.

רכב נוסף שתוכלי לשקול במקום האקסנט הוא קיה ריו שהיא האחות התאומה של היונדאי. יש לה את אותה ממשק ואותו המנוע כמו לאקסנט אבל המחיר שלה מעט נמוך יותר כך שבגדול את מקבלת את אותו הרכב שעדיין נמצא באחריות יתרן ובפחות כסף.

• תוכן חדש...