Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את הכבל שמתחבר לאחורי המערכת (שוב - מEBAY) אתה מושך לפנים הרכב , הכבל ארוך מספיק , תוציא אותו לאיפה שנוח לך (לאיפה שאתה שם את הטלפון בד"כ , (אולי ליד הסטנד של הטלפון אם יש לך כזה)

וזה ממש זול ביחס לחלופה השניה של קניית מתאם למערכת אחרת (בערך 250 שקל ) ומערכת סבירה במקום המקורית (בין 500ל 1500)

אבל איך אני מחבר את המתאם הזה למערכת עצמה ?,אני צריך לשלוף את המערכת האורגינלית או איך זה עובד,לא כל כך הבנתי..

פורסם
אבל איך אני מחבר את המתאם הזה למערכת עצמה ?,אני צריך לשלוף את המערכת האורגינלית או איך זה עובד,לא כל כך הבנתי..

נכון את צריך לפרק את המערכת , אני לא יכול לפרסם קישורים משום מה

תחפש את זה ב YOUTUBE

How To Remove Radio Unit on VW Volkswagen 2008

בהצלחה , לגבי כלים אם אין לך את הפינים האלה איפה שהוא בתא כפפות תבקש ממתקין מערכות שיפרק לך את המערכת , זה עניין של חצי דקה בדיוק

המתאם מגיע מושלם ללא צורך בחיבור חוטים או הלחמות

תצליח!

SCANSPEAK

פורסם
נכון את צריך לפרק את המערכת , אני לא יכול לפרסם קישורים משום מה

תחפש את זה ב YOUTUBE

How To Remove Radio Unit on VW Volkswagen 2008

בהצלחה , לגבי כלים אם אין לך את הפינים האלה איפה שהוא בתא כפפות תבקש ממתקין מערכות שיפרק לך את המערכת , זה עניין של חצי דקה בדיוק

המתאם מגיע מושלם ללא צורך בחיבור חוטים או הלחמות

תצליח!

תודה רבה אחי !

• תוכן חדש...