Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גילוי נאות קודם כל - הרכב שלי עדיין קיים ובועט וחי ונושם ולא אני לא מוכר את הג'אנטים שלי

כמובן מי שרוצה לבנות\להסב וכו' וכו' וכו' אז הנה הגיע הזמן שלכם :)

למכירה

106 GTI לפירוק על כלל חלקיה

מנוע NFX קומפלט מקורי מייבוא + גיר 106 GTI (על כלל מערכותיה מזרקים כוהל וכו' וכו')

אלטרנטור , סטרטר - מצב פשוט חדש

אנטירולים קדמי ואחורי של 106GTI

סרן דיסק - עבר שיפוץ לפני חודשיים לפני שירד מהכביש - כולל הכל

דש בורד - כמובן מצב אש עם לוח שעונים של 106GTI

ג'אנטים - 206GTI עם TOYO T1R חדשים עליהם

משאבת ABS - למי שרוצה להסב את שלו או שלו מקולקלת ולא מוכן לשלם את המחירי שחיטה בחוץ

מזגן - מערכת מזגן מלאה מלאה מקורית ולא הזבל של אלכס שמביאים לך מקרר כמו בהונדה 2012

סט טמבונים קדימה + אחורה + 4 כנפונים במצב מעולה - רק להרכיב אצליכם ושלוח לפחח

סאן רוף - קיים גם סאן רוף של ה-106 עם המנואלה הפנימית על כלל מערכותיה (4 פיקים כל צד והגג יוצא אצליכם)

בולמים - 4 בולמי קוני גם הם לא מאכזבים ומצב מעולה ללא נזילות שטיפות וכל מיני חאטרות - מצב ניילון

קפיצים - אייבך פרו-קיט (לדעתי 30ממ אם אני לא טועה)

מערכת יניקה - RAM AIR של סימוטה - לא צריך לספר מה עושה

צמת חשמל - במצב מעולה גם היא.

מחשב - של 106 GTI מקורי ( למי שרוצה אופציה לקנות אותה בנוסף לקודנית המקורית מי שרוצה)

בנוסף אופציה של פריצה + או הרכבה של סוקט נוסף לצ'יפים וכו' וכו'.

כמובן כל חלקים הפח של ה-106 דלתות תא מטען וכו' וכו' וכו'

בנוסף כמה חלקים יש אצלי בבית:

ג'אנטים - 306GTI6 במצב חדש ללא מכות רעידות וכו' - רק להרכיב ולנסוע - עם צמיגי ACCELERA עם המון המון בשר !!

ג'אנטים מגנזיום של ה-C5 - יושבים מעולה על כל 306 - 106 - מידה 15'

סאן רוף - חשמלי של גנות בידיוק כמו של ה-B4 במצב נ-י-י-ל-ו-ן !! כמובן עם המנוע והכל.

כמובן שיש עוד מלא מלא מלא דברים ששכחתי, שקיימים ברכב ועוד כמה חלקים של 306, 106 ZX שיש אצלי בבית, רק להתקשר ולשאול.

אופציה להרכבה של החלקים.

אני מבקש מי שרציני ובאמת מעוניין להתקשר ולא - "אחי הבולמים משומשים שווים 400 שקל וקפיצים עייפים 100" , תתקשרו לאחיכם ותקנו ממנו במחירים שאתם רוצים.

שיר - 050-3333-205

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...