Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאוזניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי חוויה טובה עם אוזניות WIRELESS של DR DRE.

יש גם גרסה לספורט, אבל זה אוזניות לתוך האוזן והאיכות של אוזניות קטנות כאלה תמיד נופלת משמעותית.

יש המלצה לאוזניות ספורט עם איכות שמע טובה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש ליין חדש של פלטרוניקס אלחוטי. אמור להיות טוב.

אני מדבר על אוזניות לשמוע שירים, לא צריך אלחוטי.

in the face

with a chair

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזמנתי לפני חודש את האוזניות האלו M6, מעולות! במיוחד ביחס מחיר עלות - ניתן להזמין מחנות האיביי שלהם במחיר נמוך משמעותית ושירות לקוחות מעולה.

נוחות לריצה, לא זזות ואין רעש מהחוט שמתחכך בחולצה, ומגיעות עם סט "ראשים" מגומי שניתן לחלוץ ולשטוף.

אני אישית קניתי גם את הA151 היותר איכותי לשמיעה לא "ספורטיבית" :wink:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אז תגדיר מחיר. אני כרגע עם השור 215 SE, ונהנה מכל רגע ורגע. לקח לי טיפה זמן להתרגעף אבל אי אפשר לחזור אחורה לסנהייזרII CX300 שיש לי

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני יודע שכתבת שאוזניות תוך האוזן נופלות באיכותן. אבל אני עדיין מרגיש חובה להמליץ לך.

אני רכשתי לפני כשבועיים את האוזניות האלו.

ת'שמע, הן לא פחות ממדהימות!

איכות הסאונד היא ברמה מאוד מאוד גבוהה. (אני לא אודיופיל, אך עדיין מאוד אוהב מוזיקה. ויודע להעריך איכות כשאני שומע אחת.)

אני יכול להגיד לך שבכמה שירים שאני שומע כבר תקופה, פתאום גיליתי צלילים שלא שמעתי לפני! :shock: (ואני מוזיקאי- טוב נו, סוג של מוזיקאי, אני מתופף {בדיחה על מתופפים בסוף התגובה})

מקבלים איתן 5 או 6 גדלים שונים של גומיות להתאמה מושלמת לאוזן.

ברגע שאני שם אותן הן אוטמות לחלוטין את הסביבה! (יתרון, אך גם חסרון אם אתה רץ ברחוב וצריך להיות קשוב לסביבה)

ממליץ בחום!

אני קניתי אותן ב99$ בבאג בדיוטי פרי. (כן, אני מודע לשירות של באג וקראתי בערך את כל התלונות עליהם. אך קניתי אותן עם תווי קניה שקיבלתי לחג מהעבודה. וזה היה בערך המקום היחיד שהיה לי על מה לבזבז).

עודד.

בדיחה.

איך קוראים לאלו שמסתובבים ליד מוזיקאים?

מתופפים! :wink:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אם אתה לא מתכוון להסתובב איתן, אז יש לא מעט אוזניות טובות בתחום האון-איר. הייתי מחפש איפה להאזין אוזניות של גראדו, ליין ה-q של AKG נחשב ללא רע. אני עדיין חושב שיש בתקציב אוזניות In ear שהן מדהימות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני מסתובב עם האוזניות על האופניים, זאת הסיבה היחידה שאני "חייב" in ear. אחרת היתי לוקח dr dre wireless בלי לחשוב פעמיים. המחיר שאני יכול להשיג אותך הוא פשוט בדיחה ואהבתי מאוד את האיכות. אבל זה לא מתאים לרכיבות, וניסיתי את הדגם הרגיל שלהם בתחום ה-in ear וזה ממש נשמע מעפן, אין עומק ואין כלום וזה נשמע כמו עוד סתם אוזניות.

הומלץ לי לבדוק את הדגם ספורט, אבל אני לא בטוח כמה האיכות שמע שלו יותר טובה. מישהו ניסה?

in the face

with a chair

פורסם

מנסיון עם אוזניות טובות ON EAR ואוזניות טובות IN EAR, עד כמה שאני ראיתי היחס בניהם הוא בערך לפי 2 במחיר לאין איר.

זאת אומרת שאוזניות אין איר ב-600 שקל יהיו בערך ברמה של אוזניות און איר ב-300 שקל, שלא נדבר של-אין איר גם צריך להתרגל ולא כולם מצליחים לעשות את המעבר גם לא לספורט(אני למשל)

• תוכן חדש...