Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מחפש? עתיר קלוריות ושומן או חטיף חלבון דל קלוריות?

BB יקרים מאוד גם במוצרים וגם במשלוח

ממליץ לך לבדוק את Vitacost.com

BB אולי קצת יותר יקרים אבל השירות לקוחות שלהם פשוט מעולה בעוד שהשירות בויטהקוסט גרוע ביותר...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
מה אתה מחפש? עתיר קלוריות ושומן או חטיף חלבון דל קלוריות?

BB אולי קצת יותר יקרים אבל השירות לקוחות שלהם פשוט מעולה בעוד שהשירות בויטהקוסט גרוע ביותר...

מינימום קלוריות, מקסימום חלבון..

פורסם

http://www.bodybuilding.com/store/pre/premierproteinbar.html

טעם חמאת בוטנים טעים לאללה.

הזמנתי את היוגורט בוטנים הוא בעיקרון המומלץ ביותר מבחינת טעם.

הוא עתיר בקלוריות, אבל זה הפינוק היחידי שלי אז אני מרשה לעצמי.

30 גרם חלבון לחטיף וזה חטיף יחסית כבד (72 גרם) מה שאומר שהוא חטיף שיכול לסגור לך רעב.

נ.ב: אני מזמין דרך VITACOST כי יותר זול שם. אם תרצה לקבל 10$ מתנה אצלהם באתר להזמנה ראשונה, דבר איתי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תגידו,

כל מוצר שמוזמן מ-BB חייב לעבור אישור של משרד הבריאות?

הזמנתי חפיסה של כדורי קפאין של פרולאב, מוצר שראיתי שמשווק גם בארץ, ואמרו לי שזה עכשיו הגיע לארץ וזה צריך לעבור אישור של משרד הבריאות.

יש לי גם 4LBS של אבקה, וחפיסת ויטמינים בדרך. האם אני אצטרך לעבור את הסיוט הזה בכל הזמנה? (חתימה על הצהרה וכד')

פורסם

לא.

אני הזמנתי גם כדורי קפאין של twinlab דרך חבר והוא הוזמן למחר לקחת אותם מהדואר.

כבר עבר דרך הדואר אבקת מי גבינה וחטיפי חלבון.

למעשה הם נפתחו כבר על ידי המכס והמשיכו אלי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כן.

אבל כמו שכתבתי לך זה משהו שחבר הזמין ועל הדרך תפסתי עליו טרמפ. יש לו בחור בחול ששולח לו את החבילות, זה לא דרך אתר.

ואגב, מדובר על כדורי פרו-לאב של קפאין (בדיוק כמו שלך).

פורסם

אני דווקא מעדיף להזמין מוויטה, גם שירות הלקוחות שלהם היה מעולה כשהזדקקתי לו פעם אחת.

זמן הגעה ממוצע, שבועיים וחצי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

החטיף שאני המלצתי לך הוא עם 290 קלוריות לחטיף במשקל 70 גרם.

הנחת היסוד היא שאתה אוכל 6 ארוחות ביום. 3 גדולות (בוקר, צהרים וערב) ו-3 ארוחות ביניים.

חטיף נועד להיות כסוג של ארוחת ביניים, כדי לסגור פינה במקרה שאתה רעב או במקרה ואתה מתנייד\עסוק וקשה לך להתארגן על מנת חלבון הגונה.

חטיפים הם עתירי קלוריות גם כי הם אמורים לספק צורך קלורי ולהרגיע את הרעב וגם בגלל שהם חטיפים במהות שלהם - מתוקים (ומשתדלים להיות) טעימים.

אם אתה מחפש מנת חלבון דלת קלוריות ופחמימות אתה צריך ללכת לכיוון האבקה.

• תוכן חדש...