Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהרגו אותי אני לא מבין למה אתם לא מתדלקים בתדלוק עצמי, מהיום הראשון שקיבלתי את הרכב אף מתדלק לא נגע לי בו .

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה היה בתדלוק עצמי (לא מתדלק עם שרות), פשוט בחלק נכבד מתחנות סונול אתה לא יכול להעביר כרטיס, אלא חייב ליצור קשר עם המתדלק ולשלם אצלו. חצי-עצמי. לפחות הם לא נוגעים לך באוטו, גם משהו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בתחנה האמורה אין תדלוק עצמי אמיתי. צריך להעביר את הכרטיס בקופה (על אי בי המשאבות) - וכל קופה כזו משרתת 4 מכוניות במקביל, בד"כ עם שני בנזינאים. העבודה שם די רצה בקצב די מטורף. למרות שאני מעדיף לתפעל את הפיה בעצמי לעתים הם יותר זריזים ממני בהפעלה, אבל את סיום התדלוק אני מקפיד לבצע בעצמי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נראה לך שבאמת אכפת לו מה12 שקל האלה? מה שהוא רצה לקבל ובצדק זה שירות ולא אלימות מצד העסק.

אתה היית רוצה לקבל כזה יחס מקופאים בסופר? היית חוזר לעסק שהיה גורם לך עוגמת נפש כזו?

אם אני יקבל יחס כזה מקופאי בסופר, אני לא ישמיץ את הסופר אלא יילך לקופה הראשית להגיש תלונה ואם יטפלו בו כראוי, אז לא תהיה לי סיבה להשמיץ את המקום.

אל תשכח שעבודות של מתדלקים, קופאים, מלצרים, מאבטחים ועו' הם לרוב עבודות זמניות ככה שהתופעה של התנהגות לא הולמת מצד עובד היא לא ממש מקרה נדיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מי ש"סתם" נכנס לתדלק, בד"כ מתדלק, משלם ומתחפף מהתחנה ככה שאין ממש בסיס לחיכוך עם המתדלק אבל נסו לסבך את העניינים ולדרוש לקבל מבצע מסוים או רחמנה ליצלן לדרוש חשבונית חדשה, הפעם עם מספר רכב (לאחר שביקשת בפרוש והמתדלק בכלל לא בז' שלו לרשום מספר רכב) והנה פתחת פתח לחשש לצאת מתחנות תדלוק מסוימות עם סכין בין הצלעות.

איציק170,

אתה מקשיב לעצמך?:shock:

בגלל שמתדלק היא עבודה זמנית אז זה בסדר שהוא יבטיח לי שהוא ידחוף לי ת'משאבת תדלוק לתחת?:loco:

אם אשתך/ אמא שלך חוזרת בוכה מהתחנת דלק אחרי שהיא חטפה את מבול הקללות האלה והבטיחו שידחפו לה את המשאבה לתחת, גם תתחיל לשכנע אותה שזה שטויות כי זאת עבודה זמנית או שאתה ניגש לתחנה עם אלת בייסבול/ עו"ד/ שוטר/ 3 גרוזינים/ להביור (עפ"י העדפותיך האישיות)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מצדיק מעשה כזה, אבל ידוע לי שלא המנהל של התחנה אשם, הוא סך הכל קלט את העובד.

מנהל התחנה לא בא לעובד ואמר לו לדחוף ללקוחות משאבה לתחת.

אם מראה כזה יקרה לאמא שלי/אשתי לעתיד זה ברור שאני לא יעבור על זה בשתיקה, ואני אלך בעצמי לתחנה ואם אני אראה טיפול לא ראוי באותו עובד אני אז ירשה לעמי להכתים את השם של התחנה.

כמובן, אם אני יזכה להתנכלויות מצד העובד, אני לא יהסס להשתמש בכוח, לצערי זה הדרך בה הבריוניום כיום מבינים.

אני עובד קב"ט בבית מלון ויוצא לי כל יום להתחכך עם אורחי המלון ואנשים שלא אורחים.

היו לי מקרים שהגיעו לבירורים מול האחמ"ש, ותאמין לי שאם הייתי אומר לאורח שאני ידחף לו חפצים לתחת או יאיים בשבירת איברים סביר להניח שיום אחרי זה אני ימצא את עצמי מחוץ לעבודה וכנראה גם עם תלונה במשטרה, אבל לאורח עדין תהיה חוויה מהחופשה של קב"ט שאיים עליו והוא יפנה אצבע מאשימה כלפי המלון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם כבר מדברים על אלימות בתחנות דלק.

אתמול נסעתי לתל אביב באוטובוס של אגד, בשלב כלשהו האוטובוס נעצר ל10 דקות הפסקה בתחנת דלק פרדיס.

עברו 10 דק', כמעט כולם חזרו כבר לאוטובוס, ופתאום כל האוטובוס קם ומסתכל דרך החלון.

מסתבר שאדם מבוגר חובש כיפה כנראה זרק לאחד העובדים שם "ערבי מלוכלך" או משהו בסגנון, ו4 עובדים התחילו להרביץ לו, עד שבאו חיילים והפרידו ביניהם.

כנראה שזה לא הספיק לאותו איש ירא שמיים, וכשהאוטובוס התחיל לנסוע הוא הוא פתח את אחד החלונות וזרק משהו על אחד העובדים תוך כדי שהוא מקלל במילים שהיו גורמות לרבי עקיבא להתהפך בקברו.

בשלב הזה הקיפו את האוטובוס עובדים עם מקלות וסימנו לאותו איש בתנועה שהאנדרטייקר מהWWF בדרך כלל מבצע לפני שהוא שולח את יריביו לגיהנום, ואותו עובד עצמו עמד מול האוטובוס וחסם את הדרך.

הצדיק המשיך לקלל דרך החלון, וכשאנשים אמרו לו שישתוק הוא איים במכות גם עליהם, וצעק שכל האוטובוס *** ***** שראו איך 4 ערבים ******** מפוצצים אותו ולא עשו כלום.

אני מניח שכל מי שהיה באוטובוס באותו רגע רצה לזרוק אותו דרך הדלת ולהשאיר אותו לחסדי העובדים שם, אבל משום מה אף אחד לא פתח את הפה.

אחרי 10 דקות בערך האוטובוס המשיך לנסוע. אותו צדיק ירד בנתניה, ואנשים הרגישו שוב בטוחים לחזור ולדבר.

פורסם

צר לי. ערס נשאר ערס. גם אם הוא הזדקן והחליט להתעטר באיזה סמרטוט על הראש שהוא קורא לו כיפה.

(בקיצור, ההתנהגות הנבזית הזו באה לא בגלל הכיפה, אלא בגלל אישיותו של הבבון.)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

אעדכן שדיבר איתי קב"ט סונול.

היה נחמד אבל ניסה לחרטט אותי וסיפר לי שלא מדובר בסונול בכלל, אלא בזכיין שקנה את הלוגו ובלה בלה בלה.

אמרתי לו שזה לא מעניין והלוגו שמתנוסס על החולצות של העובדים ועל הכניסה לתחנה הוא של סונול, ואם הם מכרו את הלוגו אז יש להם אחריות על המקום, לא משנה איך מסובבים את זה. גם זכיין צריך לדעת לבחור ושום חוזה הוא לא לנצח.

הוא ביקש ממני זמן עד יום ראשון לפתור את הסיפור מבחינה פלילית\משמעתית, וכמו כן ביקשתי שיצלצל אלי סמנכ"ל שיווק.

מבחינתי אני נותן להם זמן עד לתלונה בתמ"ת, שזה באמת ייצור נזק עבורם, שיסתכם בהרבה יותר מ-10 שקלים...אולי מישהו בהנהלה של סונול יקבל אפילו איזו פייה בתחת :shock: - מקרה כזה של התעמרות בלקוח בגלל דלק שנשפך על הקרקע, עוד לא ראיתי, ויכול להיות שגם הפקחים של הרשות לסחר הוגן לא ראו.

פורסם

מעניין אם זה רק זכיין מפעיל את התחנה, למה הוא מוכר 95 גולד או איך שלא קוראים לדלק "המיוחד" של סונול.

פורסם
אני לא הייתי מתדלק שם יותר,לא שווה עוד הנחה קטנה בשביל מקרים כאלו.

איך נשפך ליטר וחצי?

ואני לא מבין איך בדיוק מדדו ליטר וחצי שנשפך על הרצפה.

בכל מקרה, אם כבר יש הצעה לתדלוק רקטאלי, אז לבקש פייה של סולר עקב היותו שמנוני...

פורסם
אתה בטוח שאתה מעדיף את הפייה של הסולר ? היא יותר גדולה מהפייה של הבנזין...

שאלה טובה!

הניסיון שלי בתחום מסתכם בשלושה דברים, לובירקציה לובריקציה ושוב לובריקציה!

כל מכונאי יגיד לך זאת..

פורסם
שאלה טובה!

הניסיון שלי בתחום מסתכם בשלושה דברים, לובירקציה לובריקציה ושוב לובריקציה!

כל מכונאי יגיד לך זאת..

+1. (חמישה תווים)

• תוכן חדש...