Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפקטית עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שישמש לנסיעה לעבודה מאזור ת"א/ירושלים לשוהם וחזור (מעריך כ 50 ק"מ כיוון).

הרכב ישמש בעיקר נוסע אחד, אחת לשבועיים ישמש לנסיעה צפונה.

דרישות :1. אוטומט.

2. אמינות מירבית (בחורה שלא מבינה יותר משמן מים)

3. רכב קטן וצריכת דלק נמוכה ככל האפשר.

אודה אם תכוונו אותי לדגם מסויים.

פורסם

לא הרבה יאהבו את התשובה שלי, אבל כמו שאומרים האיראנים בארץ נהדרת...

חפש יונדאי גטס מהדגמים שאחרי מתיחת הפנים של 2006. נכון, הרכב לא הכי חסכוני בדלק וגם לא הכי בטיחותי (בגרסת ה-GLF הבסיסית) אבל מדובר בסוס עבודה פשוט, אמין ובסיסי ביותר. לשים דלק ולנסוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכל הרכבים שהצלחתי לחשוב עליהם זה האחרון ברשימה אצלי בעיקר בגלל צריכת הדלק המוגזמת לרכב כזה...

פורסם

מה שמוגזם זה בעיקר השמועות וסיפורי הסבתא על צריכת הדלק של הרכב הזה. הייתה לנו כזאת במשפחה במשך כארבע שנים, צריכת הדלק שלה עמדה על כ-12 קילומטרים לליטר. אני לא חושב שזה מוגזם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מחפש רכב שישמש לנסיעה לעבודה מאזור ת"א/ירושלים לשוהם וחזור (מעריך כ 50 ק"מ כיוון).

הרכב ישמש בעיקר נוסע אחד, אחת לשבועיים ישמש לנסיעה צפונה.

דרישות :1. אוטומט.

2. אמינות מירבית (בחורה שלא מבינה יותר משמן מים)

3. רכב קטן וצריכת דלק נמוכה ככל האפשר.

אודה אם תכוונו אותי לדגם מסויים.

חפש איביזה שנת 2000-2002 נפח 1400 יש כאלה בשפע חלפים זולים אמינות טובה.

פיאט פונטו.

פורסם

הפונטו ספייס יכולה להיות אופציה לא רעה,במיוחד גרסת ה ELX.

דייהטסו סריון 1.3 גם רכב די אמין,מנוע טוב ודי פשוטה.

יש גם את הפיאט פנדה,הרכב הכי חסכוני שתקבל,יש לה גיר רובוטי לכן צריך קצת להתרגל כי הפעולה שלו שונה מגיר אוטומטי,הוא לא כול כך חלק אך חסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...