Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

יש לי גולף פלוס שנת 2008 ואין עליה כל כך הרבה מידע באינטרנט שחיפשתי ובאתי לשאול כאן אולי מישהו יודע,

אני יודע שיש לי בגולף בסביבות 8 רמקולים שמפיקים לי סאונד ואיכות שמיעה מעולים,השאלה שלי כמה וואט בסך הכל יש לי מכל הרמקולים הללו,שאלה נוספת שיש לי היא אם אני אוכל להכניס רדיו דיסק אחר לאוטו מכיוון שאני רוצה לחבר דיסק און קי,או להשתמש בחיבור AUX ואין שום דבר כזה,רק אם אחליף את הרדיו דיסק,תודה רבה לעוזרים,

בר.

פורסם

במידה ותרצה להחליף את המערכת תיצטרך לקנות מתאם פלסטיק , בקשר להספק רמקולים אל תצפה ליותר מידי.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
במידה ותרצה להחליף את המערכת תיצטרך לקנות מתאם פלסטיק , בקשר להספק רמקולים אל תצפה ליותר מידי.

מה הכוונה למתאם פלסטיק ?,ולמה לא לצפות ליותר מידי,האוטו אצלי והמערכת האורגינלית שלו עכשיו קיימת,אני מרוצה מאוד מהאיכות שאני שומע בה,היא נותנת לי חוויה,הבעיה היא שזה רק עם דיסקים והאייפון אצלי והדיסק און קי יכול להיות בהרבה יותר שימושי אם אני אשתמש בחיבור AUX,ולגבי הרמקולים סתם אני רוצה לדעת כמה וואט הם..

פורסם

אם אתה מרוצה זה לא משנה ההספקים של הרמקולים המקורים משתנים בין רכב לרכב ולרוב הם לא גבוהים כל כך .

בקשר למתאם במידה ותרצה להחליף לDVD עם כל מיני אופציות נוספות כמו USB או AUX וכו' תצרך פלסטיק שישלים את הפערים מסביב המערכת המקורים של הרכב יותר גדולה וכל DVD אחר שתיקנה לא יתאים ללא הפלסטיק.

בנוסף קיימים בשוק דגמים סינים של מערכות שיושבות בדיוק לפי הגודל כך שלא צריך מתאם , הם לא הכי איכותיות ולא במחיר הכי שפוי.

[h=1][/h]

פורסם
אם אתה מרוצה זה לא משנה ההספקים של הרמקולים המקורים משתנים בין רכב לרכב ולרוב הם לא גבוהים כל כך .

בקשר למתאם במידה ותרצה להחליף לDVD עם כל מיני אופציות נוספות כמו USB או AUX וכו' תצרך פלסטיק שישלים את הפערים מסביב המערכת המקורים של הרכב יותר גדולה וכל DVD אחר שתיקנה לא יתאים ללא הפלסטיק.

בנוסף קיימים בשוק דגמים סינים של מערכות שיושבות בדיוק לפי הגודל כך שלא צריך מתאם , הם לא הכי איכותיות ולא במחיר הכי שפוי.

אני מרוצה מהרמקולים..,סתם רציתי לדעת מה ההספק שלהם,לגבי הרדיו דיסק יש לך המלצה של חברה טובה ולא כל כך יקרה שתעשה את העבודה עם AUX וUSB ?

פורסם
טווח מחירים ?

ראיתי רדיו דיסק של premier ב180 שקל אם אני לא טועה,שיש לו גם דיסק גם AUX,USB,MICRO CARD SD,בסביבות המחירים האלה 100-350

פורסם

רק מתאם יעלה לך בסביבות המחיר הזה לפני התקנה

[h=1][/h]

פורסם

לעניות דעתי ,וממש בלי להעליב במסגרת התקציב שלך ולאור העובדה שאתה כן מחפש איכות ו "חוויה" מהמערכת , קניית רדיו דיסק במחיר כזה ,על אף שיהיה מצויד ביציאת AUX (שדרך אגב ממש לא מומלצת) ,או USB לא תתין לך שום ערך מבחינת איכות ואני אפילו דיי בטוח שהתוצאה תהיה הרבה פחות טובה ממה שיש לך כיום

אבל -ושים לב זה אבל חשוב

כנראה שבמקום להתחיל להסתבך עם קניית רדיו דיסק מאיכות נחותה ממה שיש לך כיום ולהמנע מהחלפת המערכת שמספקת אותך כדאי אולי לקנות מתאם לאייפון ול USB אשר מתחבר למערכת המקורית ללא שום שינויים בפלסטיקה\בחשמל המקורי של הרכב

תחפש ב EBAY את השורה הבאה

VW Golf Plus AUX iPod iPhone MP3 player VW iPod iPhone AUX in adapter interface

(זה מתאם לאייפון ולUSB)

שים לב זה הפתרון אשר נראה אופטימלי מבחינת מה שאתה מבקש , מבחינת איכות או ווליום לא יהיה שום שינוי (לטובה או לרעה)

תהנה!

SCANSPEAK

פורסם
לעניות דעתי ,וממש בלי להעליב במסגרת התקציב שלך ולאור העובדה שאתה כן מחפש איכות ו "חוויה" מהמערכת , קניית רדיו דיסק במחיר כזה ,על אף שיהיה מצויד ביציאת AUX (שדרך אגב ממש לא מומלצת) ,או USB לא תתין לך שום ערך מבחינת איכות ואני אפילו דיי בטוח שהתוצאה תהיה הרבה פחות טובה ממה שיש לך כיום

אבל -ושים לב זה אבל חשוב

כנראה שבמקום להתחיל להסתבך עם קניית רדיו דיסק מאיכות נחותה ממה שיש לך כיום ולהמנע מהחלפת המערכת שמספקת אותך כדאי אולי לקנות מתאם לאייפון ול USB אשר מתחבר למערכת המקורית ללא שום שינויים בפלסטיקה\בחשמל המקורי של הרכב

תחפש ב EBAY את השורה הבאה

VW Golf Plus AUX iPod iPhone MP3 player VW iPod iPhone AUX in adapter interface

(זה מתאם לאייפון ולUSB)

שים לב זה הפתרון אשר נראה אופטימלי מבחינת מה שאתה מבקש , מבחינת איכות או ווליום לא יהיה שום שינוי (לטובה או לרעה)

תהנה!

אין שום חיבור חיצוני במערכת האורגינלית ולכן אני מחפש אלטרנטיבה,האפשרות היחידה שקיימת ורכשתי אותה ואני לא כל כך מרוצה זה משדר FM שמתחבר לאייפון ולמצת וזה משדר גלי רדיו לתחנה שאני שם במשדר וברכב ואז אני שומע את המוזיקה,זה לא יעיל כי יש רעשים שמפריעים ברמות גדולות באיכות השמיעה וזה היה השקעה לחינם..

פורסם

לא הבנת מה המוצר שהצעתי לך

זה מתאם שמתלבש על צמת החשמל המקורית של המערכת וממנו יוצא כבל של אייפון , זה לא משדר FM זה כבל שמעביר את אות השמע מהאייפון למערכת בצורה טובה ואיכותית ,זה מתחבר מאחורי המערכת לא מקדימה.

תחפש ב -EBAY- ותראה שגם המערכת שלך מופיעה שם כתואמת למתאם המוצע

golf plus iphone adapter

SCANSPEAK

פורסם
לא הבנת מה המוצר שהצעתי לך

זה מתאם שמתלבש על צמת החשמל המקורית של המערכת וממנו יוצא כבל של אייפון , זה לא משדר FM זה כבל שמעביר את אות השמע מהאייפון למערכת בצורה טובה ואיכותית ,זה מתחבר מאחורי המערכת לא מקדימה.

תחפש ב -EBAY- ותראה שגם המערכת שלך מופיעה שם כתואמת למתאם המוצע

golf plus iphone adapter

המחירים שמה גבוהים נורא..,בכול אופן אם זה מתחבר מאחורה מאיפה יוצא לי האופציה לחיבור האייפון ?

פורסם

תרשה לי לתקן אותך, פותח השרשור.

בגולף פלוס אין 8 רמקולים, יש לך 4 רמקולים ועוד 2 ספיקרים, אפשר להגיד 6.

מאחורה יש מקום לשני רמקולים, רמקול בכל דלת, אבל הם לא קיימים שם, זאת רק הכנה.

אני בעל גולף פלוס 2007, גם אני חשבתי לשדרג את המערכת, היא דיי מספקת אותי, יש לה אחלה באסים, איכות ברמה ממש גבוה יחסית למערכת מקורית.

החיסרון היחידי זה באמת היציאת USB..

אם אתה רוצה לקבל יציאות USB ולאייפון ולא להשקיע, אז הפיתרון הכי טוב זה באמת להזמין מאיביי מתאם שמתחבר כמו שכתב פה אחד הבחורים..

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
המחירים שמה גבוהים נורא..,בכול אופן אם זה מתחבר מאחורה מאיפה יוצא לי האופציה לחיבור האייפון ?

את הכבל שמתחבר לאחורי המערכת (שוב - מEBAY) אתה מושך לפנים הרכב , הכבל ארוך מספיק , תוציא אותו לאיפה שנוח לך (לאיפה שאתה שם את הטלפון בד"כ , (אולי ליד הסטנד של הטלפון אם יש לך כזה)

וזה ממש זול ביחס לחלופה השניה של קניית מתאם למערכת אחרת (בערך 250 שקל ) ומערכת סבירה במקום המקורית (בין 500ל 1500)

SCANSPEAK

• תוכן חדש...