Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוד שב'ס לכולם

אחרי שגיליתי את עולם הטורנטים התחלתי להוריד כמה משחקים, NBA 2K12 וPES 2012. מאושר אחרי שירדו ה13GB נכנס לדיימון טולס להתקין את המשחק, מתקין את שניהם ואז נתקל בשניהם באותה שגיאה:

ymjwjnyjlwmd.jpg.htm

קראק שמתי, המשחקים על הכונן מדומה בדיימון טולס.

WHAT AM I DOING WRONG ?!

אשמח לעזרה פה מהאשפים. תודה רבה לכם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

צודק, הנה הקבצים.

ללא שם.jpg

1.JPG

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אתה בטוח שהעתקת את כל הקבצים של הקראק ולא רק את ה EXE לתוך התיקיה של המשחק ? כולל כמובן הקובץ שמופיע בשגיאה.

נסה לכבות זמנית את NOD32 ואז שוב להעביר את rld.dll לתוך תיקיית המשחק.

דרך אגב, למה אתה עדיין על XP ? זה משהו עקרוני ?

Stay Dirty

פורסם
אתה בטוח שהעתקת את כל הקבצים של הקראק ולא רק את ה EXE לתוך התיקיה של המשחק ? כולל כמובן הקובץ שמופיע בשגיאה.

נסה לכבות זמנית את NOD32 ואז שוב להעביר את rld.dll לתוך תיקיית המשחק.

צדקת, תודה רבה. עכשיו התגלתה בעיה חדשה, שהמחשב שלי חלש מידי למשחקים 2012 :-(

וזה פשוט מטעמי נוחות, ווינדוס XP ואופיס 2003 הם חוד החנית מבחינת נוחות עבורי.

פורסם

כדאי שתעבור לווינדוס 7, תיכף יוצא ווינדוס 8 ואתה עדיין על XP. אגב, זו אחת האינדיקציות לכך שאתה מזדקן, חוסר רצון להתקדם בעולם הטכנולוגי, גם סבא שלי היה אומר "מה אני צריך טלוויזיה צבעונית?" :)

אגב, בווינדוס 7 יש תמיכה תוכנתית להרבה דברים שחסרים ב XP, דבר שישפר את איכות המשחק.

פורסם

למה לא? זאת אחת ממערכות ההפעלה הכי יציבות ומהירות של וינדוס, אני לא רואה שום סיבה לעבור למערכת אחרת.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

בעתיד, לפני ההתקנה, תעזר באתר "האם אפשר להריץ את זה"

הם אמינים ובסדר. אפשר לאשר את ההתקנה שהם עושים ותקבל איבחון מלא של היכולות מבחינת כרטיס, מעבד זכרון ועוד.

תיד תקרא את ההנחיות בקובץ מידע NFO או אינפו שיש לתוכנית. יש מקרים של הנחיות מיוחדות.

לדעתי אם המחשב שלך בן 5+ שנים - הוא לא יחזיק טוב את חלונות 7.

אתה לא זקן, ואין סיבה לרוץ לכל מערכת הפעלה חדשה רק בגלל סימן וי, מה גם שכבר ראינו איל הויסטה כשלה בגדול אחרי זמן לא רב. העברה ל-7 מתקילה בבעיות שצריך להכיר כדי לדעת איך להמנע או לפתור. אבל שווה לעשות פעם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ליביו התייחס לזה בזמנו:

חבל על כל שניה שאתה מבזבז עם המערכת הפעלה העתיקה בת 11 הזו (באיזה עוד מוצר טכנולוגי אתה משתמש שהגיע לגיל הזה? ולא מנוסטלגיה?).

זה כבר אוסף טלאים יותר ממערכת הפעלה.

ספציפית - גם אני נתקלתי בבעיות עם XP ואייפון לא ממזמן. מעבר ל7 פתר את זה גם במקרה ההוא.

אלא אם המחשב עם מתחת לגיגה זיכרון - אין סיבה להשאר בXP בימינו.

ליביו

אין טעם להישאר מאחור ולא להתקדם הלאה כשמדובר בתוכנה. 7 מצוינת ויציבה, רצה חלק גם על מחשבים קצת פחות חזקים.

בכל מקרה, בדקתי את המחשב של פותח האשכול, צריך לקנות מעבד חזק יותר, עוד 2 גיגה זכרון, וכרטיס מסך שאין לו כרגע. סה"כ 1000 שקל השקעה. הוא כבר יחליט אם כדאי או פשוט לקנות מחשב חדש.

Stay Dirty

• תוכן חדש...