Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לתת לי קישור של מעמד לפלאפון קבוע שמתברג לדשבורד ? יש לי אייפון אבל אני רוצה אחד שאפשר להתאים אליו כל פלאפון. כמובן שבאיביי

פורסם

כשאתה עושה חיפוש ב EBAY תוסיף את המילה UNIVERSAL, זה יתן לך מעמדים שמתאימים לכל מיני מכשירים בהתאם לרוחב המכשיר כמובן ועד כמה ניתן להרחיב את המעמד.

לדוגמא:

http://www.ebay.com/itm/Universal-360-Car-Mount-Windshield-Cradle-Holder-Stand-for-iPhone-3G-3GS-4-G-4S-/270977299991?pt=PDA_Accessories&hash=item3f17817617

פורסם

אתה מתכוון להבריג אותו לדש-בורד עצמו או להכנת המתכת המיועדת לכך?

בעבודה הקודמת בכל המאזדות שלנו סלקום היו מרכיבים תושבת אוניברסלית כזאת על ההכנה המתכתית עם ברגים קודחים. אני בטוח שאם תקפוץ למקתין מערכות תצליח להתארגן על דבר כזה.

בדיוק לפני כמה ימים קודמתי בעבודה הנוכחית וקיבלתי רכב בירושה. הייתה בו הכנה כזו והחלטתי להשתמש בתושבת הישנה שמישהו מהחברים מסר לי. פירקתי אותה מהזרוע עם הוואקום (לא רציתי להדביק לשמשה, לא נראה טוב ברכב כזה, והוא גם כל כך גדול שיהיה לי לא נוח להושיט יד וגם יסתיר לי :roll:).

את התושבת שלי קצת בעייתי להבריג, היא מורכבת מכמה שכבות, הפלסטיק בעייתי וגם המסילות נעות בפנים... אבל היה שם חור שהתאים לי בדיוק לבורג ובינתיים באופן זמני (זמני זה הכי קבוע) חיזקתי על בורג אחד ויחיד שהתיישב בחור הזה בלי להפריע וגם לא נאלצתי לקדוח, לשייף או להרוס (אפשר להחזיר לזרוע בעתיד).

התמונות לצערי באיכות על הפנים, התאורה בחניון התת-קרקעי לא משהו וגם המצלמה של הטלפון לא עילוי. לא לכעוס עליי שהרכב לא מצוחצח מפבנים, טרם יצא לי לטפל בחלקי העור והשטיחונים :oops:

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
יכול להיות שלא נמצא אחד שאפשר להבריג אותו באיביי ?

כן, יכול להיות.

אנשים מנסים להמנע ככל האפשר מלקדוח חורים מיותרים באוטו שלהם.

יש סוגים של מעמדי וואקום שנתפסים פשוט על כל משטח, ונצמדים יותר חזק מבורג.

למה לחורר את הדש בורד?

היחידים שעדיין מתקינים עם ברגים הם הדיבוריות בצורת טלפון קבוע ברכב, וגם אז עושים זאת עם פלאח מתוך הבראקט של הרדיו, כדי שהחורים יהיו במקום נסתר, כמו בתמונות שהעלה פה הרץ האיטי

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...